So What!, no co Ty? Przeczytaj ostatnie.So What! pisze:vibowit, tak sobie to czytam i odnoszę nieodparte wrażenie, że autorem jest EŻ. Tyle w tym optymizmu

So What!, no co Ty? Przeczytaj ostatnie.So What! pisze:vibowit, tak sobie to czytam i odnoszę nieodparte wrażenie, że autorem jest EŻ. Tyle w tym optymizmu
dobreosa551 pisze: przez następne pół roku
A nie możesz zamknąć wszystkich drzwi od środka, a na końcu drzwi kierowcy z kluczyka?Doxa pisze: Zamek centralny zastrajkował. Od czwartku nie zamykam auta. Wrrrr...
![]()
barbie, ale ja tak właśnie zawsze zamykam swojego Zdechlakabarbie pisze:Doxa, zamykaj zamek zamkiem. Tak normalnie, kluczykiem jak za dawnych czasów
Godlik pisze: A nie możesz zamknąć wszystkich drzwi od środka, a na końcu drzwi kierowcy z kluczyka?
mały 5150 pisze: Azrael, ratuj Widziałem, że założyliście takie śliczne hamulce w Subarbie. Ja też takie chcę.
Pomóż kochanieńki Może być tutaj, może być na PW.
Pewnie maja jakies Evo do sprzedania...Azrael pisze:mały 5150 pisze: Pomóż kochanieńki Może być tutaj, może być na PW.
Info ratunkowe poslane, mysle ze jak zrobisz to co Barbi to nie pozalujesz
mały 5150 pisze: Teraz to już nie wiem czy zmieniać zawieszenie czy wcześniej zrobić hamowanie.
Na pewno nie pożałujeszAzrael pisze:Azrael, ratuj Widziałem, że założyliście takie śliczne hamulce w Subarbie. Ja też takie chcę.
Pomóż kochanieńki Może być tutaj, może być na PW.
Info ratunkowe poslane, mysle ze jak zrobisz to co Barbi to nie pozalujesz