Chata jest, można wynająć a jak...
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Chata jest, można wynająć a jak...
Nie wiem gdzie to dać, a w felgach, turbinach i hamulcach jakoś mnie nie konweniuje to dam na razie tu. W razie co proszę o przeniesienie w stosowne miejsce.
Jest tak - na Pragie, na Pragie tam dziewczynki nagie...
No coś takiego.
http://dom.gratka.pl/tresc/401-26868085 ... e312d670,1
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Kontakt ze mną lub Kacprem (do Kacpra namiary w ogłoszeniu).
Jest tak - na Pragie, na Pragie tam dziewczynki nagie...
No coś takiego.
http://dom.gratka.pl/tresc/401-26868085 ... e312d670,1
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Kontakt ze mną lub Kacprem (do Kacpra namiary w ogłoszeniu).
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Re: Chata jest, można wynająć a jak...
Bergen pisze: A we Wrocławiu czegoś nie masz?![]()
A we Wrocławiu to nie

Teraz loty prawie za darmo, a jaki lans - chata w Warszawie, robota we Wrocławiu. Pan się zastanowi, warto

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Chatka jest brata małżonki, ja to mam Forka i dwa psy

Brak podpisu.
- kruque
- 2 gwiazdki
- Auto: ex obk 2.5i BP9, forek 2.0i SJ5
- Polubione posty: 1 raz
a we wrocławiu to ja mam jakbyco.
..i właśnie mi studenty rejterują przed euro.
..i właśnie mi studenty rejterują przed euro.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Grzesiu, ogłoszenie daj na gumtree, anie żadne gratki sratki. Ja pierwszy telefon mz gumtree miałem 3 minuty po umieszczeniu ogłoszenia
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
lukass pisze: Grzesiu, ogłoszenie daj na gumtree, anie żadne gratki sratki. Ja pierwszy telefon mz gumtree miałem 3 minuty po umieszczeniu ogłoszenia
Dzięki, podskazka przekazana zainteresowanemu

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
kruque, rozumiem, że wynajmujesz studentom. Powiedz, proszę, kiedy mam zacząć szukać mieszkania (mała samodzielna kawalerka) dla syna, tak żeby "zdążyć przed innymi studentami". Tzn, mieszkanie wynająć jak najbliżej terminu, kiedy będzie potrzebne (od października) ale nie przespać tego czasu, kiedy wszyscy na wynajem się "rzucają". Z Twoich obserwacji, kiedy zaczyna się wynajmowanie przez studentów?
Z góry dziękuję za rady
Z góry dziękuję za rady

piotruś, jesteś bezpieczny. Studenci z reguły nie szukają małych, samodzielnych kawalerek 

- kruque
- 2 gwiazdki
- Auto: ex obk 2.5i BP9, forek 2.0i SJ5
- Polubione posty: 1 raz
piotruś:
trudno powiedzieć. mam niewielkie doświadczenie jako wynajmujący. raptem dwa razy przed wakacjami szukałem ludzi. raz wynająłem ludowi pracującemu od początku wakacji, raz wrzucałem ogłoszenie 29 września i ze dwa dni czekałem aż się znajdą chętni studenci (ogłoszenie na gumtree bez pośredników). znajomi wynajmują trzypokojowe mieszkanie dla 5-6 osobowego składu i u nich zazwyczaj chętnie płacą za wakacje -- ciężko znaleźć duże mieszkanie dla takiej ekipy.
jeszcze w XX wieku jako studencka ekipa 4 osobowa szukaliśmy mieszkań i wtedy zaczynaliśmy się rozglądać pod koniec sierpnia. było trudniej niż przed wakacjami, ale pod mostem nigdy nie skończyliśmy ;)
większość studentów szuka raczej 2 pokojowych mieszkań dla 4 osób.
chociaż na rynku zdarzają się wyjątki:

trudno powiedzieć. mam niewielkie doświadczenie jako wynajmujący. raptem dwa razy przed wakacjami szukałem ludzi. raz wynająłem ludowi pracującemu od początku wakacji, raz wrzucałem ogłoszenie 29 września i ze dwa dni czekałem aż się znajdą chętni studenci (ogłoszenie na gumtree bez pośredników). znajomi wynajmują trzypokojowe mieszkanie dla 5-6 osobowego składu i u nich zazwyczaj chętnie płacą za wakacje -- ciężko znaleźć duże mieszkanie dla takiej ekipy.
jeszcze w XX wieku jako studencka ekipa 4 osobowa szukaliśmy mieszkań i wtedy zaczynaliśmy się rozglądać pod koniec sierpnia. było trudniej niż przed wakacjami, ale pod mostem nigdy nie skończyliśmy ;)
większość studentów szuka raczej 2 pokojowych mieszkań dla 4 osób.
chociaż na rynku zdarzają się wyjątki: