krzysiek27, z tego co pamiętam, to taka możliwość jest od hawk-eye (MY2006).. możesz mieć na standardowym kompie 2 mapy, przłączane przyciskiem..
niuniek, Ty nie zmieniałeś kompa czasem?
Z cenami części to temat rzeka... pytanie, czy kupujesz zamiennik oryginału, czy coś tuningowego (w sensie o parametrach przewyższających serię). Okolice 4000np. kosztuje zestaw Tein SuperStreet (przynajmniej jakiś czas temu tyle kosztował i to nawet ze sprężynami). A seryjne? ASO chce ok 9000

Z tarczami jest jeszcze lepiej.. Oryginalne tarcze nie-w-ASO (więc już z założenia trochę taniej) to koszt 3000zł... na sam przód

Dużo lepszy zamiennik, nacinany DBA 4000 slotted - 1600zł... A dla odmiany ja znalazłem super tarcze (których przez rok zajechać nie mogłem mimo kilkunastu wizyt na torze, w większości na zawodach) za.... 350zł komplet na przód
Natomiast co do kloców, to też rozpiętość jest ogromna, poczynając od 150zł za aftermarketowy shit, który w ogóle nie hamuje do kwot pod 1600zł (cały czas mówimy o zestawach tylko na przód) za wyczynowe. Jednym z najlepszych stosunków ceny do jakości, jeśli chodzi o klocki parametrami przewyższające serię, mają Winmaxy i Hawki.. Przykładowo Hawk HPS lub HP+ to koszt ok 700zł. Ale klocki do WRXa nie będą dużo tańsze... dla producenta różnić się będą tylko kształtem i rozmiarem. Cała reszta zostaje taka sama, więc zasadniczo kosztują mniej, bo po prostu trochę mniej materiału trzeba na nie zużyc i o ile pamiętam, to przy koszcie 700zł klocki do WRXa są tańsze o ok 100zł.