stawiam że jeszcze nie wyszli z domujarmaj pisze:Czy wszyscy zainteresowani Rajdem Świdnickim błąkają się teraz jak zombie po Stroszowicach w poszukiwaniu Alka-Primu, że tu taka cisza?![]()
:
policja nie reagowała na picie alko przy trasie na prologuMarlena pisze: Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała
O tym, że tuż za policjantami toczyła się jedna wielka imprezka i alko lało się strumieniami już nie chciałam wspominaćKonto usunięte pisze:policja nie reagowała na picie alko przy trasie na prologuMarlena pisze: Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała
co w miescie Warszawa skończyło by sie max. mandatem 300 zł lub sprawą w grodzkim![]()
nie mam pytań
Też tam byliśmy kilkuosobową ekipą forumową i istotnie zabezpieczenie dramat. I to nie tylko policja, ale safeciarze też się nie popisali.Marlena pisze: Pierwszy mostek OS Jodlownik - Srebrna spędziłam tam dzisiaj kilka godzin
Super!
Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała![]()
Za policjantami na pierwszym przejeździe staliśmy m.in. my i jakoś sobie nie przypominam żeby stojący tam kibice w jakiś sposób przeszkadzali. I co ci policjanci mieli robić ? Wypisywać mandaty za picie piwa w lesie w bezpiecznym miejscu ?Marlena pisze: tuż za policjantami toczyła się jedna wielka imprezka i alko lało się strumieniami już nie chciałam wspominać
Ja byłam po drugiej stronie i tam trzeźwo nie było. Na os-y powinien być całkowity zakaz wnoszenia alko. Jak byłeś to pewnie widziałeś w jakim stanie niektórzy wracali ulicą.WRC fan pisze:Też tam byliśmy kilkuosobową ekipą forumową i istotnie zabezpieczenie dramat. I to nie tylko policja, ale safeciarze też się nie popisali. OMarlena pisze: Pierwszy mostek OS Jodlownik - Srebrna spędziłam tam dzisiaj kilka godzin
Super!
Organizacja średnia, kibice łazili po ulicy a policja stojąca obok nie reagowała![]()
Za policjantami na pierwszym przejeździe staliśmy m.in. my i jakoś sobie nie przypominam żeby stojący tam kibice w jakiś sposób przeszkadzali. I co ci policjanci mieli robić ? Wypisywać mandaty za picie piwa w lesie w bezpiecznym miejscuMarlena pisze: tuż za policjantami toczyła się jedna wielka imprezka i alko lało się strumieniami już nie chciałam wspominać
(Pomijam sytuację kiedy ktoś jest pijany jak bela i zagraża bezpieczeństwu OSu, bo to jest oczywiste.)
Okej, fajnie, ale jak egzekwować taki zakaz? Ogrodzić cały OS siatką z drutem kolczastym, ustawić bramki i przeszukiwać przy wejściu?Marlena pisze:Na os-y powinien być całkowity zakaz wnoszenia alko.