Nowy SOFT - w kwietniu?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Nowy SOFT - w kwietniu?
Witam, wlasnie mnie doszly sluchy (moze juz ktos cos wie?) ze od produkcjii kwietniowej - japońskiej, u nas maj, czerwiec ma sie pojawic nowy soft niwelujacy obecne niedociagniecia. Czy ktos wie cos wiecej co sie zmieni i czy na lepsze, czy znowu na gorsze?
Ostatnio zmieniony 16 lut 2011, o 14:20 przez czerwony, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Nowy, nowszy SOFT - wkońcu
też słyszałem, że ma się pojawić firefox 4.0 nie beta. Zobaczymy czy zmieni coś na lepsze czy na gorsze 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Chrome fajniejszy i częściej są nowsze wersje.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Widać, że Narzeczona zaczęła odchamianie 

prosze nie robic w tym temaci off topu, dzwonilem do subaru i od nich mam takie info. Jak chcecie sobie pisac o przegladarkach to nei w tym temacie bo ja powaznie pytam. Moderatora prosze o usuniecie spamu
- Chloru
- 6 gwiazdek
Będę robić off top, dzwoniłem przed chwilą do moderatora i od niego mam pozwolenie. 

czerwony, nie przejmuj się, zaraz im przejdzie, wyedytuj tytuł wątku na bardziej szczegółowy, żeby czepialscy się odczepili
przez telefon się nie liczy, poka fax, albo inny papier

Chloru pisze: Będę robić off top, dzwoniłem przed chwilą do moderatora i od niego mam pozwolenie.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Chloru pisze:Widać, że Narzeczona zaczęła odchamianie
Nie, nie. Takiej opery gdzie drą dzioby to dalej nie znoszę

Re: Nowy SOFT - w kwietniu?
moge wiedzeic po co ten offtop robicie? zadalem pytanie w wy zachowujecie sie jak proste ......
czerwony, spokojnie. To forum takie jest, że ludzie lubią sobie pożartować. Nie przejmuj się, jeżeli ktoś wie cokolwiek więcej, to Ci odpisze
Oraz nie kasujemy żadnych wpisów na tym forum.

Owszem mozna pozartowac ale jak prosze zeby offtopu nie robic to chyba mam jakis cel w tym... Jezeli ktos ebdzie szukal info o nowym sofcie i zobaczy ten temat to zanim przekopie sie do potrzebnych mu informacji to juz wogole zwatpi zeby to wszystko czytac. Dlatego wiec bardzo prosze o usunięcie nieodpowiednich postow w tym temacie.barbie pisze:czerwony, spokojnie. To forum takie jest, że ludzie lubią sobie pożartować. Nie przejmuj się, jeżeli ktoś wie cokolwiek więcej, to Ci odpisze![]()
- leinad
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx,legacy diesel
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
czerwony ja raz zapytałem jak się rusza autem http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... &sk=t&sd=a wyglądało na proste pytanie, a wyszło tyle stron.
Ty sobie nie wyobrażasz ilu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z takiego offtopu
.
Powiem szczerze, że nawet nie pomyślałem o wyjazdach z takimi tekstami "Dlatego wiec bardzo prosze o usunięcie nieodpowiednich postow w tym temacie." .
Nie ma co się złościć bo to nic nie da
. Jak pisała ci barbi "Nie przejmuj się, jeżeli ktoś wie cokolwiek więcej, to Ci odpisze
".
Ty sobie nie wyobrażasz ilu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z takiego offtopu

Powiem szczerze, że nawet nie pomyślałem o wyjazdach z takimi tekstami "Dlatego wiec bardzo prosze o usunięcie nieodpowiednich postow w tym temacie." .
Nie ma co się złościć bo to nic nie da

A ja odmawiam i powtarzam że nie kasujemy tu postów za offtopic. Informację o tym, że to forum jest dziwne widziałeś wchodząc, więc nie denerwuj się na nasczerwony pisze:Dlatego wiec bardzo prosze o usunięcie nieodpowiednich postow w tym temacie.

Tak wiec nowy soft do silnikow diesla a dokladnie do Nowego Forestera my11, ma podobno wejsc w polsce okolo maja, czerwca.Azrael pisze:czerwony, ale o co pytasz ? jaki soft, do czego? Jakie niedociągnicia?
Pojawi się zapewne z momentem przyjścia aktualizacji SSM :) One są nadal dystrybuowane na CD z tego co wiem więc to może trochę potrwać. A jakie to problemy?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A my niby skąd mamy wiedzieć o co Ci chodzi? Wymagasz precyzji, zacznij od siebieczerwony pisze:Tak wiec nowy soft do silnikow diesla a dokladnie do Nowego Forestera my11, ma podobno wejsc w polsce okolo maja, czerwca.Azrael pisze:czerwony, ale o co pytasz ? jaki soft, do czego? Jakie niedociągnicia?

Lubię to forum 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Ty uważajKonto usunięte pisze: offtop ----> klikam Lubię to

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
łapy precz od Mej DziecinyPiter 35 pisze:Ty uważajKonto usunięte pisze: offtop ----> klikam Lubię tobo Ci operę zdalnie wgrają do forka i będą jaja

-
subarutux
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0D 09
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No właśnie, ja też słyszałem tu i ówdzie o jakichś problemach, ale wyznaję starą zasadę administratora - jak dobrze działa, to nie ruszać. A tak na marginesie, to poprzedni service-pack do diesla miał chyba jakieś wirusy, albo coś, bo ludzie potem chcieli odinstalowywać...Azrael pisze:... A jakie to problemy?