Uważaj żeby Ci nie urwał od internetumichal pisze:maly jest harkorem

To nie ja, chwilowo Vectrą jeżdżęZresztą i tak bym Ci nie machnął
![]()
remek pisze: Pozdrawiam moderatorow sasiedniego forum
Infekcja mózgu dłużej się leczy (albo wcale) -)remek pisze: Niemniej zycze szybkiego wyleczenia infekcji gardla
eMTi, odpozdrawiam.eMTi pisze:Pozdrowionka dla ekipy z SJS, barbie, Niuńka, Vbika, Małego, So whata, Liwit i esilona.. Cheers! Do następnego latania!
inquiz pisze: pozdrawiam żółtego WRX WZ..... ze świniakiem widzianego dzisiaj o 8 na Górczewskiej, normalnie pierwszy raz żółte widziałem![]()
mały 5150 pisze: jestem jeszcze z częścią z ekipy - w Krakowie![]()
Mineralwasser...Kruszyn pisze:mały 5150 pisze: jestem jeszcze z częścią z ekipy - w Krakowie![]()
mały 5150, a mówiłeś ,że już nie pijesz
pożegnał się z czarnym forkiem?michal pisze: Arosiaka
inquiz pisze: pożegnał się z czarnym forkiem?
Jeśli beżowy H6 MY'00, to zapewne tutejszy (wil3), inne OBK z tymi numerami jakoś się nie chcą integrować forumowo (a jest ich trochę).j33mbo pisze: Outbackiem TK ......?
Żółty WRX jest rewelacyjny, szkoda, że tylko z USA i i tak bardzo rzadko (to chyba jakaś limitowana seria była).freediver pisze: żółtko (...) W sumie ciekawy i agresywny kolorek :)
barbie pisze: umożliwienie mi doprowadzenia golfa do spalania 76l/100km
eMTiego nie pozdrowiłam, no właśnie! Pozdrawiam!eMTi pisze:barbie pisze: umożliwienie mi doprowadzenia golfa do spalania 76l/100kmzapomniałaś przecinka, czy takie miałaś chwilowe?
bo nie pozdrawiałaś, tylko dziękowałaś, a ja się niczym nie zasłużyłem, to i mnie nie wymieniłaś. :) A za pozdrowionka dziękuję..barbie pisze:
b]eMTi[/b]ego nie pozdrowiłam, no właśnie! Pozdrawiam!
No to fakt... dużo kilometrów to tam nie zrobiłaś, a silniczek chodził non stopbarbie pisze: Spalanie takie wyszło średnie od stania na torze z klimą![]()