Subaru Tribeca

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
serek
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Subaru Tribeca

Post 29 lut 2012, o 15:53

Witam.Mam do kupienia Tribecę z 2006r.Czy ktoś ma orientacje jak to auto zachowuje się na gazie,koszty eksploatacji,spalanie.Bardzo proszę o opinie też o samym aucie.

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Re: Subaru Tribeca

Post 29 lut 2012, o 16:22

serek, o LPG w silniku H6 poczytaj tutaj: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 29 lut 2012, o 16:28

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 2 mar 2012, o 18:19

serek, Tribeca nie jest popularnym autem, a zagazowana nie występuje wśród użytkowników tego forum. Poczytaj jeszcze tutaj.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 2 mar 2012, o 18:19

serek, przeczytałeś co podlinkowaliśmy? Czy oczekujesz wszystkiego na tacy? Bo, szczerze, nie chce mi się pisać tego co już zostało napisane.

subarutux
2 gwiazdki
Auto: Forester 2.0D 09

Post 7 mar 2012, o 11:41

Mam znajomego, który handluje samochodami, i mówi, że na giełdach sporadycznie pojawiające się Tribeki schodzą jak ciepłe bułeczki.

Ale to na Podkarpaciu, czyli w najbogatszym rejonie Polski. ;-) Może gdzie indziej jest inaczej...

BiP
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: outback, starex, crosstrek
Polubił: 187 razy
Polubione posty: 204 razy

Post 7 mar 2012, o 14:15

Nie ma funu z jazdy, nie czuć ducha marki :mrgreen:
Jako ekstrawagancka alternatywa dla Q7 może być, ale w dalszym ciągu jest tylko wygodnym 7-osobowym dupowozem 4wd.
Kolega zanabył z gazem i od 1,5 roku jeżdzi na benzynie, bezawaryjnie. Gaz wywala piętrowe błędy. Do Jako jakoś nie może trafić, a może już nawet się zniechęcił i nie chce.

luki266
1 gwiazdka
Auto: Subaru Outback

Odp: Subaru Tribeca

Post 7 mar 2012, o 20:30

Jestem użytkownikiem Tribeci. Przymierzałem się do zagazowania, ale zdecydowanie mi to odradzono ze względu na skomplikowaną i drogą regulację zaworów. Taka regulacja pochłania całe oszczędności związane z użytkowaniem auta na LPG.

Wysłane z mojego BlackBerry Runtime for Android Apps za pomocą Tapatalk

ODPOWIEDZ