kojarzę...gregski pisze:przeprowadzamy sie w przyszlym roku do Tiergarten chili w samo centrum..
czytałem kiedyś "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo"

Ciekawe co tam jest teraz?
Istambuł?

kojarzę...gregski pisze:przeprowadzamy sie w przyszlym roku do Tiergarten chili w samo centrum..
To znaczy, że jesteś bardzo obowiązkowy. Ja wstaję przed budzikiem tylko wtedy, gdy wiem, że powód wczesnej pobudki jest istotny. Z postanowienia, by wcześniej wstawać do pracy, mój organizm nic sobie nie robi.Arno pisze:Poranek. od piatej budze sie co pol gdziny, bo wczoraj postanowilem z psem rano o 7:30 pojsc na spacer.
Sam se czlowiek pieklo buduje.
Bardzo rajdowo będzie i to naturalna kolej rzeczy. P. Solberg w Norwegii jechał C4.bo wszyscy natychmiast zaczna kupować C4 z najslabszym silnikiem.
vibowit pisze: P. Solberg w Norwegii jechał C4.
Niedawno jacyś naukowcy udowodnili, że agresja za kierownicą bierze się wprost z impotencji w łóżku. Więc uważaj, bo - być może - kastrując tę niewielką resztkę facetów, którzy zachowali w tym postmodernistycznym świecie chociaż jakąś resztkową namiastkę jaj, spowodujesz wzrost śmiertelności kobiet, starców i dzieci na drogach, a także przyspieszone wymieranie foczek o smutnych oczach?Arno pisze: moglibyśmy podobny system stoswac do agresywnych kierowców. Zaczniemy od kolegw z forum.
Piter 35 pisze: Znawcy Citroena przypominam ,że to forum subaru
WiS pisze: agresja za kierownicą bierze się wprost z impotencji w łóżku
Tuś mi bratem.gregski pisze: przeprowadzamy sie w przyszlym roku do Tiergarten chili w samo centrum..
pierdziele ta wioche i zgruzowany ogrod do ktorego zupelnie nie mam melodii..
Nie narzekaj, Ty się przynajmniej zdradzasz z wiadomymi kłopotami w męskim aucie, a co ja mam powiedzieć...?esilon pisze: jak dynamicznie ruszę Foresterem na zielonym to się okaże, że
WiS pisze:
Tuś mi bratem.
Centra miast rulez.
Tylko ja bym, jak już, wolał jakieś miejsce bez nadmiaru Turków. Nie, żebym był ksenofob i rasista, ale jak się np. zaczną na serio wreszcie prać z Kurdami (a zaczną), mogą Ci przypadkiem auto zarysować...
Znałem kilku Turków osobiście i byli to bardzo sympatyczni ludzie. Osądzanie nacji po stereotypach jest za to IMO niesympatyczne.gregski pisze: ilu Turkow znacie osobiscie?
Aczkolwiek uwaga, że przy okazji niesnasek narodowościowych można dostać przypadkiem w pysk, jest całkiem celna. Gdy wzrok zachodzi gniewem, postrzeganie rzeczywistości jest co najmniej utrudnione :)michal pisze:Znałem kilku Turków osobiście i byli to bardzo sympatyczni ludzie. Osądzanie nacji po stereotypach jest za to IMO niesympatyczne.
Znam dwie turczynki - przemiłe osoby.gregski pisze: WiS jestes kolejna osoba ktora wspomina o Turkach --- ilu Turkow znacie osobiscie?
Tolerancja tolerancją, a przygotowanie się na negatywne skutki tego wymieszania - swoją drogą.gregski pisze: ile sie jeszcze musimy nauczyc w temacie tolerancji dla wymieszania, ktore nastapi ze zdwojona sila tak czy siak..
Wystarczy spojrzeć na niektóre wątki na różnych forach...WiS pisze: Inna sprawa, że w specyficznych sytuacjach także ci porządni ojcowie rodzin i ciężko pracujący drobnomieszczanie potrafią ulegać staszliwym, zbiorowym emocjom...
Fakt.Gal pisze: Wystarczy spojrzeć na niektóre wątki na różnych forach...
WiS pisze: Może, zamiast psów i kierowców, profilaktycznie kastrować adminów i modów...?
Oj bo jakieś nośne hasło napiszę pastą do zębów na Puderniczce. Wiem gdzie parkuje, więc....zofija pisze:Fido też?![]()
Teraz rozumien dlaczego Dido tak czeka na tę przejażdżkę z Jarmajem
WiS pisze: Może, zamiast psów i kierowców, profilaktycznie kastrować adminów i modów...?