I jakoś Motorola sobie średnio radzi... Na pewno Defy, Milestone i jak widać też Flipout.
Chociaż takiego nowego Razora chętnie bym przytulił
Jesteś pewny!?Chloru pisze:Najwięcej w smarkfonach zżera ekran i tego się nie przeskoczy.
problem w tym że nie chodzi mi o topo garminowe tylko o takie jak dostępne jest np na geoportalu.FUX pisze: Kup sobie garmina i się baw...![]()
tego nie widziałem i by się nadało. zgodność formatu z plikami oziexplorer to podstawa. ale chodzi o to żeby to było urządzenie które się ma zawsze pod ręką, można było odpalić mapę google z widokiem satelitarnym i miało sporo pamięci bo pliki przerabiane na mobilny format ozi dużo ważą. a mi potrzebne do nanoszenia starych map na nowe, szukania starych szlaków, nanoszenia miejsc bitew itp. tutaj jest przykład takiej pięknej roboty ale online http://www.zamki.pl/messtischmaps.phpOBK H6 pisze: do podchodów w lesie? to nie telefon jest Ci potrzebny, tylko gps militarny
Łomatko! ja tylko na pomorskim.inquiz pisze: Bergen, nawet na kilku a jednym administruję z przypadku
Chyba pod innym nickiem bo czytam, dużo piją i mnóstwo osób z tamtej ekipy poznałem. W ostatni weekend mieliśmy spotkanie pod Olsztynem to też się stawili przedstawiciele, a przy okazji grupa rekonstrukcyjna z Malborka i SztumuBergen pisze: Łomatko! ja tylko na pomorskim.
trochę nieaktulane to, bo siostry działki nie maja naniesionej, a kilka lat temu podzieliła, dwa lata budowała - pół roku temu się wprowadziła... jako jedna z ostatnich w rejonie - który na tych planach nie istniejeinquiz pisze:FUX, używam głównie tego http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ ale pewno znasz bo wszyscy tam działki sprawdzają.
Pod tym samym, ale ja też tylko czytam, nawet się nie rejestrowałem do czasu jak takie zaczęli bajki pisać w wątku o Żarnowcu że musiałem interweniowaćinquiz pisze: Chyba pod innym nickiem bo czytam, dużo piją i mnóstwo osób z tamtej ekipy poznałem. W ostatni weekend mieliśmy spotkanie pod Olsztynem to też się stawili przedstawiciele, a przy okazji grupa rekonstrukcyjna z Malborka i Sztumu
Kup sobie Samsunga, będziesz dostawał aktualizacje przez pierwsze pół roku, a potem może tak, a może nie. Dość powiedzieć, że w Polsce (poza, bodajże Orange) SGS dostał 2.3 już po roku od premiery i to chyba tylko na pocieszenie, bo parę dni wcześniej Samsung ogłosił, że właściciele SGS-ów mają się pałować, a nie czekać na ICS-a (który na Nexusie S chodzi).So What! pisze: Ja na dzień dzisiejszy celowałbym w Samsunga Galaxy S2
Galaxy Nexus?Chloru pisze: bzikus7, weź coś z Androidem co dostanie aktualizację do ICS (Android 4.0).
Jak przeczytasz w jakimś niezależnym medium, że właśnie wyszła w Polsce aktualizacja do ICS-a w interesującej Cię sieci, to znaczy, że to jest prawda.bzikus7 pisze: Z tego co czytałem to chyba Sony Ericsson Xperia neoV można będzie aktualizować do 4.0
Androidowy A-GPS jest z natury zjebany. Jeśli vendor nie nastrugał czegoś własnego, to nic nie pomoże.inquiz pisze: a słaba bateria i gps to dodatkowa lipa.
vibowit pisze: ale aplikacje facebookowe (próbowałem już kilku) potrafią wyssać baterię w 3 godziny. I to nie jest raczej wina telefonu, tylko aplikacji.
A podasz czas od ostatniego ładowania i jak długo ekran był włączony? ;)vibowit pisze: to ten ekran, to pikuś.![]()
Na androidzie działa TrekBuddy, do którego można przygotować dane w Ozi. Nie wiem czy Tobie taka funkcjonalność wystarcza, ale zdaje się, że to tanie i proste rozwiązanie jest.inquiz pisze:zgodność formatu z plikami oziexplorer to podstawa. ale chodzi o to żeby to było urządzenie które się ma zawsze pod ręką, można było odpalić mapę google z widokiem satelitarnym i miało sporo pamięci bo pliki przerabiane na mobilny format ozi dużo ważą
A dokumentację geodezyjną po wykonawczą po wprowadzeniu się zrobiła, ha?OBK H6 pisze: bo siostry działki nie maja naniesionej
hm? wszystkie działki wzdłuż tej ulicy są, ale jeden kwartał cały pusty - jakby tam pole wielkości kilku boisk piłkarskich było. I było, ale 5 lat temu, od tamtego czasu nabudowało się chat jedna obok drugiej. A mówimy o dzielni Poznania, a nie o wsiFUX pisze: A dokumentację geodezyjną po wykonawczą po wprowadzeniu się zrobiła, ha?
Myślałem, że aktualizacje bez ograniczenia czasowego, to sprawa oczywistaky pisze:
Kup sobie Samsunga, będziesz dostawał aktualizacje przez pierwsze pół roku, a potem może tak, a może nie.
I przy tym zostań :) Mam odniesienie - używam BB8900, 90% znajomych na androidzie. Generalnie przejść z BBOS na Androida to krok wstecz jeśli chodzi o stabilność systemu, jakość telefonu; a jeśli używasz maili, to tylko BB+BIS.bzikus7 pisze:Witam,W związku z tym że od lat używam blackberry
to chyba dotyczy wszystkich producentów? Ma to nawet pewien sensky pisze: Kup sobie Samsunga, będziesz dostawał aktualizacje przez pierwsze pół roku, a potem może tak, a może nie.