Uważaj żeby Ci nie urwał od internetumichal pisze:maly jest harkorem
Pozdrawiamy się
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
To nie ja, chwilowo Vectrą jeżdżęZresztą i tak bym Ci nie machnął
![]()
Ciebie bym poznał, pało jedna. Po siateksie
I pokazałbym, kto jest mądrzejszy, pozdrawiając Cię
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Pozdrówki dla 4uroczych pań w srebrnym GT spotkanym wczoraj ok 16.15 na Wolskiej.
Pozdro dla kierownika nowiutkiego niebieskiego STI napotkanego dziś ok 8 na Dźwigowej.
Pozdro dla kierownika nowiutkiego niebieskiego STI napotkanego dziś ok 8 na Dźwigowej.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
Pozdrowienia dla hogiego, który przed chwilą warczał na Sabały.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Pozdrowionka dla ekipy z SJS, barbie, Niuńka, Vbika, Małego, So whata, Liwit i esilona.. Cheers! Do następnego latania!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
remek pisze: Pozdrawiam moderatorow sasiedniego forum
Znaczy "gadające warzywo "i paranoiczkę ?
Infekcja mózgu dłużej się leczy (albo wcale) -)remek pisze: Niemniej zycze szybkiego wyleczenia infekcji gardla
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
eMTi, odpozdrawiam.eMTi pisze:Pozdrowionka dla ekipy z SJS, barbie, Niuńka, Vbika, Małego, So whata, Liwit i esilona.. Cheers! Do następnego latania!
Pozdrowienia dla całej ekipy. Było zarąbiście
zarąbiście, jak zwykle 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
pozdrawiam żółtego WRX WZ..... ze świniakiem widzianego dzisiaj o 8 na Górczewskiej, normalnie pierwszy raz żółte widziałem 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Widziałem to żółtko raz w okolicach stadionu Polonii. W sumie ciekawy i agresywny kolorek :)
Pozdro dla niebieskiego WRX '09 wczoraj po 16 na Trasie Toruńskiej, żeśmy trochę odjechali szkoda że korek przyblokował..
Pozdro dla niebieskiego WRX '09 wczoraj po 16 na Trasie Toruńskiej, żeśmy trochę odjechali szkoda że korek przyblokował..
inquiz pisze: pozdrawiam żółtego WRX WZ..... ze świniakiem widzianego dzisiaj o 8 na Górczewskiej, normalnie pierwszy raz żółte widziałem![]()
To chyba byłe auto Adiego a teraz Arosiaka.
eMTi, odpozdrawiam jestem jeszcze z częścią z ekipy - w Krakowie 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150 pisze: jestem jeszcze z częścią z ekipy - w Krakowie![]()
mały 5150, a mówiłeś ,że już nie pijesz
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Mineralwasser...Kruszyn pisze:mały 5150 pisze: jestem jeszcze z częścią z ekipy - w Krakowie![]()
mały 5150, a mówiłeś ,że już nie pijesz
Dolce far niente 
pożegnał się z czarnym forkiem?michal pisze: Arosiaka
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
inquiz pisze: pożegnał się z czarnym forkiem?
Chyba tak
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Jeśli beżowy H6 MY'00, to zapewne tutejszy (wil3), inne OBK z tymi numerami jakoś się nie chcą integrować forumowo (a jest ich trochę).j33mbo pisze: Outbackiem TK ......?
Żółty WRX jest rewelacyjny, szkoda, że tylko z USA i i tak bardzo rzadko (to chyba jakaś limitowana seria była).freediver pisze: żółtko (...) W sumie ciekawy i agresywny kolorek :)
Ja również pozdrawiam całą ekipę z SJS. Bardzo pragnę przy okazji podziękować małemu 5150 za podtrzymywanie mnie przy życiu o poranku za pomocą kawki i redbulla, oraz esilonowi za wieczorną porcję redbulli - bez nich byłoby ciężko
Podziękowania również dla WiSa za colkę na którą go naciągnęłam, gdyż zapomniałam zwrócić pieniądz. WiS, masz u mnie colkę
Podziękowania także dla vibowita i liwit za możliwość przejechania się GTkiem i przy okazji upewnienia się że mój WRX to dobry wybór
Oraz za umożliwienie mi doprowadzenia golfa do spalania 76l/100km
No i za obiada podziękować też również
Następny w kolejce jest niuniek, tu podziękowania za przejażdżkę najpiękniejszym STI w Polsce... i jestem ciężko zakochana niestety
No i So-Was za towarzystwo i za dobrą minę do złej gry, gdy zanudzałam go opowieściami pochodzenia różnego
Zdjęć mam ponad 400, więc muszę je trochę przebrać zanim gdzieś wrzucę. Ale postaram się dzisiaj
Podziękowania także dla vibowita i liwit za możliwość przejechania się GTkiem i przy okazji upewnienia się że mój WRX to dobry wybór
Następny w kolejce jest niuniek, tu podziękowania za przejażdżkę najpiękniejszym STI w Polsce... i jestem ciężko zakochana niestety
No i So-Was za towarzystwo i za dobrą minę do złej gry, gdy zanudzałam go opowieściami pochodzenia różnego
Zdjęć mam ponad 400, więc muszę je trochę przebrać zanim gdzieś wrzucę. Ale postaram się dzisiaj
barbie pisze: umożliwienie mi doprowadzenia golfa do spalania 76l/100km
eMTiego nie pozdrowiłam, no właśnie! Pozdrawiam!eMTi pisze:barbie pisze: umożliwienie mi doprowadzenia golfa do spalania 76l/100kmzapomniałaś przecinka, czy takie miałaś chwilowe?
Spalanie takie wyszło średnie od stania na torze z klimą
kudlacz w czarnym sti WX.... to ktos z forum?
dzisiaj na swidnickiej, przed pol godziny
dzisiaj na swidnickiej, przed pol godziny
bo nie pozdrawiałaś, tylko dziękowałaś, a ja się niczym nie zasłużyłem, to i mnie nie wymieniłaś. :) A za pozdrowionka dziękuję..barbie pisze:
b]eMTi[/b]ego nie pozdrowiłam, no właśnie! Pozdrawiam!
No to fakt... dużo kilometrów to tam nie zrobiłaś, a silniczek chodził non stopbarbie pisze: Spalanie takie wyszło średnie od stania na torze z klimą![]()
A ja myślałem, że miałem większe... Mi wyszło 30,6l/100km... I nie dacie wiary, ile zrobiliśmy km w trakcie szkolenia....