kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Soltys
- 3 gwiazdki
- Auto: Legacy 2.5 GX MT / Turbodziadek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
To ten co ostatnio był na allegro za 3333 ??:D
Czy sprzęgło różni się od tego w wolnych ssakach ? Wg manuala 2.0, 2.2 oraz 2.0 turbo ma te same sprzęgło tylko w turbo jest "sterowane" hydraulicznie, a w/g katalogów są inne.
Poka zdjęcia na ogólnym bo fajnie na takie cuda popaczeć
Gdzie dokładnie wybita jest ta kratka ?
Pozdr
Soltys
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
b4k3 pisze:
Nie wiem czym i czy się różnią bo sprzęgło jest mi potrzebne do przeróbki turboantyka JDM , który jest na skrzyni automatycznej.
skąd wziąłeś takie cudo? pokaż fotki.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Ile za komplet, silnik z osprzętem i cały układ przeniesienia napędu, skrzynia jeśli jest na sprzedaż (oczywiście jeśli to manual ), dyfry, łącznie z heblami i cala reszta ? W jakim stanie jest całość prócz budy oraz czy wszystko pasuje - jest p&p do imprezy `96.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Foty doszły, przede wszystkim buda wygląda całkiem zdrowo a i widać że nie zamęczony. Dobry materiał do pracy
Foty możesz wrzucić bezpośrednio na forum bez zewnętrznego serwera jak nie będą za duże.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
Bourn
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Legacy 1993
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Też poproszę fotki
Bourn
-
Soltys
- 3 gwiazdki
- Auto: Legacy 2.5 GX MT / Turbodziadek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
W tym za 3333 nie było elementu niedziurawego, a ten jest całkiem zdrowy. Chyba, że zdjęcia na aukcji inne były wstawione

Soltys
-
MacGregor
- 2 gwiazdki
- Auto: Outback III '05 3.0 H6 5EAT, Legacy IV MY06 Kombi 2.0 165KM Było:Impreza ej16 turbo
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Rozmawialiśmy telefonicznie, pomyśl o dobrej cenie i zabiorę "Gacka".
Najlepiej jakbyś znalazł dodatkowe sprzęgło i ten zostałby w komplecie.
Niemniej jednak czekam grzecznie.
PS. Pisałem to Ja, który kolektor nierówny zanabyłem od Ciebie Kolego. Ale jak fajnie bulgocze teraz mój wolnossak, ho ho.
Pozdrawiam.
MacGregor