Coś niedobrego

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
mizoo
Awatar użytkownika
Administrator
Auto: U r a bus (GT)
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 17 lis 2011, o 14:20

Niech przyniesie do pracy nasze polskie, pyszne mordoklejki "krowki"... to wybrnie z sytuacji... ;)
A tak poza tym to nic tylko :wall::wall::wall::wall:

Obrazek
Subaru - the source of wanderlust. || http://mizoo.pl - foto galeria

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Re: Coś niedobrego

Post 17 lis 2011, o 14:23

ja pierdziele co za świat :o :wall:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

mizoo
Awatar użytkownika
Administrator

Post 17 lis 2011, o 14:24

A w UK klepniecie kolezanki po ramieniu moze sie skonczyc oskarzeniem o wykorzystywanie seksualne w pracy, przy odrobinie niefartu. :D
Obrazek

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Ostrzeżenia: 1
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 244 razy
Polubione posty: 524 razy

Post 17 lis 2011, o 15:22

mizoo, żeby uniknąć nieporozumień klepiesz po tyłku ;-) ?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

mizoo
Awatar użytkownika
Administrator

Post 17 lis 2011, o 15:31

W tym przypadku jestem bezsilny Chloru... eh ten cywilizowany swiat. :D
Obrazek

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 17 lis 2011, o 15:39

oskarż taką o to, że zakłada mini, przez co Twoja wyobraźnia jest pobudzona, a to już molestowanie, bo masz babę i nie chcesz jej zdradzać w myślach :mrgreen:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Ostrzeżenia: 1
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 244 razy
Polubione posty: 524 razy

Post 17 lis 2011, o 15:44

Alan, Alan, Alan!, to samo z dekoltami i szpilami! ;-)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 17 lis 2011, o 18:24

świat zwariował, nie ma się co oszukiwać. Osiągnęliśmy stan, w którym "uciśnionych" jest więcej niż "normalnych". Ciekawe kiedy będziemy mogli zacząć walczyć o swoje prawa jako mniejszość :roll:

mizoo
Awatar użytkownika
Administrator

Post 17 lis 2011, o 18:46

Barbie, dobrze napisane. Polac Ci wodki!
Obrazek

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 lis 2011, o 18:49

dziś w oracy rozmawiałem z jednym kolegą o pewnych zajawiskach, kto dużo pieniędzy na reklamę wydaje itepe..
w pewnym momencie powiedziałem mu, że dzisiejsze dzieci mają przerąbane, od maleńskości są uwarunkowaywane na wydawanie szmalu na powietrze ( to znaczy ringbacki i takie sraki podobne).
Świat się zmienia, najgorsze, że Europa przez ekoreligię kręci sobie stryczek sama.
podabam wam rzykład z serii niedobre.
W Budapeszcie spotkałem się z właścicielem Francuskiej fabryki nart. Co mi te białe żmije prywiózł.
Opowiedział mi co się wyprawia. Rossignol zamknął całą produkcję przeniósł do Hiszpanii razem z R and D. We francji zamkneli wszystko.
Ale w tym roku wrocili R and D do Francji a produkcje całą do Chin.
I nie wiem czy o tym pisałem, ale razem z produkcją wysyłją do takiej fabryki ( samochodów, telewizorów, pralek, kurtek, długopisów) także najlepszych speców, żeby pilnowali i ucyli persnoel. Po dwóch latch chińscy inteligenci wiedą wszystko, europejskich speców won. Założą swoje fabryki i hulaj dusza bez kostusza.
Na to wszystko zakłada się koncentracja uwagi na kompletnych bezsensach. "czy ten pan na mnie spojrzał obrażająco?" - "No tak ale włożyłam cychalter, który uwidacznia zalety mojej skromnej szósteczki i mini zwane cipokryjką...Nie to cham i bydlę, idę do sądu".
"A to bydlak, nie powiedział afroamerykanin tylko morzyn. Obraził mnie, choć jestem żudówką. Właśnie dlatego mnie obraził. Bo Gwooupie Goldberg jest żydowką i afroaktorką."
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 17 lis 2011, o 19:02

Alan, Alan, Alan!, po tych opowieściach z jajami na przeglądzie, to jakoś mnie to nie dziwi :-/ Za to co do molestowania to słyszałem, że w USA w trakcie akcji ratunkowej ratownik musi pytać ratowaną (jeśli jest przytomna), czy może ją tak czy owak dotknąć czy coś zrobić... :wall:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Kubik
4 gwiazdki
Auto: impreza

Re:

Post 17 lis 2011, o 19:04

mizoo pisze:A w UK klepniecie kolezanki po ramieniu moze sie skonczyc oskarzeniem o wykorzystywanie seksualne w pracy, przy odrobinie niefartu. :D
Aż strach zapytać która godzina albo jak sie dostać do filharmonii :-p :whistle:

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: komis

Post 18 lis 2011, o 12:15

Przesadzacie - ja przez 6 lat pracowalem w wielkiej amerykanskiej korporacji w Irlandii i codziennie padaly teksty o ostrym podlozu erotycznym w kierunku do naszych kolezanek, a ze byla to firma farmaceutyczna to byla duza przewaga kobiet nad mezczyznami. Takie glupie teksty pomagaly rozladowac stres spowodowany nadmiarem biurokracji w tym popieprzonym przemysle. Moj manager np. namietnie masowal dziewczynom ramiona jak siedzialy przed komputerem, a potem przechodzil dalej i robil to samo z facetami. Jakos jednak mnie i mojego kumpla Polaka nigdy nie sprobowal tak popiescic. Chyba sie nasluchal o zbyt duzej homofobii wsrod Polakow i dlatego wolal nie ryzykowac :-p
Nie musze chyba dodawac, ze nikt nigdy nikogo o zadne molestowanie nie posadzal. Co kraj to obyczaj. Trzeba sie czasami wyluzowac, zeby kompletnie nie zwariowac.

P.S. Zapraszam na chlejady na Wyspe, a zobaczycie co to znaczy ostre picie ;-)

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 18 lis 2011, o 12:24

WitAce pisze: P.S. Zapraszam na chlejady na Wyspe, a zobaczycie co to znaczy ostre picie ;-)
HA HA HA HA :lol: Proszę Cię :-)
Obrazek

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 18 lis 2011, o 12:32

WitAce pisze:Nie musze chyba dodawac, ze nikt nigdy nikogo o zadne molestowanie nie posadzal. Co kraj to obyczaj.
WitAce, bo oni tam w Irlandii zostali już w dzieciństwie odpowiednio przygotowani przez księży-katechetów i teraz byle masowanie ramion nie robi już na nich żadnego wrażenia.
;-)

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 18 lis 2011, o 12:32

Arti, Tez tak myslalem jak tu przyjechalem...
Gdybys do knajpy przychodzil na 22:00, potem wszystkie knajpy zamykali hurtem o 2:30, a ostatniego drinka moglbys zamowic o 1:45, to nauczylbys sie niezle loic. Uwierz mi na slowo. A jak nie wierzysz to serdecznie zapraszam :thumb:

AMI
5 gwiazdek

Post 18 lis 2011, o 12:33

Odnosze wrazenie, ze w temacie przewrazliwienia roznorakiego Irlandii jest po prostu daaaleko do Ameryki, prawdopodobnie takze Australii, a nawet UK.
Chociaz wydaje mi sie takze, ze nawet w UK poza wiekszymi skupiskami, typu Londyn i poza wielkimi korporacjami klimat jest duuuzo luzniejszy
i spokojnie mozna sobie bez stresu pozartowac na wiele roznych tematow.

Oczywiscie zawsze znajda sie jacys przewrazliwieni, ale tak jest wszedzie - nawet w Polsce.

(tu przypomina mi sie zajebista historia sprzed dowch lat, w duzym skrocie, zwalniany murzyn na odchodne strzelil fange zwalniajacemu go mojemu koledze, po czym w sadzie jeszcze otworzyl sprawe, ze zwolniono go z powodu koloru skory :))
Jacek "AMI" Rudowski

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 18 lis 2011, o 12:34

Лукашэнка, Dzieki temu mozna tutaj np. zostac ojcem czy matka chrzestna bez spowiedzi i podejrzewam, ze slubu tez Ci bez takowej udziela. Koscioly sieja pustkami...

AMI
5 gwiazdek

Post 18 lis 2011, o 12:35

Aaa... a co do picia... no, moze w piciu piwa i ogolnie zachlewaniu sie az do "zalu glebokiego" to wyspiarze faktycznie sa mocni.
Ale z wodka to oni slabo sobie daja rade...
Jacek "AMI" Rudowski

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 18 lis 2011, o 12:37

AMI, AMI wez mi nic nie mow na temat czarnych w Irlandii. Od razu sie moj rasistowski noz sam w kieszeni otwiera :wall:
Poza malymi wyjatkami...

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 18 lis 2011, o 12:39

AMI, Znam takich co potrafia Jagemaistera mieszac z wodka, redbullem, piwem, winem i czym to tam jeszcze tylko istnieje i na koniec zapic nielegalnym Putchin'em (ok 70%) i jeszcze na gitarze graja i spiewaja. I to wszystko w skorze niewysokiego rudego Irysa :giggle:

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 18 lis 2011, o 12:40

e tam, za mną dwa biurka dalej siedzi taka jedna przewrażliwiona. koleżanka jej zwróciła uwagę że stanik jej wylazł na wierzch a ona się oburzyła że to molestowanie, ona jest europejką i wara innym od tego co i jak ma na wierzchu :wall:
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 18 lis 2011, o 12:41

inquiz, Spytaj sie jej czy woli na wierzchu czy pod spodem :giggle:

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 18 lis 2011, o 12:43

WitAce, wolę się nie odzywać bo się gruba afera wtedy zaczęła rozkręcać, unikamy po prostu nawiedzonych. już dziewczę zdążyło poczuć ostracyzm.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

AMI
5 gwiazdek

Post 18 lis 2011, o 12:52

No niestety - niektorym sie troche poprzestawialy znaczenia pewnych slow, a normalne relacje miedzy ludzkie wola utluc cala masa "poprawnych"
zakazow i nakazow. To takie wygodne dla niektorych niedostosowanych spolecznie, a juz zwlaszcza tych niewyluzowanych na swoim punkcie.
Jacek "AMI" Rudowski

ODPOWIEDZ