To tak w telegraficznym skrócie

Odpozdrawiam! To jaapal pisze:Pozdrawiam czarną Imprezkę GX ze śmieszną świnką i napisem forum-subaru, zaparkowaną we Wrzeszczu przu Grunwaldzkiej.
to właśnie jest najgorszeKonto usunięte pisze: pomijając walki kogutów...
Miło!apal pisze: maf1, właśnie wiedziałam, że gdzieś ktoś się chwalił taką impezką, ale nie pamiętałam kiedy i gdzie![]()
teraz już będę pamiętała
A ja tamtędy codziennie przejeżdżam jak jadę do pracy, do zobaczeniamaf1 pisze: A na Grunwaldzkiej często parkuję bo tamteż pracuję
Do zobaczenia!
To wpadnij jeszcze koniecznie. Dla przyjemności oczywiście. Nie zapomnij też o awizowaniu przybyciaapal pisze: za krótko w Krakowie byłam![]()
A gdybyś, w celu wpadnięcia w Krakowie (dla przyjemności, oczywiście, ale nie tylkoSo What! pisze: To wpadnij jeszcze koniecznie. Dla przyjemności oczywiście. Nie zapomnij też o awizowaniu przybycia
Wątek stworzyłam przecież nie po to, by uzyskać internetową poradę technicznąSo What! pisze:apal, przeczytałem właśnie ten wątek na kropce. Konstruktywnych dla Ciebie informacji było w nim niestety niewiele
To wpadnij jeszcze koniecznie. Dla przyjemności oczywiście. Nie zapomnij też o awizowaniu przybyciaapal pisze: za krótko w Krakowie byłam![]()
So What! pisze: Nie zapomnij też o awizowaniu przybycia
No bo to dziura jestgimof pisze: w Kielcach to same dziury macie,
Jako Poznaniak, zapewne w ten sposób głośno informowałeś pasażerów o zbliżającym się zakręcie...?gimof pisze: i było głośne ku