Coś niedobrego

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
Paweł C
3 gwiazdki
Auto: Forester
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Coś niedobrego

Post 29 wrz 2011, o 08:18

ja stary, ja stary :?:
;-) :lol: :mrgreen:

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 29 wrz 2011, o 09:08

Paweł C pisze:
Bergen pisze:Paweł C, do ciężkiej kurwynędzy, zejdź z tego Kubika, bo się nagle zrobi jakoś tak mniej milusio i przyjemnie na tym jakże przytulnym forumie. Już któreś zgłoszenie dostałem, że uprawiasz jakąś swoją prywatną wojenkę na forum. Wsadź z łaski swojej jaja do zimnej wody i zamknij paszczę. Jak chcesz dopieprzać ludziom, to rób to gdzie indziej.

Dziękuję, dobranoc.
ok, dam sobie już spokój, bo mareczek jak zwykle idzie się wypłakać modom, a ja dostaję ostrzeżenia :lol: Żeby jednak choć troszkę mnie zrozumieć, poczytaj posty zaciera i irazu na kropce, albo popytaj barowiczów o tego pajaca. EOT
Plose paniiiii, ale to on zaczął!!! ;-(

Paweł C, z całym szacunkiem, ale to co się dzieje na kropce dzieje się na kropce. Byłoby mocno dziwne gdybyśmy sugerowali się tym w czymkolwiek, nie mówiąc o tym, że większość z nas tam w ogóle nie zagląda i nie zamierza tylko po to, żeby odnaleźć jakieś czyjeś śmieci. Chcemy, żeby tu było miło i fajnie. Podwórkowe przepychanki zapraszamy na PW.

Paweł C
3 gwiazdki

Post 29 wrz 2011, o 09:41

dlatego napisałem EOT

ps

nie dotyczy baru, bo w barze, jak to w barze, dzieją się różne rzeczy i klienci bez krawatów mogą się awanturować :lol: :mrgreen: :giggle:

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 29 wrz 2011, o 11:34

Paweł C pisze: nie dotyczy baru
Dotyczy.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 29 wrz 2011, o 11:47

Paweł C pisze: Żeby jednak choć troszkę mnie zrozumieć, poczytaj posty zaciera i irazu na kropce, albo popytaj barowiczów o tego pajaca. EOT
Pawełku, mam w de, co na kropce pisują obcy mi ludzie, jakies zaciery i irazu. I zapewne nie tylko ja. Natomiast Kubika znam z tego forum od dawna, czytuję z przyjemnością, i wara od niego. Przeszkadza Ci tutaj towarzystwo, przecież nie ma przymusu bywać. W barze też, bo bar barem, ale kindersztuba kindersztubą, a kto nagle w mordę dostanie gaśnicą, nigdy nie wiadomo... no takie to już to forum. Dziwne troszeczku :evilgrin:

;-)

PS. Pytałem, nie odpowiedziałeś - czy srebrny Forek 2.5 XT, którym byłem przewieziony parę lat temu na Miedzianej, to Ty byłeś, czy mylę Pawłów?

Paweł C
3 gwiazdki

Post 29 wrz 2011, o 12:39

WiS, nie mylisz Pawłów, ja w przeciwieństwie do niektórych nie palę za sobą mostów i nie zmieniam nicków... 8-)
ps
kurcze, ale ten czas leci, to było chyba ze 4 lata temu... Ale forek dalej jeździ i ma się dobrze :mrgreen:

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 29 wrz 2011, o 13:36

Paweł C pisze: w przeciwieństwie do niektórych nie palę za sobą mostów i nie zmieniam nicków...
Proponuję dać spokoj tej kwestii.
Paweł C pisze: ten czas leci, to było chyba ze 4 lata temu...
No... byłem z 10 kilo młodszy, i to jest coś niedobrego :whistle:

Drugie nieteges, po wypiciu pierwszego piwa (do drugiego śnaidania) muszę teraz iść na spacer do centrum miasta... a słoneczko świeci... psiakrew.

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Post 29 wrz 2011, o 13:46

Bergen pisze:Paweł C, do ciężkiej kurwynędzy, zejdź z tego Kubika, bo się nagle zrobi jakoś tak mniej milusio i przyjemnie na tym jakże przytulnym forumie. Już któreś zgłoszenie dostałem, że uprawiasz jakąś swoją prywatną wojenkę na forum. Wsadź z łaski swojej jaja do zimnej wody i zamknij paszczę. Jak chcesz dopieprzać ludziom, to rób to gdzie indziej.

Dziękuję, dobranoc.
Bergen, powinni to umieścić w Sèvres jako wzorzec odpowiedzi moderatorskiej :lol:
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 29 wrz 2011, o 14:04

Alan, Alan, Alan! pisze: czy ja przypadkiem nie mówiłem, że wytrzymasz ze dwa tygodnie?

bo to nie ważne, że nie potrzeba, tylko ważne, że czeka pod domem

ughh.... !!!!
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2011, o 09:03

Śniło mi się, że mi poszła uszczelka. Oj nie wyspałam się :-(

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 30 wrz 2011, o 10:23

spokojnie, ponoć sny trzeba intrerpretować na opak :-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 30 wrz 2011, o 12:52

eMTi pisze: spokojnie, ponoć sny trzeba intrerpretować na opak :-)

Moje są prorocze. Nigdy się nie sprawdzają. Serio. Dlatego lubię kiedy śnią mi się złe rzeczy.
Może barbie, też tak masz? :-) A jeśli nie to pomęcz remka, aby Ci kupił to czego zdjęcia wkleiłem w "zakupie kontrolowanym". ;-)

mizoo
Awatar użytkownika
Administrator
Auto: U r a bus (GT)

Post 30 wrz 2011, o 13:11

barbie, moze to byla inna "uszczelka" ? :-) Pilnuj sie!
Kubik pisze:Ja mam laptopa i notebooka (...)
:giggle:
Obrazek
Subaru - the source of wanderlust. || http://mizoo.pl - foto galeria

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 30 wrz 2011, o 13:59

bank zachodni to zło. Wszystko co potrzebowałem zrobić, nie da się na infolinii. Limit karty płatniczej oni ustalają nie ja. Kompletnie idiotyczny interfejs np. do karty kredytowej, z którego ja debil nie potrafiłem nic się dowiedzieć (dobrze, że to akurat mam gdzieś). Oczywiście limitu na karcie kredytowej nie ma i można wybulić ile się chce. Tak w skrócie to mnie wkurzyło i podziękowałem.

Od jutra miało być zlikwidowane konto. I co? wyłączyli matoły dzisiaj. Nie ma, wrypawszy. Teraz mam se iść do oddziału (do którego nie pójdę i mi przyniosą w zębach), bo przez telefon nie da się potwierdzić tożsamości i bla bla bla.
Oj popsułem 2 paniom piątek :evilgrin:

o a teraz mają awarię systemu. I potrzebowali pesel. Hmmm, to da się potw. tożsamość czy nie. Banda nierobów.

A panienka na infolinii nie może nic, kompletnie - za to może mi sprzedać krechę na paredziesiąt tysi.

mizoo
Awatar użytkownika
Administrator
Auto: U r a bus (GT)

Post 30 wrz 2011, o 14:04

To dosc tani bank pod wzgledem swoich produktow kredytowych. Cienko jest za to z uzytecznoscia i calym UX (doswiadczenie uzytkownika). W mBanku natomiast wszystko da sie przez infolinie, system jest cacy, ale taki kredyt to jest po prostu kosmos cenowy.

Najlepiej miec kilka kont, w roznych bankach. :->
Obrazek
Subaru - the source of wanderlust. || http://mizoo.pl - foto galeria

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 30 wrz 2011, o 14:15

Alan, Alan, Alan! pisze: Oczywiście limitu na karcie kredytowej nie ma i można wybulić ile się chce

Dali Ci czarną kartę :?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2011, o 14:18

rrosiak, przecież oczywiste, że do limitu karty. ;-)

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2011, o 14:20

mizoo pisze: To dosc tani bank pod wzgledem swoich produktow kredytowych
nie korzystam na szczęście :-)

BTW za konto osobiste jakieś ponad 10pln/mc. Nie wiem dokładnie ile. Ale to chyba dość drogo.

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 30 wrz 2011, o 14:22

Alan, Alan, Alan! pisze:rrosiak, przecież oczywiste, że do limitu karty. ;-)
No nie wiem czy oczywiste, może trzymasz na koncie parę luźnych milionów :whistle:
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Ostrzeżenia: 1
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 244 razy
Polubione posty: 524 razy

Post 30 wrz 2011, o 14:39

Alan, Alan, Alan!, albo masz karte kredytowa albo nie korzystasz z produktow kredytowych ;-) Nawet jak ta karta nie placisz to za nia bulisz ;)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

leon
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Niepsujące się.
Polubił: 207 razy
Polubione posty: 284 razy

Post 30 wrz 2011, o 14:40

rrosiak pisze:
Alan, Alan, Alan! pisze:rrosiak, przecież oczywiste, że do limitu karty. ;-)
No nie wiem czy oczywiste, może trzymasz na koncie parę luźnych milionów :whistle:
Czy to nie w Wawie ktoś trafił 6-tkę ? :idea: A teraz konto likwiduje i do dałnanderów ucieka.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2011, o 14:41

eMTi pisze:spokojnie, ponoć sny trzeba intrerpretować na opak :-)
Mimo to, bardzo niepewnie jechało mi się dzisiaj do pracy. Zastanawiałam się co ja biedna zrobię jak trzeba będzie wydać zylion na remont ;-)

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 30 wrz 2011, o 14:50

Alan, Alan, Alan! pisze: bank zachodni to zło
eee, mam doswiadczenia z roznymi bankami. W BZ nie jest zupelnie kolorowo ( wszystko mozna zalatwic, choc nie wszystko przez internet - jak wspomniane limity. Oczywiscie jak masz konto dluzszy czas to zawsze mozna zagadac z Pania i ona z podpisem poczeka, zalatwiajac sprawe przez tel. ;-) ) Robiac przelewy przez net'a nie musze sie palowac ze zdrapkami jak w PKO.
Chyba nie korzystales z Banku Spoldzielczego - dla Nich bankomat to Nowosc sprzed dwoch lat :wall: O bankowosci elektronicznej nie wspominajac.

No i Zachodni zostal kupiony przez Santander - kazdemu dzadza Ferrari i autograf Alonso :giggle: :giggle: :giggle:
Life is a Joke !

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2011, o 15:00

Chloru pisze: Alan, Alan, Alan!, albo masz karte kredytowa albo nie korzystasz z produktow kredytowych
się znalazł logik :mrgreen:

mogę jej równie dobrze nie mieć. a nawet w sumie chyba byłoby lepiej, bo się nosi to kuszące dziadostwo przy sobie.
@lbert pisze: Robiac przelewy przez net'a nie musze sie palowac ze zdrapkami jak w PKO.
jeśli PKO = Inteligo to masz normalnie sms i jakiś app tokenowy na smarkfona do wyboru.

Azrael
6 gwiazdek
Polubione posty: 3 razy

Post 30 wrz 2011, o 15:20

Alan, Alan, Alan! pisze: jeśli PKO = Inteligo to masz normalnie sms i jakiś app tokenowy na smarkfona do wyboru.

Od niedawna, a Token to syf - upgrade softu w komórce i trzeba dzwonić do konsultanta i instalować od nowa...

ODPOWIEDZ