nie gasnacy kierunkowskaz
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
nie gasnacy kierunkowskaz
siema wszyscy.mam duzy problem i potrzebuje szybkiej pomocy.zaswiecil mi sie kierunek a dokladnie cala strona od kierowcy,przy zamykaniu auta pilotem.mam alarm sigma.czy ktos wie co z tym zrobic bo nie moge go wylaczyc.pozdro
Re: nie gasnacy kierunkowskaz
wysiadł Ci przekaźnik wbudowany w centralkę alarmu. jeźdź do ludzi którzy zakładali Ci alarm, oni zrobią to najszybciej.
jak nie masz możliwości, to zdejmij plastik nad nogami kierowcy, tam gdzieś powinna być centralka, zapewne wpięta "na chama" w przewody biegnące z pająka kierownicy. odetnij przewód biegnący od centralki do wpięcia do lewego kierunkowskazu i po sprawie.
jak nie masz możliwości, to zdejmij plastik nad nogami kierowcy, tam gdzieś powinna być centralka, zapewne wpięta "na chama" w przewody biegnące z pająka kierownicy. odetnij przewód biegnący od centralki do wpięcia do lewego kierunkowskazu i po sprawie.
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
chyba pomarańczowy lub zielony,na pewno będą dwa takie same kolory,to jeden z nich lub obetnij oba to nie będzie mrugał wcale
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
siemanko.dzieki za wspaniale rady.wszystko to prawda,jednak moj kumpel mechanik znalazl banalnie prosty sposob.zamiast wycinac po prostu znalazl centralke pod deska rozdzielcza,pod nogami kierowcy tak jak pisaliscie i w niej siedzial pierdaczony bezpiecznik.po jego usunieciu kierunki zgasly,alarm i central dziala poprawnie.a alarmu nikt mi nie zakladal.kupilem z takim.wiem,ze to tatham klasa 1. Dzieki raz jeszcze i polecam wszystkim proby z bezpiecznikiem jezeli beda mieli taki problem.