Witam,
Piszę z zapytaniem czy ktoś byłby zainteresowany tłumikami końcowymi firmy ULTER do naszych Subarynek
Możliwość wykonania każdego tłumika do Subaraka firmy Ulter w wersji ze stali nierdzewnej.
Piszę bo mogę pochytać w dobrych cenach. Dostępne do Forestera I, II, III, IMPREZA,LEGACY itp (tak jak w ofercie).
http://new.ulter.com.pl/offer/dedicated ... -i--ii/534
Pozdrawiam
Tłumiki końcowe ULTER do Subarynek i
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
GRUBCZENKO
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Tłumiki końcowe ULTER do Subarynek i
Brzmi bardzo ciekawie. Mam nadzieje, że założę kolektor sportowy i tłumik tylny w weekand to nagram brzmienie. Mam Forka bez turbo.
-
jean_pierre
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza GD WRX
I jak tam założyłeś może ten tłumik ? byłbym zainteresowany jeśli nadal aktualne
Wiatam,
Zakładam go i zakładam... i jeszcze go nie założyłem.
Normalnie od miesiąca to nie mam czasu pod auto zerknąć. Jeszcze audio nie skończone. Mam nadzieje ze w tym tygodniu dam radę.
Pozdrawiam
Zakładam go i zakładam... i jeszcze go nie założyłem.
Normalnie od miesiąca to nie mam czasu pod auto zerknąć. Jeszcze audio nie skończone. Mam nadzieje ze w tym tygodniu dam radę.
Pozdrawiam
-
MolonLabe
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester MY03 SpecUS 2,5XS + podtlenek od Jako
A ja mam małe pytanko , w związku z tym ze mój forek miał w US dokupioną końcówkę do tłumika.
Szukam takiej końcówki , moja całkowicie zardzewiała a wydech jest nadal w dobrym stanie.
Pytanie czy coś od Ultera będzie pasowało ?
Szukam takiej końcówki , moja całkowicie zardzewiała a wydech jest nadal w dobrym stanie.
Pytanie czy coś od Ultera będzie pasowało ?
"Tylko umarli ujrzeli koniec wojny"