EURO 2012
Re: EURO 2012
Jak ja żałuję, że nie ma mnie na stadionie! 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
JA PIERDZIU, KOCHAM WAS, POOOOOOOOLLLLSSSSKKAAAAAAAA, POOOOLLSSSSKKKAAAAAA
Jest cudnie, pięknie, szalenie jest !!!!!!!!!!
Jest cudnie, pięknie, szalenie jest !!!!!!!!!!
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
po prawdzie nic to nie zmienia dla nasAlan, Alan, Alan! pisze:ale nie przegraliśmy!Konto usunięte pisze: musimy wygrać z czechami
ale motywuje rosjan do zagrania z grecją a nie odpuszczenia
My musimy wygrać z czechami
grecy nie mogą wygrać z rosją - mogą zremisować
remis jest dobry dla rosjan w meczu z grecją - oni na 70 % grają dalej
nic nas nie obchodzi drugi mecz - my musimy wygrać z pepikami i tyle
ale faktycznie coś musi być z tym stadionem, bo ruskim też odcięło prąd pod koniec meczu, a we Wrocku z Czechami to biegali do końca aż miło
dawno nie było tak, żeby ostatni mecz nasi nie grali o honor
Kuba przypierdzielił bramkę życia, jak nasi awansują, to będą go pokazywać potomnym jak Gerarda Cieślika
ale faktycznie coś musi być z tym stadionem, bo ruskim też odcięło prąd pod koniec meczu, a we Wrocku z Czechami to biegali do końca aż miło
dawno nie było tak, żeby ostatni mecz nasi nie grali o honor
Kuba przypierdzielił bramkę życia, jak nasi awansują, to będą go pokazywać potomnym jak Gerarda Cieślika
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: po prawdzie nic to nie zmienia dla nas
OBK H6 pisze: dawno nie było tak, żeby ostatni mecz nasi nie grali o honor
Piwa się napijcie, od jutra martwimy się czechami. Albo i się nie martwimy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
posłużę się cytatem z OBKKonto usunięte pisze: po prawdzie nic to nie zmienia dla nas
OBK H6 pisze: dawno nie było tak, żeby ostatni mecz nasi nie grali o honor
Piwa się napijcie, od jutra martwimy się czechami. Albo i się nie martwimy
Bardzo dyplomatyczny wynik, ale na Rosja24 więcej było o zamieszkach i polskich chuliganach niż o meczu teraz.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
swoich chuliganów nie widzieli ?inquiz pisze:Bardzo dyplomatyczny wynik, ale na Rosja24 więcej było o zamieszkach i polskich chuliganach niż o meczu teraz.
ambasada rosji wzmocniona oddziałami omonu
Remek
Mea culpa mea culpa - przyznaję się oficjalnie, że przed Euro obstawiałem 3 mecze - mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor
odszczekuję na kolanach HAU HAU HAU
PS.
Co nie zmienia faktu, że nasi grają na razie najsłabiej z wszystkich drużyn - ale widocznie na razie to wystarcza. To jest turniej, pamiętam mistrzostwa gdzie drużyna wygrywała ostatni mecz w grupie i potem dochodziła do półfinału... to była chyba Rosja 4 lata temu, a to samo było z Turkami nie pamiętam na której z ostatnich imprez - mieli tyle szcześcia, że szok - grali ostatni mecz w grupie z Czechami i Cech zrobił klopsa, prezentując im awans do kolejnej rundy. Patrząc na jego dzisiejszą dyspozycję - widzę dla naszych szansę - trzeba Melinde i Burata wysłać za jego bramke do Wrocka

Mea culpa mea culpa - przyznaję się oficjalnie, że przed Euro obstawiałem 3 mecze - mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor
odszczekuję na kolanach HAU HAU HAU
PS.
Co nie zmienia faktu, że nasi grają na razie najsłabiej z wszystkich drużyn - ale widocznie na razie to wystarcza. To jest turniej, pamiętam mistrzostwa gdzie drużyna wygrywała ostatni mecz w grupie i potem dochodziła do półfinału... to była chyba Rosja 4 lata temu, a to samo było z Turkami nie pamiętam na której z ostatnich imprez - mieli tyle szcześcia, że szok - grali ostatni mecz w grupie z Czechami i Cech zrobił klopsa, prezentując im awans do kolejnej rundy. Patrząc na jego dzisiejszą dyspozycję - widzę dla naszych szansę - trzeba Melinde i Burata wysłać za jego bramke do Wrocka
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
ani jednego, biedni ich kibice napadnięci a policja ich nie chroniła bo nie dawała rady.Konto usunięte pisze: swoich chuliganów nie widzieli ?![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ale ja też, podobnie jak całe euroOBK H6 pisze: Remek
ale później policzyłem, że i tak moje wnuki już za to płacą to się pobawię. Poza tym to reprezentacja mojego kraju, który może nie jest Australią, ale jest mój. I tak od piątku jadę biało-czerwoniiiiiii, a że i mam z kim pokibicować to wogle
Nie było źle choć Rosjanie mnie zawiedli ,mieli wygrać 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
OBK H6, ja z chęcią ,Melinda nie wiem czy była ale Marlena chyba z chęcią by pojechała

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
już mi się te Twoje kobiałki plączą

whiskacz z colą idzie to tak jest
whiskacz z colą idzie to tak jest
Grecja - Czechy

reprezentacja forum-subaru.pl

Burat udawał Greka

Meczyk....miejsca mieliśmy zaraz za bramką, na którą padały wszystkie gole

Burat udawał Greka

Meczyk....miejsca mieliśmy zaraz za bramką, na którą padały wszystkie gole
dobra, w ten deseń to całe mistrzostwa możemy przebalowaćAlan, Alan, Alan! pisze:
ale później policzyłem, że i tak moje wnuki już za to płacą to się pobawię
Edytka: burat mam nadzieję, że kulturalnie z sąsiadką reprezentowałeś forum?
Ostatnio zmieniony 12 cze 2012, o 23:30 przez busik, łącznie zmieniany 1 raz.
OBK H6, mówiłem buratowi , żeby do wszystkich mówił kochanie ,nie będzie się mylił 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no stary. Trzeba się z czegoś cieszyć, nawet tuOBK H6 pisze: dobra, w ten deseń to całe mistrzostwa możemy przebalować
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Bardzo ważny ten remis. Nie punktowo, ale mentalnie, bo dodał wiary i piłkarzom i nam. Cieszę się baaardzo, że nie zdobędę żadnych punktów w naszym typowaniu