Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
jak o zapachu, to dziś u rodziców wszedłem i o mało co mnie nie zabiło.... okazało się, że w garnku znalazło się zgniłe jajo, które minimalnie pękło... I było to z godzinę przed tym, jak przyjechalem i od godziny było już wietrzone... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Doxa pisze: W ubiegłym roku stłukłam 2 butelki samogonu, przez miesiąc można się było upić samymi oparami, że o zapachu nie wspomnę, aż się bałam, żeby mnie do kontroli policja nie zatrzymała, bo jak tu otworzyć okno?![]()
W dawnych czasach mojemu wujkowi stłukł się spirytus i oczywiście zatrzymali go do kontroli. A on był baaaardzo przykładnym obywatelem i nigdy by nie wsiadł po alkoholu do auta (tym bardziej, że nie raz łatał właśnie takich delikwentów).

- Soltys
- 3 gwiazdki
- Auto: Legacy 2.5 GX MT / Turbodziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hmm pozwolę sobię zacytować:
Mam nadzieje, że to tylko błąd znawcy który to pisał.
O reszcie dookoła silnika nie wspominam...
http://moto.onet.pl/1617520,1,subaru-im ... tml?node=2Pierwsza z jednostek to benzynowy, rzędowy motor 2.0, który dysponuje 150 KM i 196 NM
Mam nadzieje, że to tylko błąd znawcy który to pisał.
O reszcie dookoła silnika nie wspominam...
Ostatnio Pati miała nietypową awarię w swoim samochodzie... Dodajmy jeszcze, bo Pati na forum o tym nie wspominała, że zakupiła sobie swój pierwszy samochodzik - czerwonego cinquecento, którego na cześć dwóch młodszych i większych forumowych koleżanek nazwała Wisienką.
W każdym bądź razie, wszystko było pięknie do przedwczoraj, kiedy to zadzwoniła do mnie informując, że ma "krzywe koło".. Spytałem się więc, czy wjechała w dziurę i czy wygięcie jest widoczne na rancie felgi... Okazało się, że to nie dziura i nie felga... Jak przyjechałem i zerknąłem pod samochód co jest przyczyną, to mi szczena opadła...

Nie muszę dodawać, że tylny wahacz w cieńkim jest masywnym kolcem, zgrzanym z blachy o grubości z 4mm... Tak więc trzeba było szybko znaleźć najbliższego mechanika, żeby temat ogarnął... Niestety wahacz nie wytrzymał drogi do mechanika, zrobił małe "chrup" i wyglądał tak:

Natomiast finał całej akcji, już z pomocą mechaników, został utrwalony na filmiku, który bardziej pasuje do działu cos śmiesznego. Zapraszam

Nie muszę dodawać, że tylny wahacz w cieńkim jest masywnym kolcem, zgrzanym z blachy o grubości z 4mm... Tak więc trzeba było szybko znaleźć najbliższego mechanika, żeby temat ogarnął... Niestety wahacz nie wytrzymał drogi do mechanika, zrobił małe "chrup" i wyglądał tak:

Natomiast finał całej akcji, już z pomocą mechaników, został utrwalony na filmiku, który bardziej pasuje do działu cos śmiesznego. Zapraszam

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ale one są już bardzo stare i bardzo drogie.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
No nie przeginaj; to tylko nalepka i dobrze sprzedany produkt...Witek pisze: Abartha
Dolce far niente 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
FUX pisze:
No nie przeginaj; to tylko nalepka i dobrze sprzedany produkt...
Abstrahując od nazwy, to zupełnie inne części, więc to mówienie, że STI, a RC to tylko nalepka.

a filmik z akcji już widzieli? 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 523 razy
Witek, zmień wzorce. Nie każy samiec z widłami to Posejdon.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru pisze:Witek, zmień wzorce. Nie każy samiec z widłami to Posejdon.

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
no właśnie...... 

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dobrze ,ze nie trafił nikogo na czołówkę.Na całym tym odcinku jest tylko jeden zjazd na bulwar ,kurcze że akurat trafił.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Przecież, jak drut jest napisane (czytać a nie tylko video i obrazki głosować [wersja finalna : oglądać]) :
Pozdrawiam
Grzegorz
- ... relacjonuje Adam.

Pozdrawiam
Grzegorz
Ostatnio zmieniony 8 lip 2010, o 19:56 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: Przecież, jak drut jest napisane (czytać a nie tylko video i obrazki głosować) :
Grzesia_67 ale o co chodzi

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek