dziś w oracy rozmawiałem z jednym kolegą o pewnych zajawiskach, kto dużo pieniędzy na reklamę wydaje itepe..
w pewnym momencie powiedziałem mu, że dzisiejsze dzieci mają przerąbane, od maleńskości są uwarunkowaywane na wydawanie szmalu na powietrze ( to znaczy ringbacki i takie sraki podobne).
Świat się zmienia, najgorsze, że Europa przez ekoreligię kręci sobie stryczek sama.
podabam wam rzykład z serii niedobre.
W Budapeszcie spotkałem się z właścicielem Francuskiej fabryki nart. Co mi te białe żmije prywiózł.
Opowiedział mi co się wyprawia. Rossignol zamknął całą produkcję przeniósł do Hiszpanii razem z R and D. We francji zamkneli wszystko.
Ale w tym roku wrocili R and D do Francji a produkcje całą do Chin.
I nie wiem czy o tym pisałem, ale razem z produkcją wysyłją do takiej fabryki ( samochodów, telewizorów, pralek, kurtek, długopisów) także najlepszych speców, żeby pilnowali i ucyli persnoel. Po dwóch latch chińscy inteligenci wiedą wszystko, europejskich speców won. Założą swoje fabryki i hulaj dusza bez kostusza.
Na to wszystko zakłada się koncentracja uwagi na kompletnych bezsensach. "czy ten pan na mnie spojrzał obrażająco?" - "No tak ale włożyłam cychalter, który uwidacznia zalety mojej skromnej szósteczki i mini zwane cipokryjką...Nie to cham i bydlę, idę do sądu".
"A to bydlak, nie powiedział afroamerykanin tylko morzyn. Obraził mnie, choć jestem żudówką. Właśnie dlatego mnie obraził. Bo Gwooupie Goldberg jest żydowką i afroaktorką."
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.