Mam małe pytanko, czy są jakieś różnice między półosiami od NA a GT ?
Jeśli tak to jak je rozpoznać ?
Półosie NA/GT
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Półosie NA/GT
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Re: Półosie NA/GT
Jeśli mowa o dawcy z 99, to tylne będą inne.
Przednie takie same, ew, brak lub inne umiejscowienie koronki ABS'u, ale Ty pewnie ABS nie będziesz używać
Pytanie tylko, czy w GT miał je jakoś dodatkowo wzmacniane, ale patrząc jak skośnoocy okrajali wersje EU szczerze wątpię
PS. Kiedy wsadzasz wiatraka?
Pozdr
Przednie takie same, ew, brak lub inne umiejscowienie koronki ABS'u, ale Ty pewnie ABS nie będziesz używać

Pytanie tylko, czy w GT miał je jakoś dodatkowo wzmacniane, ale patrząc jak skośnoocy okrajali wersje EU szczerze wątpię

PS. Kiedy wsadzasz wiatraka?
Pozdr
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubione posty: 0
Re: Półosie NA/GT
w tym tyg. jest plan żeby się za to zabrać a czas zweryfikuje co i jak co do abs-u to pierścienie zawsze można zbić i zamontować inne jeśli takowe będą potrzebne
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...