nigdy nie sprawdziłem co za to grozi. Jak mandat to sobie kiedyś strzelę na urodziny pościgMroowa pisze: Marzenia trzeba spełniać :D

nigdy nie sprawdziłem co za to grozi. Jak mandat to sobie kiedyś strzelę na urodziny pościgMroowa pisze: Marzenia trzeba spełniać :D
tak sobie spekuluję: bo może prawko (dokument) było mu jednak potrzebne.... np. na taki event jak DakareMTi pisze:kumam, że zapitalał GT-Rem, tylko czemu nie przyjął mandatu? tak by było pozamiatane i nikt by się o tym nie dowiedział, a tak wychodzą brudy...
Ja nie wysuwałbym tak jednoznacznych wniosków. Pewnie troche szybciej takim GTR-em było bo to się rozpędza niemiłosiernie, ale "pomiar" wideorejestratorem to generalnie jest jakas granda w wielu przypadkach - szczególnie z tak dużej odległości i gdy radiowóz jeszcze cały czas przyśpiesza. Pare lat wstecz miałem podobną sytuację. Fakt jechałem około 130 i wjeżdzałem już prawie w teren zabudowany gdzie zaczałem zwalniać i jakieś 50m za tablicą miałem już około 70-75 km/h ale to było jeszcze pola, a przez realne zabudowania przejechałem około 65 km/hstach22 pisze:Wstyd jak cholera.W stanach nikt by z nim nie dyskutował, tylko na maskę, nogi szeroko i kajdanki.
Na pewno nie jechał przepisowo. Ale też na pewno nie jechał 200km/h. Radiowóz jadąc 2 paki szybko go dogonil. Uważam że holek dobrze zrobił nie przyjmując mandatu. Rzecznicy policji brandzluja się nad profesjonalizmem funkcjonariuszy, a to wg mnie były zwykle kołki. Stwierdzenie "no i chuj" po tym jak go zatrzymali uważam za totalny brak profesjonalizmu i wręcz podejście emocjonalne i wyladowywanie własnych frustracjistach22 pisze:Czyli rozumiem,że wg. Ciebie hołek jechał 90km/h zgodnie z tym co mówił dziennikarzowi?
Raz zwiewalem jak byłem młody. Zrób to szybko bo im człowiek starszy tym ma więcej do straceniaAlan, Alan, Alan! pisze:ja tam nie wiem, zawsze mnie korciło, żeby zwiewać przed policjąMroowa pisze: Jakby to jechał Alan
Tylko 199lukass pisze:Raczej nie ale 204 w momencie pseudo pomiaru też nie.
stach22 pisze: 200 czy 150 to wszystko jedno jak na propagatora bezpiecznej jazdy.Wstyd i tyle.
Amen.eMTi pisze: Zrobił źle i powinien ponieść konsekwencje, niech je tylko poniesie za to, czego był sprawcą. Jak rzeczoznawcy uznają, że leciał ponad 2 paki, to posypię głowę popiołem...
a możesz podać, na jakiej podstawie tak twierdzisz?stach22 pisze:NAJCZĘSTSZĄ PRZYCZYNĄ WYPADKÓW DROGOWYCH JEST PRZEKROCZENIE PRĘDKOŚCI!!!!!!!
stach22 pisze: Hołowczyc powinien się po męsku przyznać do przekroczenia przepisów a rzeczywistą jego prędkość zweryfikować przez rzeczoznawcę.
stach22 pisze: PS.co do moich przekroczeń przepisów na drodze,to ja za nie po prostu płacę,pieniędzmi i punktami.