Sylwester Forumowy
Re: Sylwester Forumowy
Cały czas się zastanawiamy z Michałem, ale może jeszcze dwie osoby się zdecydują
Damy znać do końca tygodnia, o ile to nie będzie zbyt późno...
Mazi, bierz Przylepkę, to nie będziesz jechał sam

Damy znać do końca tygodnia, o ile to nie będzie zbyt późno...
Mazi, bierz Przylepkę, to nie będziesz jechał sam

Czarownica prawdę Ci powie :D
zofija, to zastanawiajcie się skutecznie, ja na pewno na cały tydzień nie dam rady ale na 4 powinienem.
a to całkiem słuszny postulat.zofija pisze: Mazi, bierz Przylepkę, to nie będziesz jechał sam![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
znaczy chodzi o to ze nie wiem czy bede miala wolne bo to jest najlepszy utarg w branzy a ze bede zaczynac to mam szanse pracowac
i tez nie wiadomo jak finansowo bedzie

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Jakże to, kochani to ja codziennie maluję pokoje przed sylwkiem i nawet drzwi mam zamiar pomalować
rurki ,rureczki, odświeżam ,naprawiam ,reperuję ,doglądam robię lokal na bogaty pasztet a wy się wykruszacie
rurki ,rureczki, odświeżam ,naprawiam ,reperuję ,doglądam robię lokal na bogaty pasztet a wy się wykruszacie

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
my bierzemy narty i będziemy w okolicy na 100% od Świąt do 1.I , ze względów finansowych zatrzymamy się jednak u rodziny, w okolicy Ustrzyk Dolnych
Ponieważ nikt nie zdecydował się wpłacić zaliczki, z końcem dnia zamykam imprezę.
Gump, znalazłby się u Ciebie kawałek podłogi, gdybym przyjechał sam, czy nie ma opcji?
Gump, znalazłby się u Ciebie kawałek podłogi, gdybym przyjechał sam, czy nie ma opcji?
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Bergen,jeżeli wpłacisz zaliczkę to możesz przybyć ,został jeszcze jeden pokoik zwany
Prezydenckim właśnie wczoraj go dla Ciebie odmalowałem
Prezydenckim właśnie wczoraj go dla Ciebie odmalowałem

Gump, szykuj druga szufle do śniegu dla Bergena, 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Gump, przelew zrobiony. Jutro zadzwonię do p. Ireny i wyjaśnię sytuację
That's all, folks!

That's all, folks!
imho za szybki strzał był z tą propozycją i za mało na forum rozreklamowany 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
spoko spoko, ja wątek na bieżąco monitoruję, tylko zdzwiony byłem tempem Bergena...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
nie wiem , jak chłopaki z Ustrzyk to zrobili, ale obydwa duże stoki były dzisiaj czynne pomimo ostatniej odwilży,
śniegiem raczej bym tego nie nazwał, ale radocha z jazdy samemu na ogromnym stoku przeogromna
od 9.00 do 9.50 oprócz mnie i mojej kuzynki nie było nikogo na stoku
zostajemy do Nowego Roku, ponoć ma spaść coś jutro
śniegiem raczej bym tego nie nazwał, ale radocha z jazdy samemu na ogromnym stoku przeogromna
od 9.00 do 9.50 oprócz mnie i mojej kuzynki nie było nikogo na stoku
zostajemy do Nowego Roku, ponoć ma spaść coś jutro
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, od Gumpa, Gumpowej i mojej skromnej osoby, moi drodzy forumowi sztywniacy!
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wszystkiego naj naj ...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....