Wygląda ładnie... No i to tyle co można powiedzieć - musicie jechać i oglądnąć. Z opisu wynika, że to wersja Nardi, cała reszta jaką można tutaj napisać to nic innego jak wróżenie z fusów. Może będziecie mieli szczęście i ujawni się ktoś, kto zna to auto. Auto jest na śląskich nr-ach. Zadzwoń do katowickiego 4turbo, może było u nich i coś Ci powiedzą. Ja przed zakupem swojego GTka dzwoniłem do Nich i do Kopera. Trochę się dowiedziałem i... kupiłem Imprezę. Jak jest w Bielawie to jeszcze możesz podpytać w dzierżoniowskim MTS'ie. W aukcji lokalizacja jest Żory, a mówisz że stoi w komisie w Bielawie... Może nieistotne ale zastanawiające... No i jeszcze jedno - bardzo dokładnie bym sprawdził samochód, myślę że jest od typowego handlarza - nikt kto jeździ GT'kiem nie napisał by, że ma 220 KM tylko dokładnie 218 KM. Posiadacze Subaru są zboczeńcami

(ja o swoim piszę, że ma 222 KM bo tyle wyszło z hamowni) ale w tym przypadku wnioskuję, że to seria więc 218... Swoją drogą dobrą chorobą zaraziłeś kolegę