Do przerobienia TXT na SRT użyj np. tego.
Nie musisz zakładać nowego konta. W ustawieniach konta wybierasz, czy w adresie internetowym ma być nazwisko, czy liczba.j33mbo pisze: Tak zastanawiam się, żeby zrobić nowe konto, bez nazwiska w adresie i to by chyba załatwiło sprawę, ale jakoś mnie zdenerwowali i chciałem spróbować przynajmniej czego innego.
Eksportując zdjęcia do sieci możesz wybrać 'poziom dostępu'j33mbo pisze: Jest jeszcze jedna opcja, czyli taka, że jestem tumanem, i nie zauważyłem, że można sobie to tak ustawić, żeby konto było bardziej "prywatne".
Czyli twierdzisz, że działa tak jak powinien?WRC fan pisze:vicu, bo ?
A.. to nie mam pojęcia.WRC fan pisze:To jakiego antywira polecacie w takim razie ?
Też pamiętam te czasy, ale teraz nie mulivibowit pisze: Kaspersky strasznie mulił.
Fakt, miałem na poprzednim prywatnym kompie, może spróbuję znów.Azrael pisze: NOD32
hmm, obecnie można sobie ustawić w opcjach sprawy związane z pobieraniem aktualizacji oraz rozpoczynania skanowania. Innymi słowy jak sobie ustawisz tak maszsiewcu pisze:AVG pamiętam jeszcze z dawnych czasów, irytowało mnie sprawdzanie przy uruchamianiu kompa za każdym razem...