Oj nie jestem fanem tej techniki po prostu , ja chcę coś co jeździ i się nie psuje

bo trzebabyło zorganizować puchar i notorycznie być czerwoną latarnią peletonu... Wtedy nie mieliby tych wątpliwości i może nawet współczuli... ;Dburat pisze: A co do startowania w klasie która dzięki mnie powstała , no to stary nie jestem Franciszkiem z Asyżu aby coś zrobić ,a potem powiedzieć "a to ja wam nie będę przeszkadzał może"
No przecież to proste.
Korowód aut zamulał na drodze jadąc 90km/h więc kierowca mazdy zaczął wyprzedzać peleton.
Za nim poszedł na doczepkę traktor bo przyczepa już go doganiała i mrugała długimi.
No i jak tak we 3 cisnęli lewym pasem, gość z mazdy zahamował bo mu się pić zachciało a puszka mu spadła pod pedały. Więc się wkurwił że osuchym pysku będzie musiał dalej jechać.
Przyczepa nie zachowała bezpiecznej odległości i dogoniła prawidlowo zapierdalający traktor spychając go z drogi.
Ot i cała historia jakich wiele.
nie rozumiem z jaka predkoscia musial napierdalac traktor....
niewystarczającą skoro przyczepa go dogoniła
Przecież to klasyczny przykład braku hamulców w przyczepie . Gość przed nim depnął bez orientu w heble , ciągnik pewnie wyhamował , ale niehamowana ,ciężka przyczepa postawiła go bokiem![]()
HWD...DOHC i jakiś fajny obrazek do tego:-)burat pisze:słuchajcie ,liczę tu na waszą forumową złośliwość jadowitą wrodzoną![]()
![]()
Potrzebuję jakąś naklejkę na mojego Poldona z angielskim silnikiem taką aby dopiec tym wszystkim którzy tak strasznie w mojej klasie są za oryginałami lub swapami tylko DOHC z Włoch![]()
Ja jakieś pomysły mam ale na was zawsze można liczyć![]()
![]()
Tiaaaaa. To zupełnie jak to.So What! pisze: Przychodzi facet do cukierni i zamawia pączka. Sprzedawczyni sprzedaje mu pączka, ten bierze taką rurkę od długopisu, wysysa nią środek. Resztę wyrzuca i wychodzi. Sytuacja powtarza się codziennie, aż któregoś dnia, po tym jak facet wyrzucił kolejnego pączka, sprzedawczyni pyta: - Pan chyba jest motocyklistą? - Ano jestem ... skąd pani wiedziała? - Bo zostawił pan motocykl przed wejściem.
Pytanie w takim razie kto wydupczył przodków kosmita, skoro jest antropoidalny.busik pisze: to jak to było z tą teorią Darwina?