Dwa pokoje (ew. trzy) najlepiej w pobliżu metra, albo : Śródmieście, Mokotów, Ursynów, bliska Wola, Ochota.
Pilne!
vibowit pisze: Mam podobne zapotrzebowanie. Serio!
W pewnym wieku już nie.... przystoi.WiS pisze:A ja nie mam kochanki, więc zero problemów...
Odebrałem już szybki telefon. Na szczęscie mam znakomite alibi.EterycznyŻołądź pisze:Ciekawe czy Pani Wit o tym wie...
?Paul_78 pisze: Ale wynajmować trzeba od takiego beżowego sukinsyna, który je kupił.
Hogi, beżowy, czyli jakaś Albania rulez jest właścicielem lokalu - ja to tak rozumiem.hogi pisze:?Paul_78 pisze: Ale wynajmować trzeba od takiego beżowego sukinsyna, który je kupił.
.zofija pisze:Hogi, beżowy, czyli jakaś Albania rulez jest właścicielem lokalu - ja to tak rozumiem.hogi pisze:?Paul_78 pisze: Ale wynajmować trzeba od takiego beżowego sukinsyna, który je kupił.
Znaczy się: wielbłąd?Paul_78 pisze: Teraz mieszkanie zostało sprzedanej takiej hinduskiej swołoczy (swołocz nie dlatego, że Hindus, tylko za całokształt).
To nie, jednak nie mam nic do wynajęcia. Chyba że znajdą się inne panie to może się coś znajdzie