Przecież to oczywiste, że piersi lepiej działają na facetów.So What! pisze:No to może na dziewczynki* nie działa![]()
*Ja mam dwóch synów

Przecież to oczywiste, że piersi lepiej działają na facetów.So What! pisze:No to może na dziewczynki* nie działa![]()
*Ja mam dwóch synów
osa551 pisze: U nas sierść x3. Bilex odmówił współpracy w kwestii odkurzania. Ale najgorszy jest ten pył z wyburzeń. Pocieszam się, że w piwnicy już im niewiele zostało a potem i tak wyprowadzka.
Kurde. O tym nie pomyślałemvibowit pisze:Przecież to oczywiste, że piersi lepiej działają na facetów.So What! pisze:No to może na dziewczynki* nie działa![]()
*Ja mam dwóch synów![]()
![]()
Rozumiem, że nie miałeś przyjemności poznać naszego kota?devlin pisze:osa551 pisze: U nas sierść x3. Bilex odmówił współpracy w kwestii odkurzania. Ale najgorszy jest ten pył z wyburzeń. Pocieszam się, że w piwnicy już im niewiele zostało a potem i tak wyprowadzka.
x3? Znaczy co, Bilex też się leni?
osa551 pisze: Rozumiem, że nie miałeś przyjemności poznać naszego kota?
Jest to wierzę z gatunku "rządzących". Psy w rodzinie są niżej niż on. Problem polega na tym, że dla kotów również ich właściciele stoją niżejdevlin pisze:osa551 pisze: Rozumiem, że nie miałeś przyjemności poznać naszego kota?
Zupełnie nie. Inna rzecz, że musi to twarda sztuka być - przy dwóch takich azorkach...
Może właśnie dlatego:osa551 pisze:Żeby było śmieszniej moje psy nienawidzą obcych kotów.
osa551 pisze:grzecznie odchodzi jak się kotek tylko skrzywi.
Grzesiek_67 pisze: No chyba, że persona zrobi dziwny ruch (np. podniesie rękę) w kierunku domownika to wtedy potrafią być faktyczne dosyć, dosyć asertywne.
Ta, bouvier ciekawska rasa. Niby taki muflon a temperament ma jak mieszkańcy Kielc i okolic (pardone ziomy forumoweBilex pisze:Sznaucery może tak...ale mamy tez bouviera - nie szczeka, nie warczy, wygląda jak miś - tyle że pierwszy się rzuca
Czesanie - dramatGrzesiek_67 pisze:Ta, bouvier ciekawska rasa. Niby taki muflon a temperament ma jak mieszkańcy Kielc i okolic (pardone ziomy forumoweBilex pisze:Sznaucery może tak...ale mamy tez bouviera - nie szczeka, nie warczy, wygląda jak miś - tyle że pierwszy się rzuca). Tylko cholercia to czesanie, to chyba Bilexie macabra
![]()
Pozdrawiam
G.
PS. Barbuś, no muszę tego Twojego zajadlaka poznać, bo coś mi nie konweniuje on ze szanucą
To już mocno starsza pani. Za młodu była psem stróżującym w fabryce tatusia, to się nauczyłaGrzesiek_67 pisze:PS. Barbuś, no muszę tego Twojego zajadlaka poznać, bo coś mi nie konweniuje on ze szanucą