Poza tym ja bardzo lubię oglądać statystyki forum, mi tam nie przeszkadza - chyba, że spam.
remek pisze: Tym się różnimy od onetu, że jesteśmy tutaj koleżeństwem, a nie zbieraniną obcych ludzi![]()
Jaja sobie robisz?Arno pisze:Albowiem do tej pory nikt nikogo nie opierdzielał za zakłądanie wątków, była wolność wypowiedzi i jedynie samokontrola uczestników. Z władzą ( rada ma władzę pozorną, bo jest to ciało doradcze jedynie) trzeba uważać, rzuca się na mózg.
No bo wolność wolnością, ale racja musi być po mojej stronie. I jak ktoś pisze po linii, to jest wolność wypowiedzi, jak nie, to wróg wolnościvibowit pisze:Jaja sobie robisz?Arno pisze:Albowiem do tej pory nikt nikogo nie opierdzielał za zakłądanie wątków, była wolność wypowiedzi i jedynie samokontrola uczestników. Z władzą ( rada ma władzę pozorną, bo jest to ciało doradcze jedynie) trzeba uważać, rzuca się na mózg.
Czy wolność wypowiedzi dotyczy również wyrażania swojej opinii na temat wątku który ktoś założył, czy takie posty są zakazane?
I jeszcze ta "delikatna" sugestia, że władza komuś uderza do głowy.
Oczywiście że tak, ja też i też żyję. I to żyję z tym całkiem nieźleArno pisze:nie trzeba czytać wszystkich wątków. ja na ten przykład wielu, bardzo wielu nie czytam. i jakoś żyję.
Niezależnie od tego gdzie weszłam, a gdzie nie, chyba nadal mogę wyrazić tak po prostu swoje zdanie w temacie? Czy już nie?Arno pisze:Zofija weszła do rady rejsu, i nagle cudowna sugestia ala dawne zjawiska na kropce.
Arno uważam, że przesadzasz. Nie wiem czemu się na mnie tak rzucasz i o jakie pomysły i środki przymusu Ci chodzi...Arno pisze:uważam, że takie pomysły trza dusić wszelkimi sposobami w zarodku. ale oczywiście każdy może mieć inne zdanie na ten temat i umotoryzacyjnianie forum wspierać wszelkimi dostępnymi środkami przymusu bezpośredniego.
It's like, my pleasure in other people's leisure... (0:50)zofija pisze: Tak, dość mocno angażuję się w życie forum. Być może dlatego ktoś na mnie głosował?Robię to, bo lubię. Bo fajnie jest zrobić coś dla ludzi, coś konstruktywnego, coś pozytywnego
damaz pisze: rozkręciłaś
zofija pisze: Nie wiem czemu się na mnie tak rzucasz
Arno pisze: choć tu do ESILONA uwaga, władzy to rada żadnej za bardzo to nie zaposiada
Konto usunięte pisze: Ale fajny wątek się Fuxowi zrobił
tam, to on może najwyżej asfalt na czas zwijać.FUX pisze:Pudzianowskiego i jego występu w Tour de France...
A może to i dobrze, że tak się stało. Można w tym temacie zaobserwować dość ciekawe zjawisko. Z jednej strony zastanawia powyborcza pokusa pouczania, z drugiej zaś strony zbiorowa niemalże histeria w reakcji na zwyczajny w sumie stonowany post.FUX pisze: Szkoda, ze dysputa pomknęla w tym kierunku.
Wszystkim się można znudzić zwłaszcza, gdy wszystko jest do bólu przewidywalne.FUX pisze: Nie rozumiem dążenia na siłę w kierunku technicznym, skoro tamże juz tak wiele zdążono napisać. Ile razy można powielać wątki o gazie, wydechach, półoskach i innych takich...
Czy powinniśmy rozmawiać TYLKO o rozrządach, wyższości jednej fury nad drugą, zaletach Forka i Imprezy???
NIE!
Udam, że tego nie widziałemKonto usunięte pisze: Nawet Szymon napisał więcej niż jedno zdanie![]()
chyba jak sobie nimi dredy poskręcasz.ky pisze: Białe? Czemu nie? ;)