gdzie można wypożyczyć subaru impreza?
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
gdzie można wypożyczyć subaru impreza?
witam.Wiecie może gdzie można wypożyczyć na parę godzin subaru imprezę,tak żeby przeżyć przygodę i trochę poszaleć? Miejscowość nie ma znaczenia,bo to ma być prezent dla męża:)
Re: gdzie można wypożyczyć subaru impreza?
Myślę, że ciężko będzie Ci znaleźć osobę/firmę, która pozwoli poupalać mężowi taki samochód jak doładowana impreza.... Chyba, że jakaś wypożyczalnia rajdowa/wyścigowa (ale tu zaczynają już się robić spore koszty), ewentualnie poszukać ofert tzw. co-drive'u (mimo, że mąż będzie siedział na prawym fotelu to i tak poziom adrenaliny mocno mu skoczy)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Jak "prawy" wystarczy - to moze lepiej po prostu wpasc na jakas forumowa pojezdzawke i ktos na pewno na "prawy" na pare kolek wezmie.
Z niektorymi kierowcami wrazen wystarczy :)
Z niektorymi kierowcami wrazen wystarczy :)
Jacek "AMI" Rudowski
ewentualnie możesz zobaczyć ofertę firm oferujących eventy motoryzacyjne oraz/lub szkolenia z zakresu bezpiecznej jazdy. Np. http://www.sjs.pl (szkoła jazdy subaru), która umożliwia też odbycie kursu na wypożyczonym od nich aucie (m.in. Subaru Impreza STi 04 SE), tylko wtedy cena= kurs (350 lub 450 zł, w zależności od wybranego poziomu szolenia) + wynajęcie auta (za STi to minimum 1300 złotych)
Powiem tak:
Kilka osób wynajmuje auta.Z tego co kojarzę to :
1)Iskier we Wrocławiu Type R/RA
2)EVO zdaje się Waszka.
Z tym,że jak mąż ma mieć frajdę to ja osbiście mam frajdę jeżdżąc a zwłaszcza jeżdżąc po luźnej nawierzchni. Ale naprawdę emocje to miałem jak mnie Waszka przewiózł. Z tym,że nie wstydzę się przyznać obrócz emocji z jazdy miałem też dużego STRACHA bo auto jechało tak, że moje wyobrażenie o fizyce musiało się dostosować do sytuacji
PS. Wyjątkowy prezent w EMPIKU.Za kilka setek można się przejechać jakimś badziewnym Lamborgini czy innym Porsche.Wprawdzie to nie to samo co auto z charakterem ale załatwia się to przez stronę internetową 5 minut. Ale jak już jesteś taka dobra dla męża to może zamiast inwestować w motoryzację porozmawiaj z psiapsiułą i uda się wykombinować niezły EVENT po kosztach
Kilka osób wynajmuje auta.Z tego co kojarzę to :
1)Iskier we Wrocławiu Type R/RA
2)EVO zdaje się Waszka.
Z tym,że jak mąż ma mieć frajdę to ja osbiście mam frajdę jeżdżąc a zwłaszcza jeżdżąc po luźnej nawierzchni. Ale naprawdę emocje to miałem jak mnie Waszka przewiózł. Z tym,że nie wstydzę się przyznać obrócz emocji z jazdy miałem też dużego STRACHA bo auto jechało tak, że moje wyobrażenie o fizyce musiało się dostosować do sytuacji

PS. Wyjątkowy prezent w EMPIKU.Za kilka setek można się przejechać jakimś badziewnym Lamborgini czy innym Porsche.Wprawdzie to nie to samo co auto z charakterem ale załatwia się to przez stronę internetową 5 minut. Ale jak już jesteś taka dobra dla męża to może zamiast inwestować w motoryzację porozmawiaj z psiapsiułą i uda się wykombinować niezły EVENT po kosztach

W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Jacky X pisze: porozmawiaj z psiapsiułą i uda się wykombinować niezły EVENT po kosztach

j33mbo, bardzo atrakcyjna cena jak za taki pakiet - odprawa, 2 kolka zapoznawcze, 7 kolek pelna dzida, przejazd na prawym, zdjecia, on-board.... 
Jacky X, padlem.

Jacky X, padlem.

j33mbo, pozamiatałeś 
Jacky X, rozumiem, że chodzi o zakupy

mizoo pisze: j33mbo, bardzo atrakcyjna cena jak za taki pakiet
myślę, że przystępna, aczkolwiek nie mam nic z nimi wspólnego, natknąłem się na nich przy okazji przeglądania forum SRTW
inna sprawa, że na ich stronie w galerii widziałem tylko zdjęcia z jazd samochodami RHD, nie wiem ile czasu potrzeba, żeby się do takiego przyzwyczaić, jechałem wprawdzie takim Vauxhallem Vectrą, ale przez chwilę i było mi mocno nieswojo
Zakupy ? No,przed można ze dwa winka kupić,żeby nastrój byłBarthol pisze:

W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
To nie lepiej oddać mu się w skąpiej bieliżnie w prezencie?

- kupiłemimprezeGT
- 2 gwiazdki
- Auto: IMPREZA GT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jacky X pisze: Ale jak już jesteś taka dobra dla męża to może zamiast inwestować w motoryzację porozmawiaj z psiapsiułą i uda się wykombinować niezły EVENT po kosztach

... ale może dlatego że Subaru śmigam kiedy chcę a psiapsiułki żony tylko okazyjnie