Plose paniiiii, ale to on zaczął!!!Paweł C pisze:ok, dam sobie już spokój, bo mareczek jak zwykle idzie się wypłakać modom, a ja dostaję ostrzeżeniaBergen pisze:Paweł C, do ciężkiej kurwynędzy, zejdź z tego Kubika, bo się nagle zrobi jakoś tak mniej milusio i przyjemnie na tym jakże przytulnym forumie. Już któreś zgłoszenie dostałem, że uprawiasz jakąś swoją prywatną wojenkę na forum. Wsadź z łaski swojej jaja do zimnej wody i zamknij paszczę. Jak chcesz dopieprzać ludziom, to rób to gdzie indziej.
Dziękuję, dobranoc.Żeby jednak choć troszkę mnie zrozumieć, poczytaj posty zaciera i irazu na kropce, albo popytaj barowiczów o tego pajaca. EOT
Pawełku, mam w de, co na kropce pisują obcy mi ludzie, jakies zaciery i irazu. I zapewne nie tylko ja. Natomiast Kubika znam z tego forum od dawna, czytuję z przyjemnością, i wara od niego. Przeszkadza Ci tutaj towarzystwo, przecież nie ma przymusu bywać. W barze też, bo bar barem, ale kindersztuba kindersztubą, a kto nagle w mordę dostanie gaśnicą, nigdy nie wiadomo... no takie to już to forum. Dziwne troszeczkuPaweł C pisze: Żeby jednak choć troszkę mnie zrozumieć, poczytaj posty zaciera i irazu na kropce, albo popytaj barowiczów o tego pajaca. EOT
Proponuję dać spokoj tej kwestii.Paweł C pisze: w przeciwieństwie do niektórych nie palę za sobą mostów i nie zmieniam nicków...
No... byłem z 10 kilo młodszy, i to jest coś niedobregoPaweł C pisze: ten czas leci, to było chyba ze 4 lata temu...
Bergen, powinni to umieścić w Sèvres jako wzorzec odpowiedzi moderatorskiejBergen pisze:Paweł C, do ciężkiej kurwynędzy, zejdź z tego Kubika, bo się nagle zrobi jakoś tak mniej milusio i przyjemnie na tym jakże przytulnym forumie. Już któreś zgłoszenie dostałem, że uprawiasz jakąś swoją prywatną wojenkę na forum. Wsadź z łaski swojej jaja do zimnej wody i zamknij paszczę. Jak chcesz dopieprzać ludziom, to rób to gdzie indziej.
Dziękuję, dobranoc.
Alan, Alan, Alan! pisze: czy ja przypadkiem nie mówiłem, że wytrzymasz ze dwa tygodnie?
bo to nie ważne, że nie potrzeba, tylko ważne, że czeka pod domem
eMTi pisze: spokojnie, ponoć sny trzeba intrerpretować na opak![]()
Alan, Alan, Alan! pisze: Oczywiście limitu na karcie kredytowej nie ma i można wybulić ile się chce
nie korzystam na szczęściemizoo pisze: To dosc tani bank pod wzgledem swoich produktow kredytowych
No nie wiem czy oczywiste, może trzymasz na koncie parę luźnych milionówAlan, Alan, Alan! pisze:rrosiak, przecież oczywiste, że do limitu karty.
Czy to nie w Wawie ktoś trafił 6-tkę ?rrosiak pisze:No nie wiem czy oczywiste, może trzymasz na koncie parę luźnych milionówAlan, Alan, Alan! pisze:rrosiak, przecież oczywiste, że do limitu karty.
Mimo to, bardzo niepewnie jechało mi się dzisiaj do pracy. Zastanawiałam się co ja biedna zrobię jak trzeba będzie wydać zylion na remonteMTi pisze:spokojnie, ponoć sny trzeba intrerpretować na opak
eee, mam doswiadczenia z roznymi bankami. W BZ nie jest zupelnie kolorowo ( wszystko mozna zalatwic, choc nie wszystko przez internet - jak wspomniane limity. Oczywiscie jak masz konto dluzszy czas to zawsze mozna zagadac z Pania i ona z podpisem poczeka, zalatwiajac sprawe przez tel.Alan, Alan, Alan! pisze: bank zachodni to zło
się znalazł logikChloru pisze: Alan, Alan, Alan!, albo masz karte kredytowa albo nie korzystasz z produktow kredytowych
jeśli PKO = Inteligo to masz normalnie sms i jakiś app tokenowy na smarkfona do wyboru.@lbert pisze: Robiac przelewy przez net'a nie musze sie palowac ze zdrapkami jak w PKO.
Alan, Alan, Alan! pisze: jeśli PKO = Inteligo to masz normalnie sms i jakiś app tokenowy na smarkfona do wyboru.