To w akademiku jeszcze było i kiedy cieć przyszedł mnie powiadomić, że policja mnie szuka, bylem zajęty zgoła innymi rzeczamiKonto usunięte pisze:Bo pewnie nie spałeś, tylko pracowałeś

To w akademiku jeszcze było i kiedy cieć przyszedł mnie powiadomić, że policja mnie szuka, bylem zajęty zgoła innymi rzeczamiKonto usunięte pisze:Bo pewnie nie spałeś, tylko pracowałeś
rrosiak pisze: To w akademiku jeszcze było
Przecież wiesz, to po co pytaszKruszyn pisze:
Jak to było z tym studentem czy akademikiem .....![]()
![]()
![]()
![]()
Piszesz tak, jakbyś nie był świadom istnienia prawników. Obrońców praworządności.Godlik pisze: A przecież w tak drobnych sprawach wystarczy jedna prosta tabelka.
no właśnie. Tam jest napisane, że się nie stosuje. Jednak całkiem niedawno czytałem, że się stosuje np. w niemczech w formie tabliczki (nie sygnalizatora).vibowit pisze: Bardzo jestem ciekawy ilu ludzi zginęło "na zielonej strzałce".
no i co z tegoChloru pisze: Alan, a widziałeś nazwisko tej Pani?
no i w tym celu Bozia zaopatrzyła nas w mózgburat pisze: Tylko ,że cały czas pani poseł odnosi się do swojego ojca i środowiska rajdowego. Jakiś czas temu promocja książki o nim i cały czas między wierszami można wyczytać ,że ona podpiera się tym kim był on i w związku z tym ona chce się zajmować tematami motoryzacyjnymi w celu jakichś tam udogodnień dla środowiska rajdowego i ogólnie ruchu drogowego (patrz powrót kolców do zimowych rajdów) i wypisywanie