Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
Bilex
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
16 razy
-
Polubione posty:
273 razy
Bilex pisze: ↑8 lis 2022, o 14:32
O to to!
Choć nie wykluczam, że w pomroczności jasnej zrobię blacharkę, lakier, silnik, wymienię wykładziny i wstawię zawieszenie KW...
Kurde, muszę się leczyć...
No to cyk, update po dwóch latach...
Lakier zrobiony, silnik pouszczelniany w stanie bardzo dobrym, KW już dawno założone, karbonowe kubełki też...
Taka oto jesieniara pełną gebą:
-
Załączniki
-

- Użytkownicy, którzy polubili ten post (razem 7):
- Chloru (31 paź 2024, o 11:54) • So What! (31 paź 2024, o 12:48) • jarmaj (31 paź 2024, o 22:49) • danikl (1 lis 2024, o 00:14) • FUX (2 lis 2024, o 09:59) • Piter 35 (8 lis 2024, o 08:57) • inquiz (21 lis 2024, o 21:51)
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
-
Polubił:
83 razy
-
Polubione posty:
443 razy
Bilex pisze: ↑31 paź 2024, o 11:40
Taka oto jesieniara pełną gebą:
Zazdroszczę...

jarmaj
-
danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
-
Polubił:
102 razy
-
Polubione posty:
168 razy
Bilex pisze: ↑17 paź 2024, o 17:28
BTW rynek siadł niesamowicie. Nowych, używanych i klasyków.
Ja co prawda chcę sprzedać nietypowy samochód i za dość wysoką cenę i brak ofert ale widzę po starych "samograjach", że też nie schodzą. 911ki, Caymany - stoją po pare miesięcy.
Rynek się zapchał 911, starymi Mustangami. Jest w cholerę ogłoszeń sprzedaży tych samochodów. Za chwilę to samo będzie z Corvetami c3, c4, bo niemieckie serwisy zaprognozowały, że będą drożeć i nagle jest pełno ogłoszeń o sprzedaży. Prawdopodobnie będzie tak jak z moją 500. Też było ssanie bo drożeją, rynek zareagował i teraz tanieją. Oczywiście teraz to jest spekulacja, w dłuższej perspektywie te auta raczej nie będą tanieć. Takie tam rozważania żółtodzioba

danikl
-
busik
- 6 gwiazdek
- Auto: DS5
-
Polubił:
48 razy
-
Polubione posty:
117 razy
Taki rodzynek trafił na rynek właśnie...
Tylko 6 sztuk powstało, przebieg śladowy 25kkm
https://www.facebook.com/share/r/1A5T26RnoW/
Kurde ładne to, trochę tylko drobnych brakuje

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik
-
rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
-
Polubił:
129 razy
-
Polubione posty:
199 razy
busik pisze: ↑26 sie 2025, o 20:52
Kurde ładne to, trochę tylko drobnych brakuje Obrazek
To ile to kosztuje? Ostatnio mnie Chloru na
chałupę namawiał, to może za jednym zamachem coś do garażu wezmę?

"
Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak
-
Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
-
Polubił:
249 razy
-
Polubione posty:
531 razy
rrosiak pisze:busik pisze: ↑26 sie 2025, o 20:52
Kurde ładne to, trochę tylko drobnych brakuje Obrazek
To ile to kosztuje? Ostatnio mnie Chloru na
chałupę namawiał, to może za jednym zamachem coś do garażu wezmę?

Wlasnie... wtedy takie Purosangue nie kłuje w oczy ;)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru
-
busik
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
48 razy
-
Polubione posty:
117 razy
100letnia posiadłość.... w stylu modernistycznym.... jakiś debil to sprzedaje? Rosiu, przy takim poziomie opisu i zdjęć, to nie wiem czy banke to jest warte. Szukają jelenia. Albo jakiś prymitywny agent myśli ze zrobi deal życia. To auto tam nie pasuje
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik
-
Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
-
Polubił:
249 razy
-
Polubione posty:
531 razy
@busik parę baniek to jest warta działka na której ten dom stoi...
Chloru
-
busik
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
48 razy
-
Polubione posty:
117 razy
@Chloru, jestem w stanie w to uwierzyć, tylko dlaczego treść opisu sugeruje, ze opisujący nie wie o czym pisze?
Dla takiej kasy, to sie robi mega zdjęcia, spacery 3D, ujęcia z drona, filmiki promujące w formie rolek itd. A tu forma ogłoszenia jak kawalerka w małym mieście.
Ale moze ja się czepiam
busik
-
Chloru
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
249 razy
-
Polubione posty:
531 razy
@busik widzę, ze jestes ekspertem od nieruchomości ale zapomniałeś o jednym.... location, location, location.
Chloru
-
busik
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
48 razy
-
Polubione posty:
117 razy
Ekspertem nie jestem, ale parę ogłoszeń w życiu widzialem znacznie lepszych, dla nieruchomości o mniejszej wartości. Bardziej mam spaczenie na profesjonalizm i szacunek dla klientów. Mnie osobiście ogłoszenie w tej formie dla takiej wartości nieruchomości obraża estetycznie
A co do lokalizacji, pełna zgoda. W przypadku nieruchomości to moze być 70% sukcesu.
busik
-
Chloru
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
249 razy
-
Polubione posty:
531 razy
Profesjonalizm agentów nieruchomości ... kpisz czy o drogę pytasz?

Kupowałem w życiu kilka mieszkań, sprzedawałem 2. Spotkałem 2 osoby z którymi mógłbym współpracować. Z 1 nawiązałem współpracę. O reszcie szkoda pisać.
Chloru