To w akademiku jeszcze było i kiedy cieć przyszedł mnie powiadomić, że policja mnie szuka, bylem zajęty zgoła innymi rzeczamiKonto usunięte pisze:Bo pewnie nie spałeś, tylko pracowałeś
Coś niedobrego
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Re: Coś niedobrego
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak pisze: To w akademiku jeszcze było
Jak to było z tym studentem czy akademikiem .....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Przecież wiesz, to po co pytaszKruszyn pisze:
Jak to było z tym studentem czy akademikiem .....![]()
![]()
![]()
![]()
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Piszesz tak, jakbyś nie był świadom istnienia prawników. Obrońców praworządności.Godlik pisze: A przecież w tak drobnych sprawach wystarczy jedna prosta tabelka.
Jeden błąd w protokole i na drzewo.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Ups...
http://kontakt24.tvn.pl/temat,ferrari-f ... goryId=496
To chyba jakieś pechowe miejsce, bo właściwie w tym samym miejscu wybuchł mi silnik w Clio
http://kontakt24.tvn.pl/temat,ferrari-f ... goryId=496
To chyba jakieś pechowe miejsce, bo właściwie w tym samym miejscu wybuchł mi silnik w Clio
na pewno jest tam jakaś żyła wodna
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
w końcu to włoszczyzna 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Yetiemu dziś strzeliła jakaś rurka w pobliżu chłodnicy - i ledwo, ledwo, na dolewce, buchając parą, studząc się co kawałek, dotoczył się do serwisu
Starość, nie radość.
Nowa rurka będzie w środę, kazałem przy okazji posprawdzać inne, ale złe wrażenie - pozostało
A ja na razie wyjąłem z komisu Yarka... pojeździłem... i powiem Wam, znów wcale nie jestem pewien, że chcę go sprzedawać
Zapieprza jak złoto
, rurki mu ze starości żadne nie pękają...
Drogie Bravo, potrzebuję terapii
Nowa rurka będzie w środę, kazałem przy okazji posprawdzać inne, ale złe wrażenie - pozostało
A ja na razie wyjąłem z komisu Yarka... pojeździłem... i powiem Wam, znów wcale nie jestem pewien, że chcę go sprzedawać
Drogie Bravo, potrzebuję terapii
co japońskie, to japońskie, nie ma to tam to, nie ma żadnego ale 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Posłanki, wielkie ekspertki i ich nie każa.
http://moto.onet.pl/1661084,1,zmiany-w- ... tml?node=2
http://moto.onet.pl/1661084,1,zmiany-w- ... tml?node=2
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Bardzo jestem ciekawy ilu ludzi zginęło "na zielonej strzałce".

czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no właśnie. Tam jest napisane, że się nie stosuje. Jednak całkiem niedawno czytałem, że się stosuje np. w niemczech w formie tabliczki (nie sygnalizatora).vibowit pisze: Bardzo jestem ciekawy ilu ludzi zginęło "na zielonej strzałce".
W AU też lewoskręt (nasz prawoskręt) najczęściej ma znak "give way". Często lewoskręt jest wprowadzony łagodnym łukiem do przecznicy.
O, albo mi się właśnie wyświetla na tapecie taki znak 'turn left at any time with care'.
No, ale mówią, że się nie stosuje. Pewno piesza lub rowerowa ta pani posłanka
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1e88b
To trzeci w ciągu tygodnia, czy tracę już rachubę? No ale przecież PKP dogania europę to może tak ma być.
To trzeci w ciągu tygodnia, czy tracę już rachubę? No ale przecież PKP dogania europę to może tak ma być.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no i co z tegoChloru pisze: Alan, a widziałeś nazwisko tej Pani?
ta pani to nie ten pan, a nawet jak ten pan to jeszcze daleko nie znaczy, że muszę się zgadzać.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
vibowit, tak... daleko pada jabłko od jabłoni. To najdelikatniejszy komentarz na jaki mogę sobie pozwolić.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Chloru, też już nie przesadzaj. Nazwisko nie oznacza, że musi podzielać czyjeś poglądy. B. Bulblewicz to nie dziedzictwo braci rajdowej i musi głosić miłe jej (tej braci) poglądy. W sumie to nie wiemy nawet jakie Bubel miałby poglądy na te sprawy 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Alan, Alan, Alan!, owszem o obencych, potenchalnych poglądach Mistrza możemy tylko pogdybać. Dla mnie jednak propozycje BB nie są poparte żadnymi danymi a jedynie próbą zrobienia medialnego szumu + zdobycie pare pkt. poparcia.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan!, sprawdzałem Twoją czujność

Tylko ,że cały czas pani poseł odnosi się do swojego ojca i środowiska rajdowego. Jakiś czas temu promocja książki o nim i cały czas między wierszami można wyczytać ,że ona podpiera się tym kim był on i w związku z tym ona chce się zajmować tematami motoryzacyjnymi w celu jakichś tam udogodnień dla środowiska rajdowego i ogólnie ruchu drogowego (patrz powrót kolców do zimowych rajdów) i wypisywanie takich głupot na temat strzałem na przykład trochę jednak razi 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no i w tym celu Bozia zaopatrzyła nas w mózgburat pisze: Tylko ,że cały czas pani poseł odnosi się do swojego ojca i środowiska rajdowego. Jakiś czas temu promocja książki o nim i cały czas między wierszami można wyczytać ,że ona podpiera się tym kim był on i w związku z tym ona chce się zajmować tematami motoryzacyjnymi w celu jakichś tam udogodnień dla środowiska rajdowego i ogólnie ruchu drogowego (patrz powrót kolców do zimowych rajdów) i wypisywanie
Jaki jestem kolek. Przerejestrowalem dzisiaj dwa samochody. Cieszylem sie, ze mam nawet numerki obok siebie. Ale nie moze byc tak pieknie. Pomylilem naklejki na szyby i poszlo. To i tak, ze zorientowalem sie po pierwszej.