A tak poza tym to nic tylko
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
ja pierdziele co za świat  

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
						- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
 - Polubił: 256 razy
 - Polubione posty: 533 razy

mizoo,  żeby uniknąć nieporozumień klepiesz po tyłku 
 ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
						- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: WiśniaNieWiśnia
 - Polubił: 130 razy
 - Polubione posty: 365 razy

oskarż taką o to, że zakłada mini, przez co Twoja wyobraźnia jest pobudzona, a to już molestowanie, bo masz babę i nie chcesz jej zdradzać w myślach  

- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
 - Polubił: 256 razy
 - Polubione posty: 533 razy

Alan, Alan, Alan!,  to samo z dekoltami i szpilami!  

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
świat zwariował, nie ma się co oszukiwać. Osiągnęliśmy stan, w którym "uciśnionych" jest więcej niż "normalnych". Ciekawe kiedy będziemy mogli zacząć walczyć o swoje prawa jako mniejszość  

dziś w oracy rozmawiałem z jednym kolegą o pewnych zajawiskach, kto dużo pieniędzy na reklamę wydaje itepe..
w pewnym momencie powiedziałem mu, że dzisiejsze dzieci mają przerąbane, od maleńskości są uwarunkowaywane na wydawanie szmalu na powietrze ( to znaczy ringbacki i takie sraki podobne).
Świat się zmienia, najgorsze, że Europa przez ekoreligię kręci sobie stryczek sama.
podabam wam rzykład z serii niedobre.
W Budapeszcie spotkałem się z właścicielem Francuskiej fabryki nart. Co mi te białe żmije prywiózł.
Opowiedział mi co się wyprawia. Rossignol zamknął całą produkcję przeniósł do Hiszpanii razem z R and D. We francji zamkneli wszystko.
Ale w tym roku wrocili R and D do Francji a produkcje całą do Chin.
I nie wiem czy o tym pisałem, ale razem z produkcją wysyłją do takiej fabryki ( samochodów, telewizorów, pralek, kurtek, długopisów) także najlepszych speców, żeby pilnowali i ucyli persnoel. Po dwóch latch chińscy inteligenci wiedą wszystko, europejskich speców won. Założą swoje fabryki i hulaj dusza bez kostusza.
Na to wszystko zakłada się koncentracja uwagi na kompletnych bezsensach. "czy ten pan na mnie spojrzał obrażająco?" - "No tak ale włożyłam cychalter, który uwidacznia zalety mojej skromnej szósteczki i mini zwane cipokryjką...Nie to cham i bydlę, idę do sądu".
"A to bydlak, nie powiedział afroamerykanin tylko morzyn. Obraził mnie, choć jestem żudówką. Właśnie dlatego mnie obraził. Bo Gwooupie Goldberg jest żydowką i afroaktorką."

w pewnym momencie powiedziałem mu, że dzisiejsze dzieci mają przerąbane, od maleńskości są uwarunkowaywane na wydawanie szmalu na powietrze ( to znaczy ringbacki i takie sraki podobne).
Świat się zmienia, najgorsze, że Europa przez ekoreligię kręci sobie stryczek sama.
podabam wam rzykład z serii niedobre.
W Budapeszcie spotkałem się z właścicielem Francuskiej fabryki nart. Co mi te białe żmije prywiózł.
Opowiedział mi co się wyprawia. Rossignol zamknął całą produkcję przeniósł do Hiszpanii razem z R and D. We francji zamkneli wszystko.
Ale w tym roku wrocili R and D do Francji a produkcje całą do Chin.
I nie wiem czy o tym pisałem, ale razem z produkcją wysyłją do takiej fabryki ( samochodów, telewizorów, pralek, kurtek, długopisów) także najlepszych speców, żeby pilnowali i ucyli persnoel. Po dwóch latch chińscy inteligenci wiedą wszystko, europejskich speców won. Założą swoje fabryki i hulaj dusza bez kostusza.
Na to wszystko zakłada się koncentracja uwagi na kompletnych bezsensach. "czy ten pan na mnie spojrzał obrażająco?" - "No tak ale włożyłam cychalter, który uwidacznia zalety mojej skromnej szósteczki i mini zwane cipokryjką...Nie to cham i bydlę, idę do sądu".
"A to bydlak, nie powiedział afroamerykanin tylko morzyn. Obraził mnie, choć jestem żudówką. Właśnie dlatego mnie obraził. Bo Gwooupie Goldberg jest żydowką i afroaktorką."
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Alan, Alan, Alan!,  po tych opowieściach z jajami na przeglądzie, to jakoś mnie to nie dziwi  
 Za to co do molestowania to słyszałem, że w USA w trakcie akcji ratunkowej ratownik musi pytać ratowaną (jeśli jest przytomna), czy może ją tak czy owak dotknąć czy coś zrobić...  

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Przesadzacie - ja przez 6 lat pracowalem w wielkiej amerykanskiej korporacji w Irlandii i codziennie padaly teksty o ostrym podlozu erotycznym w kierunku do naszych kolezanek, a ze byla to firma farmaceutyczna to byla duza przewaga kobiet nad mezczyznami. Takie glupie teksty pomagaly rozladowac stres spowodowany nadmiarem biurokracji w tym popieprzonym przemysle. Moj manager np. namietnie masowal dziewczynom ramiona jak siedzialy przed komputerem, a potem przechodzil dalej i robil to samo z facetami. Jakos jednak mnie i mojego kumpla Polaka nigdy nie sprobowal tak popiescic. Chyba sie nasluchal o zbyt duzej homofobii wsrod Polakow i dlatego wolal nie ryzykowac  

Nie musze chyba dodawac, ze nikt nigdy nikogo o zadne molestowanie nie posadzal. Co kraj to obyczaj. Trzeba sie czasami wyluzowac, zeby kompletnie nie zwariowac.
P.S. Zapraszam na chlejady na Wyspe, a zobaczycie co to znaczy ostre picie

Nie musze chyba dodawac, ze nikt nigdy nikogo o zadne molestowanie nie posadzal. Co kraj to obyczaj. Trzeba sie czasami wyluzowac, zeby kompletnie nie zwariowac.
P.S. Zapraszam na chlejady na Wyspe, a zobaczycie co to znaczy ostre picie
- Arti
 - 6 gwiazdek
 - Auto: GT Rally Car & STI GH
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

HA HA HA HAWitAce pisze: P.S. Zapraszam na chlejady na Wyspe, a zobaczycie co to znaczy ostre picie![]()

WitAce, bo oni tam w Irlandii zostali już w dzieciństwie odpowiednio przygotowani przez księży-katechetów i teraz byle masowanie ramion nie robi już na nich żadnego wrażenia.WitAce pisze:Nie musze chyba dodawac, ze nikt nigdy nikogo o zadne molestowanie nie posadzal. Co kraj to obyczaj.
Arti,  Tez tak myslalem jak tu przyjechalem...
Gdybys do knajpy przychodzil na 22:00, potem wszystkie knajpy zamykali hurtem o 2:30, a ostatniego drinka moglbys zamowic o 1:45, to nauczylbys sie niezle loic. Uwierz mi na slowo. A jak nie wierzysz to serdecznie zapraszam

Gdybys do knajpy przychodzil na 22:00, potem wszystkie knajpy zamykali hurtem o 2:30, a ostatniego drinka moglbys zamowic o 1:45, to nauczylbys sie niezle loic. Uwierz mi na slowo. A jak nie wierzysz to serdecznie zapraszam
Odnosze wrazenie, ze w temacie przewrazliwienia roznorakiego Irlandii jest po prostu daaaleko do Ameryki, prawdopodobnie takze Australii, a nawet UK.
Chociaz wydaje mi sie takze, ze nawet w UK poza wiekszymi skupiskami, typu Londyn i poza wielkimi korporacjami klimat jest duuuzo luzniejszy
i spokojnie mozna sobie bez stresu pozartowac na wiele roznych tematow.
Oczywiscie zawsze znajda sie jacys przewrazliwieni, ale tak jest wszedzie - nawet w Polsce.
(tu przypomina mi sie zajebista historia sprzed dowch lat, w duzym skrocie, zwalniany murzyn na odchodne strzelil fange zwalniajacemu go mojemu koledze, po czym w sadzie jeszcze otworzyl sprawe, ze zwolniono go z powodu koloru skory :))

Chociaz wydaje mi sie takze, ze nawet w UK poza wiekszymi skupiskami, typu Londyn i poza wielkimi korporacjami klimat jest duuuzo luzniejszy
i spokojnie mozna sobie bez stresu pozartowac na wiele roznych tematow.
Oczywiscie zawsze znajda sie jacys przewrazliwieni, ale tak jest wszedzie - nawet w Polsce.
(tu przypomina mi sie zajebista historia sprzed dowch lat, w duzym skrocie, zwalniany murzyn na odchodne strzelil fange zwalniajacemu go mojemu koledze, po czym w sadzie jeszcze otworzyl sprawe, ze zwolniono go z powodu koloru skory :))
Jacek "AMI" Rudowski
Лукашэнка,  Dzieki temu mozna tutaj np. zostac ojcem czy matka chrzestna bez spowiedzi i podejrzewam, ze slubu tez Ci bez takowej udziela. Koscioly sieja pustkami...

Aaa... a co do picia... no, moze w piciu piwa i ogolnie zachlewaniu sie az do "zalu glebokiego" to wyspiarze faktycznie sa mocni.
Ale z wodka to oni slabo sobie daja rade...

Ale z wodka to oni slabo sobie daja rade...
Jacek "AMI" Rudowski
AMI,  AMI wez mi nic nie mow na temat czarnych w Irlandii. Od razu sie moj rasistowski noz sam w kieszeni otwiera  

Poza malymi wyjatkami...

Poza malymi wyjatkami...
AMI,  Znam takich co potrafia Jagemaistera mieszac z wodka, redbullem, piwem, winem i czym to tam jeszcze tylko istnieje i na koniec zapic nielegalnym Putchin'em (ok 70%) i jeszcze na gitarze graja i spiewaja. I to wszystko w skorze niewysokiego rudego Irysa  

e tam, za mną dwa biurka dalej siedzi taka jedna przewrażliwiona. koleżanka jej zwróciła uwagę że stanik jej wylazł na wierzch a ona się oburzyła że to molestowanie, ona jest europejką i wara innym od tego co i jak ma na wierzchu 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!
WitAce,  wolę się nie odzywać bo się gruba afera wtedy zaczęła rozkręcać, unikamy po prostu nawiedzonych. już dziewczę zdążyło poczuć ostracyzm.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!
No niestety - niektorym sie troche poprzestawialy znaczenia pewnych slow, a normalne relacje miedzy ludzkie wola utluc cala masa "poprawnych" 
zakazow i nakazow. To takie wygodne dla niektorych niedostosowanych spolecznie, a juz zwlaszcza tych niewyluzowanych na swoim punkcie.

zakazow i nakazow. To takie wygodne dla niektorych niedostosowanych spolecznie, a juz zwlaszcza tych niewyluzowanych na swoim punkcie.
Jacek "AMI" Rudowski