Czyli, licząc 100 - 32 za unlimited = 68$ miesięcznie na poczet telefonu. Wychodzi super okazja, przy 2 letnim kontrakcie jedyne 1632$ (czyli jakieś 5184 PLN) za iPhoneGodlik pisze: No tak, tylko pewnie za te 100$ / miesiac dostal jeszcze iPhone![]()
Telefony, telefony...
Re: iPhone w Polsce?
Z internetem to wychodzi jakieś 32$, a nie 25.

iPhone jest dodatkowy tutaj, nie wliczony do servisu.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
scrmnwrx, 79 PLN to bez jakiegos duzego pakietu na dane (data). Do 100 PLN ogarniesz spokojnie z wiekszym pakietem danych.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Ja nie chcem byc ukracany na zadne limit, chcem urzywac telefonu, SMS, data, bez zagraniczen ilesci.
Kurcze... co ras co ja patrze jak ja pisze to mysle ze coras to gorzej. Nie moge sie jusz doczekac przyjazdu do Polski.
Kurcze... co ras co ja patrze jak ja pisze to mysle ze coras to gorzej. Nie moge sie jusz doczekac przyjazdu do Polski.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
scrmnwrx, za 99 PLN (około 32 USD) masz pakiet unlimited na minuty, sms, mms + 2,5 Gb data w Plusie (2 Gb w Play i T-mobile). Umowa na 12 miesięcy bez telefonu.
Ah... super... dziekuje. :)barbie pisze:scrmnwrx, łączę wątek z telefonicznym
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Telefony, telefony...
Szukam klienta poczty na Androida (wersja 4.0.3), który:
- działa poprawnie z usługą MS Exchange/OX'em,
- działa sprawnie z IMAP'em,
- synchronizuje kalendarz.
Najlepiej sprawował się dotychczas K-9 Mail. Nie obsługuje niestety synchronizacji kalendarza.
Wbudowany klient poczty ma niby wszystkie potrzebne funkcje, nie działa niestety poprawnie - problemy z folderami, wysyłanie pustych e-maili przy odpowiedzi itp.(BTW nowsza wersja jest jeszcze gorsza od starszej). RoadSync też jest do kitu.
W chwili obecnej mam następującą konfigurację:
- do poczty używam K-9 - działa poprawnie,
- do kalendarza używam wbudowanego klienta poczty, problem polega jednak na tym, że nie działa synchronizacja zmian dokonywanych z poziomu telefonu.
- działa poprawnie z usługą MS Exchange/OX'em,
- działa sprawnie z IMAP'em,
- synchronizuje kalendarz.
Najlepiej sprawował się dotychczas K-9 Mail. Nie obsługuje niestety synchronizacji kalendarza.
Wbudowany klient poczty ma niby wszystkie potrzebne funkcje, nie działa niestety poprawnie - problemy z folderami, wysyłanie pustych e-maili przy odpowiedzi itp.(BTW nowsza wersja jest jeszcze gorsza od starszej). RoadSync też jest do kitu.
W chwili obecnej mam następującą konfigurację:
- do poczty używam K-9 - działa poprawnie,
- do kalendarza używam wbudowanego klienta poczty, problem polega jednak na tym, że nie działa synchronizacja zmian dokonywanych z poziomu telefonu.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
So What! pisze: RoadSync też jest do kitu.
A co z nim nie tak? Osobiście nie używam, ale w dwóch kancelariach, które obsługuję jest wykorzystywany masowo i wszyscy są zachwyceni.
Zważywszy, że prawnicy to najbardziej niegramotna informatycznie grupa zawodowa, RoadSync musi być naprawdę niezły
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- So What!
- 6 gwiazdek
Przede wszystkim nie podobam mi się jeżeli chodzi o funkcje i wygląd programu. Ponadto nie działa mi odpowiedź (moja odpowiedź jest widoczna na liście wszystkich wiadomości, nie ma jej jednak w elementach wysłanych i nie dochodzi do adresata). Kalendarz wygląda tragicznie i taką też ma funkcjonalność, brak widgetu e-maili, niefunkcjonalny widget kalendarza.rrosiak pisze: A co z nim nie tak?
Może po prostu jestem dziwnyrrosiak pisze:
Zważywszy, że prawnicy to najbardziej niegramotna informatycznie grupa zawodowa, to RoadSync musi być naprawdę niezły![]()
Może nie ..............So What! pisze: Może po prostu jestem dziwny![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Fakt, jest obrzydliwy :)So What! pisze: Przede wszystkim nie podoba mi się (...) wygląd programu.
Hmmm, nikt nie zgłaszał mi problemu, a na pewno już dawno przygotowaliby pozew gdyby nie działało, więc zakładam, że tutaj jest coś nie tak u Ciebie (z jaką wersją Exchange pracujesz? U mnie jest to 2003 i 2007)So What! pisze: Ponadto nie działa mi odpowiedź
Tak jak cały program, ale po wielu próbach okazało się, że tylko RoadSync działa prawidłowo (niezawodnie) w każdej sytuacji.So What! pisze: Kalendarz wygląda tragicznie
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
- So What!
- 6 gwiazdek
Outlook 2003 plus WiseMail Outlook Plug-in (6.18.6)rrosiak pisze: (z jaką wersją Exchange pracujesz? U mnie jest to 2003 i 2007)
- rrosiak
- 6 gwiazdek
So What! pisze: WiseMail
Czyli nie Exchange i może stąd problemy.
- So What!
- 6 gwiazdek
Możliwerrosiak pisze:
Czyli nie Exchange i może stąd problemy.
Problem z kalendarzem rozwiązany
rrosiak, serdeczne dzięki za pomoc
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
rozpocząłem otwartą wojnę z Sony Mobile. Skrócili czas naprawy o całe dwa tygodnie (łącznie i tak ponad 2 miesiące, przy 4 dniach używania tel). Niepocieszony, koresponduję z nimi (a raczej z Regenersis, oficjalnym serwisem ) z kopią przez dużą agencję PR
Chcieli wydymać Freda, to teraz Fred wydyma ich
Alan, Alan, Alan!,Alan, Alan, Alan! pisze:rozpocząłem otwartą wojnę z Sony Mobile. Skrócili czas naprawy o całe dwa tygodnie (łącznie i tak ponad 2 miesiące, przy 4 dniach używania tel). Niepocieszony, koresponduję z nimi (a raczej z Regenersis, oficjalnym serwisem ) z kopią przez dużą agencję PR![]()
no i jak?
Zrobiłeś już porządki organizacyjne w tym "sonymobile"?
Pytam, bo mam zamiar kupić mojej chrześnicy taką zabawkę:
http://www.sonymobile-sklep.pl/id505,te ... lkman.html
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pewnie dla jednych tak, dla innych nie.Konto usunięte pisze: 400zł dla dziecka to po taniości??
FUXie...FUX pisze: Yyy.
Po taniości Chrzestny jedzie....
Ja chrześnicy funduję na urodziny wyspę na Karaibach.
Myślisz, że styknie?
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gal pisze: Ja chrześnicy funduję na urodziny wyspę na Karaibach.
Myślisz, że styknie?
Chcę zostać Twoją chrześnicą
Za cienko ...Gal pisze: Myślisz, że styknie?
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No po netach się czyta, że latają iPody, iPady, quady, laptopy.
Górale, pierścionki, kolczyki.
No może na bieżąco nie jesteście.
Weselicha, 18-ki to pod klocek nie wyjęty....
Mnie to dziwi.
Acha.
Po 6 klasie ma być Komunia powtórzona...
Górale, pierścionki, kolczyki.
No może na bieżąco nie jesteście.
Weselicha, 18-ki to pod klocek nie wyjęty....
Mnie to dziwi.
Acha.
Po 6 klasie ma być Komunia powtórzona...
Dolce far niente 
Dajcie sobie na wstrzymanie ze wstawkami "ile kto może" bo przyjdzie Solorz i wszystkim wpierdoli.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2012, o 20:36 przez Gal, łącznie zmieniany 1 raz.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
Odp: Telefony, telefony...
Teraz podobno w modzie są Szeszele. Tylko ceny poszły w górę bo na giełdzie w Rawiczu ktoś zlecił sporo transakcji kupnaGal pisze:Pewnie dla jednych tak, dla innych nie.Konto usunięte pisze: 400zł dla dziecka to po taniości??FUXie...FUX pisze: Yyy.
Po taniości Chrzestny jedzie....
Ja chrześnicy funduję na urodziny wyspę na Karaibach.
Myślisz, że styknie?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae