Off the beaten track
Re: Off the beaten track
Pobudka, proszę Państwa - w drogę czas ruszać. 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Ale niestety tylko do Tesco na zakupy...devlin pisze: Pobudka, proszę Państwa - w drogę czas ruszać.![]()

Zawsze coś, nie? 

No ja wlasnie sie zbieram FUXa zgarnac z hotelu ;)
A moj znajomy sie uparł, że Volvo 440 sprobuje...
postaram sie mu odradzić, ale nie ręczę - może być ciekawie 
A moj znajomy sie uparł, że Volvo 440 sprobuje...

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dobrze, że nie pojechałem, bo skończyłem na antybiotyku, a wczoraj wieczorem zawoziłem znajomego do szpitala (nic groźnego pod warunkiem, że się jest w szpitalu).
Kto nie był - niech żałuje. Bardzo dziękuję wszystkim za spotkanie - i do zobaczenia w najbliższym odcinku!
Więcej szczegółów jutro.
Więcej szczegółów jutro.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Powróceni. Było więcej niż miło.
Jak sie ogarnę jutro to postaram powiesic gdzies zdjecia.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
A wy tam narozrabialiście? 

Po 4 h dotarłem do chaty. Cieszę się, że mogliśmy się poznać osobiście. Dziękuję wszystkim za wspanialą imprezę!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego tak mało zdjęć zrobiłem

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego tak mało zdjęć zrobiłem

Ostatnio zmieniony 3 sie 2008, o 11:03 przez FUX, łącznie zmieniany 1 raz.
Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Powiem krótko:
Pardon, że odjechałem z rana nie pożegnawszy się porządnie ze wszystkimi, ale mam dziś sporo obowiązków...
Kiedy i gdzie następny spot...?

Pardon, że odjechałem z rana nie pożegnawszy się porządnie ze wszystkimi, ale mam dziś sporo obowiązków...
Kiedy i gdzie następny spot...?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to teraz zapraszamy na Chlejady, koniec sierpnia...WiS pisze: Kiedy i gdzie następny spot...?![]()
Brzmi zachęcająco....remek pisze: to teraz zapraszamy na Chlejady, koniec sierpnia...

Dolce far niente 

równieź bardzo dziękuję za przemiły wieczór
równocześnie bardzo przepraszam, tych których wpędziłam w zakłopotanie grzecznie siedząc i nie wyrywając się ani po herbatę ani po jedzenie
obiecuję się poprawić i nastęnym razem na każde pytanie "podać Ci herbatę?""może jednak zjesz?" odpowiadać "tak, poproszę" 

równocześnie bardzo przepraszam, tych których wpędziłam w zakłopotanie grzecznie siedząc i nie wyrywając się ani po herbatę ani po jedzenie

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
http://picasaweb.google.com/chloru/OTBT ... IaPUyO7S-8 - zgodnie z obietnicą wrzucam zdjecia. Ograniczony byłem tylko i wyłącznie brakiem talentu 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Więcej!!!!!!Chloru pisze:http://picasaweb.google.com/chloru/OTBT ... IaPUyO7S-8 - zgodnie z obietnicą wrzucam zdjecia. Ograniczony byłem tylko i wyłącznie brakiem talentu

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
My też właśnie dotarliśmy. Wydech małego ma się dobrze. Powiozła go do wawki pewna wyzwolona mamusia
Nasze najstarsze dziecię wyszło przed dom i powiedziało "Eeeeeee, cienko chyba było bo słabo ubrudzony". A było mega wypaśnie.
Dziękuję wszystkim starym i nowym znajomym. Zwłaszcza nowym. mały 5150, FUX i wil3 to wielka przyjemność wreszcie was poznać na żywo
I na koniec mega szacun dla GAL'a za przyjazd i prowadzenie nas po istniejących i nieistniejących drogach. Wielu by odpuściło

Nasze najstarsze dziecię wyszło przed dom i powiedziało "Eeeeeee, cienko chyba było bo słabo ubrudzony". A było mega wypaśnie.
Dziękuję wszystkim starym i nowym znajomym. Zwłaszcza nowym. mały 5150, FUX i wil3 to wielka przyjemność wreszcie was poznać na żywo

I na koniec mega szacun dla GAL'a za przyjazd i prowadzenie nas po istniejących i nieistniejących drogach. Wielu by odpuściło

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze: Powiozła go do wawki pewna wyzwolona mamusia![]()
![]()
Wydech małego 5150 unormował się po Kielcami i mały podmienił mamusię.
A tak w ogóle to dziękuję Wszystkim bardzo, do następnego razu mam nadzieję.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

esilon pisze: obiecuje, że będzie woda

Taaaa. Nalęczowianka to także woda...

Żęby dało się umyć.

Dolce far niente 

Było przepysznie... ach ten makowiec
...rozpływał się w ustach
( Szkoda
, że nie było z nami autorki tego wspaniałego dzieła.)
Co poniektórzy straszyli generatorami, wyciągarkami itp. a potem wciągnęli kapelusz i nie chcieli nawet słyszeć o jakichkolwiek próbach zapoznania się z lokalesowymi ciągnikami
Nikt się nie zakopał, nikt nie ugrzązł w błocie, nikt się nie utopił w rzece i to nazywają "prawdziwy offroad a nie jakaś tam popierdółka"
Na szczęście Gal -kierownik wycieczki uratował honor spotu i wywiózł towarzystwo do kopalni kamienia na odlotowe szuterki i kręcenie bączków (żałujcie, że nie widzieliście żalu w oczach tych, którzy zostawili WRXy w bazie
) a potem sruuuu pod dość wysoką górę na dziko po jakiejś łące -i to był wreszcie offroad 
Zobaczyć sześć subaraków pasących się na górskiej łące - bezcenne
Zgodnie z niepisaną tradycją procenty powieźliśmy do domu i mamy zaczątek następnej eskapady
P.S.Chloru super zdjęcia - prawie tak dociekliwe jak Zagatki

Co poniektórzy straszyli generatorami, wyciągarkami itp. a potem wciągnęli kapelusz i nie chcieli nawet słyszeć o jakichkolwiek próbach zapoznania się z lokalesowymi ciągnikami

Nikt się nie zakopał, nikt nie ugrzązł w błocie, nikt się nie utopił w rzece i to nazywają "prawdziwy offroad a nie jakaś tam popierdółka"

Na szczęście Gal -kierownik wycieczki uratował honor spotu i wywiózł towarzystwo do kopalni kamienia na odlotowe szuterki i kręcenie bączków (żałujcie, że nie widzieliście żalu w oczach tych, którzy zostawili WRXy w bazie

Zobaczyć sześć subaraków pasących się na górskiej łące - bezcenne

Zgodnie z niepisaną tradycją procenty powieźliśmy do domu i mamy zaczątek następnej eskapady

P.S.Chloru super zdjęcia - prawie tak dociekliwe jak Zagatki

Dido pisze: Na szczęście Gal -kierownik wycieczki uratował honor spotu i wywiózł towarzystwo do kopalni kamienia na odlotowe szuterki i kręcenie bączków (żałujcie, że nie widzieliście żalu w oczach tych, którzy zostawili WRXy w bazie
O to chodzi...

Dolce far niente 

Dzięki wszystkim nowopoznanym i poznanym wczesniej, bylo superrr, zapadl mi w pamieci pierwszy podjazd - ile tam bylo ze 55 stopni w momencie? 
Pisze sie na nastepna oczywiscie, chociaz autko po umyciu przerysowane po obu stronach, w tym tygodniu jade do polernika - powinien dac rade ;)
Mam kilka zdjec i spoooro krotkich filmikow, wystawie je jutro na swoim serwerze - Devlin mam nadzieje, ze zrobisz z nich użytek :) Montażysta ze mnie kiepski, ale za to moge z Toba porozmawiac piszac na klawiaturze i patrzac Ci w oczy
Zeby smaka Wam zrobic, jest sfilmowany wjazd Subarakow po dzikiej lace, szalenstwa po szutrze w kamieniolomie, sporo ujec w lesie i na polnych drogacg, kilka blotnych przepraw, w tym zwycieskie wyjscie FUXa z rowu

Pisze sie na nastepna oczywiscie, chociaz autko po umyciu przerysowane po obu stronach, w tym tygodniu jade do polernika - powinien dac rade ;)
Mam kilka zdjec i spoooro krotkich filmikow, wystawie je jutro na swoim serwerze - Devlin mam nadzieje, ze zrobisz z nich użytek :) Montażysta ze mnie kiepski, ale za to moge z Toba porozmawiac piszac na klawiaturze i patrzac Ci w oczy

Zeby smaka Wam zrobic, jest sfilmowany wjazd Subarakow po dzikiej lace, szalenstwa po szutrze w kamieniolomie, sporo ujec w lesie i na polnych drogacg, kilka blotnych przepraw, w tym zwycieskie wyjscie FUXa z rowu

My również dotarliśmy. Mały 5150 zostawił mi swoje zdjęcia i później postaram się gdzieś powrzucać. Tylko nie wiem co z Waszymi gwarancjami.
Było przesympatycznie i wszystkie członki czują się usatysfakcjonowane.
Dziękuję wszystkim i liczę czas do następnego spotkania. Może jakieś szutry?

Było przesympatycznie i wszystkie członki czują się usatysfakcjonowane.
Dziękuję wszystkim i liczę czas do następnego spotkania. Może jakieś szutry?

czarne jest piękne...