To tak w telegraficznym skrócie
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
W pierwszym miałam stuki ponoć panewki, ale mam poważne wątpliwości czy to była panewka. Brał bardzo dużo oleju. Po rozebraniu okazało się, że silnik się nie nadawał do remontu, więc wstawiono mi silnik ze zmiennymi fazami rozrządu, z którymi auto nie jechało na wyższych obrotach (na hamowni wyszło 112 koników) i też brał olej. Ten silnik który teraz mam zmontował i zamontował mi Michał Gawin w Krakowie. Teraz samochód jedzie tak jak na OBKa przystało
.
. Nawalczyłam się sporo, nauczyłam jeszcze więcej
.
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
apal,
Agnieszka, bardzo dobra wiadomość, mocno gratuluję i współczuję wcześniejszych przejść
Pozdrawiam
Grzegorz
Agnieszka, bardzo dobra wiadomość, mocno gratuluję i współczuję wcześniejszych przejść
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Odpozdrawiam! To jaapal pisze:Pozdrawiam czarną Imprezkę GX ze śmieszną świnką i napisem forum-subaru, zaparkowaną we Wrzeszczu przu Grunwaldzkiej.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
apal, przebiłem się przez ten wątek. Nie taki straszny, pomijając walki kogutów...
Nie rozumiem co prawda tego motywu z silnikiem 112 koni, ale najważniejsze, że teraz wszystko jeździ gra i buczy. Oby długo i bezawaryjnie
Nie rozumiem co prawda tego motywu z silnikiem 112 koni, ale najważniejsze, że teraz wszystko jeździ gra i buczy. Oby długo i bezawaryjnie
to właśnie jest najgorszeKonto usunięte pisze: pomijając walki kogutów...
Dzięki Wam za miłe słowa
maf1, właśnie wiedziałam, że gdzieś ktoś się chwalił taką impezką, ale nie pamiętałam kiedy i gdzie
teraz już będę pamiętała
Miło!apal pisze: maf1, właśnie wiedziałam, że gdzieś ktoś się chwalił taką impezką, ale nie pamiętałam kiedy i gdzie![]()
teraz już będę pamiętała
A na Grunwaldzkiej często parkuję bo tamteż pracuję
Do zobaczenia!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
apal, cieszę się, że w końcu problem został rozwiązany i życzę Ci bezawaryjnej jazdy (bez ograniczeń czasowych oczywiście) 
Dzięki dzięki
, jakby ktoś potrzebował dobrego mechanika w Krakowie, to mogę polecić

A ja tamtędy codziennie przejeżdżam jak jadę do pracy, do zobaczeniamaf1 pisze: A na Grunwaldzkiej często parkuję bo tamteż pracuję
Do zobaczenia!
So What!, jak ktoś szuka blisko, to może źle trafić
niestety
a i tak za krótko w Krakowie byłam
niestety
a i tak za krótko w Krakowie byłam
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
apal, przeczytałem właśnie ten wątek na kropce. Konstruktywnych dla Ciebie informacji było w nim niestety niewiele 

To wpadnij jeszcze koniecznie. Dla przyjemności oczywiście. Nie zapomnij też o awizowaniu przybyciaapal pisze: za krótko w Krakowie byłam![]()
W Krakowie kręcą nowy serial, który będzie po brzydlu na tvnie :P
Zdarzyło mi się być tam u Was w pon
Zdarzyło mi się być tam u Was w pon
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A gdybyś, w celu wpadnięcia w Krakowie (dla przyjemności, oczywiście, ale nie tylkoSo What! pisze: To wpadnij jeszcze koniecznie. Dla przyjemności oczywiście. Nie zapomnij też o awizowaniu przybycia
BTW. - pozdrawiam wil3ego, który gdy przejeżdża pod moim Rektoratem, to nie czuwa i nie odmachuje.
Pieszym - co go nieco usprawiedliwia
Wątek stworzyłam przecież nie po to, by uzyskać internetową poradę technicznąSo What! pisze:apal, przeczytałem właśnie ten wątek na kropce. Konstruktywnych dla Ciebie informacji było w nim niestety niewiele
To wpadnij jeszcze koniecznie. Dla przyjemności oczywiście. Nie zapomnij też o awizowaniu przybyciaapal pisze: za krótko w Krakowie byłam![]()
Ale najważniejsze, że spełnił swoją funkcję
Awizowałam się na kropce, następnym razem tutaj też się zapowiem
Kraków to fajne miejsce, szkoda, że trochę daleko...
Pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
So What! pisze: Nie zapomnij też o awizowaniu przybycia
Jeśli w Krakowie, to z dużym wyprzedzeniem, bo okazało się że SoWhat! już miał plany na weekend mojego nalotu na Kraków, a wyprzedzenie było chyba trzytygodniowe
WiSw Kielcach to same dziury macie, jechałem do Rzeszowa ostatnimi czasy też własnie przez K...
i było głośne ku
i było głośne ku
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
- WiS
- 6 gwiazdek
No bo to dziura jestgimof pisze: w Kielcach to same dziury macie,
Jako Poznaniak, zapewne w ten sposób głośno informowałeś pasażerów o zbliżającym się zakręcie...?gimof pisze: i było głośne ku
No, zakrętów Ci u nas dostatek
Na krajowej trasie zazwyczaj nie ma korków
Z tym ku, to różnie było...najgłośniej krzyczał siódmy w bagażniku
Z tym ku, to różnie było...najgłośniej krzyczał siódmy w bagażniku
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
Byłbym zapomniał
Pracoholika pozdrawiam, któren swego Forka w kolorze esilonowym parkował dziś w godzinach popołudniowych pod firmą
PS. Widziałem, jadąc z pracy
Pracoholika pozdrawiam, któren swego Forka w kolorze esilonowym parkował dziś w godzinach popołudniowych pod firmą
PS. Widziałem, jadąc z pracy
Konto usunięte, dziękuję i odpozdrawiam oczywiście
. Bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie.
O tej porze położyliście się czy wstawaliście przed wyprawą na ...yyy... jak to się nazywało? Finger - basen?
O tej porze położyliście się czy wstawaliście przed wyprawą na ...yyy... jak to się nazywało? Finger - basen?
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy