Czyli, licząc 100 - 32 za unlimited = 68$ miesięcznie na poczet telefonu. Wychodzi super okazja, przy 2 letnim kontrakcie jedyne 1632$ (czyli jakieś 5184 PLN) za iPhoneGodlik pisze: No tak, tylko pewnie za te 100$ / miesiac dostal jeszcze iPhone![]()

Czyli, licząc 100 - 32 za unlimited = 68$ miesięcznie na poczet telefonu. Wychodzi super okazja, przy 2 letnim kontrakcie jedyne 1632$ (czyli jakieś 5184 PLN) za iPhoneGodlik pisze: No tak, tylko pewnie za te 100$ / miesiac dostal jeszcze iPhone![]()
Ah... super... dziekuje. :)barbie pisze:scrmnwrx, łączę wątek z telefonicznym
So What! pisze: RoadSync też jest do kitu.
Przede wszystkim nie podobam mi się jeżeli chodzi o funkcje i wygląd programu. Ponadto nie działa mi odpowiedź (moja odpowiedź jest widoczna na liście wszystkich wiadomości, nie ma jej jednak w elementach wysłanych i nie dochodzi do adresata). Kalendarz wygląda tragicznie i taką też ma funkcjonalność, brak widgetu e-maili, niefunkcjonalny widget kalendarza.rrosiak pisze: A co z nim nie tak?
Może po prostu jestem dziwnyrrosiak pisze:
Zważywszy, że prawnicy to najbardziej niegramotna informatycznie grupa zawodowa, to RoadSync musi być naprawdę niezły![]()
Może nie ..............So What! pisze: Może po prostu jestem dziwny![]()
Fakt, jest obrzydliwy :)So What! pisze: Przede wszystkim nie podoba mi się (...) wygląd programu.
Hmmm, nikt nie zgłaszał mi problemu, a na pewno już dawno przygotowaliby pozew gdyby nie działało, więc zakładam, że tutaj jest coś nie tak u Ciebie (z jaką wersją Exchange pracujesz? U mnie jest to 2003 i 2007)So What! pisze: Ponadto nie działa mi odpowiedź
Tak jak cały program, ale po wielu próbach okazało się, że tylko RoadSync działa prawidłowo (niezawodnie) w każdej sytuacji.So What! pisze: Kalendarz wygląda tragicznie
Outlook 2003 plus WiseMail Outlook Plug-in (6.18.6)rrosiak pisze: (z jaką wersją Exchange pracujesz? U mnie jest to 2003 i 2007)
So What! pisze: WiseMail
Możliwerrosiak pisze:
Czyli nie Exchange i może stąd problemy.
Alan, Alan, Alan!,Alan, Alan, Alan! pisze:rozpocząłem otwartą wojnę z Sony Mobile. Skrócili czas naprawy o całe dwa tygodnie (łącznie i tak ponad 2 miesiące, przy 4 dniach używania tel). Niepocieszony, koresponduję z nimi (a raczej z Regenersis, oficjalnym serwisem ) z kopią przez dużą agencję PR![]()
Chcieli wydymać Freda, to teraz Fred wydyma ich
Pewnie dla jednych tak, dla innych nie.Konto usunięte pisze: 400zł dla dziecka to po taniości??
FUXie...FUX pisze: Yyy.
Po taniości Chrzestny jedzie....
Gal pisze: Ja chrześnicy funduję na urodziny wyspę na Karaibach.
Myślisz, że styknie?
Za cienko ...Gal pisze: Myślisz, że styknie?
Teraz podobno w modzie są Szeszele. Tylko ceny poszły w górę bo na giełdzie w Rawiczu ktoś zlecił sporo transakcji kupnaGal pisze:Pewnie dla jednych tak, dla innych nie.Konto usunięte pisze: 400zł dla dziecka to po taniości??FUXie...FUX pisze: Yyy.
Po taniości Chrzestny jedzie....
Ja chrześnicy funduję na urodziny wyspę na Karaibach.
Myślisz, że styknie?