Rajdy 2013
Re: Rajdy 2013
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
nie wiedziałem gdzie to dać
ciekawe ile miał na liczniku
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2Yofw4W2_4
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2Yofw4W2_4
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Grubo
a za szarpnie kierowcy z auta powinni na pal ponabijac :(
a za szarpnie kierowcy z auta powinni na pal ponabijac :(
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
dokładnie... fura się nie pali, a Ci go wyciągnęli... mogli go nawet sparaliżować 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Po takim dzwonie o zapłon nie trudno, a widać że coś wycieka... Jakby się paliło to już by nikt nie podchodził. Mówiąc szczerze nie wiem co gorsze, a co lepsze - takie wyciąganie jak najszybciej z wraku, czy czekanie na służby z kołnierzem.. Na dwoje babka wróżyła 
Marcin
-_-
-_-
fura ma przecież system gaśniczy, wystarczy go odpalić..
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Czy wszyscy zainteresowani Rajdem Świdnickim błąkają się teraz jak zombie po Stroszowicach w poszukiwaniu Alka-Primu, że tu taka cisza?
A tymczasem Chuchała wygrywa 4 oesy pod rząd w rajdzie. Powiedzmy 2 odcinki prologowe o niczym nie mówią, ale dwa następne?
Bardzo się cieszę, że w końcu rozwinął się kierowca porównywalny z Kajtkiem. Będzie walka, a dla Kajtka myślę będzie to bardzo motywujące. Ciekawy sezon się zapowiada.
EDIT
Ale najważniejsze w tym jest, że 2 Subaraki na czele
A tymczasem Chuchała wygrywa 4 oesy pod rząd w rajdzie. Powiedzmy 2 odcinki prologowe o niczym nie mówią, ale dwa następne?
Bardzo się cieszę, że w końcu rozwinął się kierowca porównywalny z Kajtkiem. Będzie walka, a dla Kajtka myślę będzie to bardzo motywujące. Ciekawy sezon się zapowiada.
EDIT
Ale najważniejsze w tym jest, że 2 Subaraki na czele
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
stawiam że jeszcze nie wyszli z domujarmaj pisze:Czy wszyscy zainteresowani Rajdem Świdnickim błąkają się teraz jak zombie po Stroszowicach w poszukiwaniu Alka-Primu, że tu taka cisza?![]()
:
ps:
paru forumowiczów widziało Tomaszka w samochodzie który jechał Prolog
zlukałem liste startową i go nie ma
wiec albo jestem ślepy albo mam coś z głową
[ powiadomienia sa wk... , wiec musze COS napisac zeby wyskakiwalo w Uczestnictwie ] Wybaczcie 
Life is a Joke !
Pierwszy mostek OS Jodlownik - Srebrna spędziłam tam dzisiaj kilka godzin
Super!
Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała
Super!
Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
policja nie reagowała na picie alko przy trasie na prologuMarlena pisze: Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała
co w miescie Warszawa skończyło by sie max. mandatem 300 zł lub sprawą w grodzkim
nie mam pytań
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
... cisza tu jak po śmierci organisty
więc wrzucę trochę materiału zdjęciowego do looknięcia może niektórym nie było dane widzieć tego na żywca link:
https://picasaweb.google.com/1009779716 ... Swidnicki#
więc wrzucę trochę materiału zdjęciowego do looknięcia może niektórym nie było dane widzieć tego na żywca link:
https://picasaweb.google.com/1009779716 ... Swidnicki#
O tym, że tuż za policjantami toczyła się jedna wielka imprezka i alko lało się strumieniami już nie chciałam wspominaćKonto usunięte pisze:policja nie reagowała na picie alko przy trasie na prologuMarlena pisze: Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała
co w miescie Warszawa skończyło by sie max. mandatem 300 zł lub sprawą w grodzkim![]()
nie mam pytań
Też tam byliśmy kilkuosobową ekipą forumową i istotnie zabezpieczenie dramat. I to nie tylko policja, ale safeciarze też się nie popisali.Marlena pisze: Pierwszy mostek OS Jodlownik - Srebrna spędziłam tam dzisiaj kilka godzin
Super!
Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała![]()
Za policjantami na pierwszym przejeździe staliśmy m.in. my i jakoś sobie nie przypominam żeby stojący tam kibice w jakiś sposób przeszkadzali. I co ci policjanci mieli robić ? Wypisywać mandaty za picie piwa w lesie w bezpiecznym miejscu ?Marlena pisze: tuż za policjantami toczyła się jedna wielka imprezka i alko lało się strumieniami już nie chciałam wspominać
(Pomijam sytuację kiedy ktoś jest pijany jak bela i zagraża bezpieczeństwu OSu, bo to jest oczywiste.)
Ja byłam po drugiej stronie i tam trzeźwo nie było. Na os-y powinien być całkowity zakaz wnoszenia alko. Jak byłeś to pewnie widziałeś w jakim stanie niektórzy wracali ulicą.WRC fan pisze:Też tam byliśmy kilkuosobową ekipą forumową i istotnie zabezpieczenie dramat. I to nie tylko policja, ale safeciarze też się nie popisali. OMarlena pisze: Pierwszy mostek OS Jodlownik - Srebrna spędziłam tam dzisiaj kilka godzin
Super!
Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała![]()
Za policjantami na pierwszym przejeździe staliśmy m.in. my i jakoś sobie nie przypominam żeby stojący tam kibice w jakiś sposób przeszkadzali. I co ci policjanci mieli robić ? Wypisywać mandaty za picie piwa w lesie w bezpiecznym miejscuMarlena pisze: tuż za policjantami toczyła się jedna wielka imprezka i alko lało się strumieniami już nie chciałam wspominać
(Pomijam sytuację kiedy ktoś jest pijany jak bela i zagraża bezpieczeństwu OSu, bo to jest oczywiste.)
Okej, fajnie, ale jak egzekwować taki zakaz? Ogrodzić cały OS siatką z drutem kolczastym, ustawić bramki i przeszukiwać przy wejściu?Marlena pisze:Na os-y powinien być całkowity zakaz wnoszenia alko.
A może postawić policjanta przy każdym kibicu, żeby sprawdzał czy ten przypadkiem w tym termosie nie ma łychy?
Bergen, snajperzy w dobrych miejscówkach wystarczą 
Wstęp na os był płatny więc przynajmniej w większej części można było nad tym zapanować.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Na całym świecie nie tylko nie ma problemu z piciem piwa przy oesach, ale wręcz jest ono tam sprzedawane.
Egzekwowanie tutaj tego i tak już idiotycznego zakazu konsumpcji w miejscach publicznych, byłoby skrajnym absurdem i głupotą. A sugerowanie takich rozwiązań to fascynacja zamordyzmem i ograniczaniem wszystkiego w imię równania w dół.
A jeżeli ktoś zaczyna się awanturować/przeszkadzać na odcinku, to od tego są odpowiednie służby żeby go spacyfikować.
EDIT
I taka ciekawostka. Najwięcej picia wódy, a raczej samogonu
, widziałem na Rajdzie Szwecji. I tylu nawalonych w sztok ludzi co tam na jednym zakręcie oesu, u nas nie ma na całym rajdzie. I nikomu to nie przeszkadzało, nawet w tym prohibicyjnym kraju.
Egzekwowanie tutaj tego i tak już idiotycznego zakazu konsumpcji w miejscach publicznych, byłoby skrajnym absurdem i głupotą. A sugerowanie takich rozwiązań to fascynacja zamordyzmem i ograniczaniem wszystkiego w imię równania w dół.
A jeżeli ktoś zaczyna się awanturować/przeszkadzać na odcinku, to od tego są odpowiednie służby żeby go spacyfikować.
EDIT
I taka ciekawostka. Najwięcej picia wódy, a raczej samogonu
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2013, o 17:27 przez jarmaj, łącznie zmieniany 5 razy.
Marlena, a to nie było przypadkiem ubezpieczenie, które często na siłę próbują wcisnąć?