[S] Impreza WRX 2004 srebrna eu spec

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
chrisro
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Impreza WRX 2004 srebrna eu spec

Post 6 kwie 2012, o 12:56

Na sprzedaż idzie moja Impreza WRX 2004. Miał być mój reece car, ale plany rajdowe legły w gruzach i sprzedaję inwentarz. Auto sprowadziłem z uk w zeszłym roku i przełożyłem na lhd z wykorzystaniem wszystkich elementów z rozbitego europejczyka więc nie ma druciarstwa. Wszystko jest po tej stronie po której się znajdować powinno, wiązka europejska, reflektory europejskie. Myślę, że nawet nie da się gołym okiem dostrzec, że był to anglik. Kolor srebrny, przebieg 52 tyś mil, totalna seria poza końcowym wydechem RaceBox. Nowe opony, klima nabita i odgrzybiona, w komplecie oryginalne radio 2din z RDS oraz opony zimowe. Auto posiada parę rysek to tu to tam jak to bywa w Anglii, ale technicznie bajka. Cena 36 tyś zł.

Zdjęcia: http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/im ... 4/589735/1

Wydech można usłyszeć tu: http://www.scoobyworld.co.uk/catalog/im ... V02469.MPG
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, o 22:09 przez chrisro, łącznie zmieniany 1 raz.

BossAuto
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester 2.0XT

Re: [S] Impreza WRX 2004 srebrna eu spec

Post 8 kwie 2012, o 13:50

mam nadzieje, że wiesz, ze za sprzedawanie auta na pół umowy grozi więzienie?

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 8 kwie 2012, o 14:26

BossAuto, no za wiele rzeczy w Polce grozi więzienie ,po czym wnosisz ,że kolega nie zarejestruje tego auta i nie sprzeda nowemu właścicielowi normalnie :cofee:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

chrisro
0 gwiazdek

Post 8 kwie 2012, o 17:32

BossAuto, auto ma angielski dowód na moje nazwisko i mój angielski adres. Masz jeszcze coś do mnie?

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 24 kwie 2012, o 11:01

chrisro, Krzychu wyluzuj. ;-)
Kolega BossAuto chciał być czujny i dobrze, bo różni się trafiają. :->

Jak tak dalej pójdzie, to się okaże że znamy już dwóch porządnych handlarzy aut w tym kraju :whistle: :thumb:
Czarownica prawdę Ci powie :D

chrisro
0 gwiazdek

Post 13 maja 2012, o 22:08

Samochód już zarejestrowany w pl.

ODPOWIEDZ