Ja przeważnie przychodzę chwilę przed filmem, z reklam to lubię tylko te które zapowiadają inne filmy, albo kiedy puszczają te krótkometrażowe bajkiWRC fan pisze: 30 minut reklam przed seansem
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Jutro jakiś dzień bez samochodu, czy coś takiego, kto to wymyślił
A racja Francuzi
A racja Francuzi
Wrociłem z KRK.
- Bardzo żałuję, że nie wypalił spocik z devlinem i So What!, ale, co się odwlecze, to nie uciecze...
- Pijackie ryki Polaków, zapijaczeni obcokrajowcy, strażnicy miejscy i policja udająca, że nie słyszy,
- Problem ze znalezieniem miejsca w knajpie koło połnocy, aby coś przekąsić,
- Syficzna pogoda,
- Coś do spania za 99€.
- Bardzo żałuję, że nie wypalił spocik z devlinem i So What!, ale, co się odwlecze, to nie uciecze...
- Pijackie ryki Polaków, zapijaczeni obcokrajowcy, strażnicy miejscy i policja udająca, że nie słyszy,
- Problem ze znalezieniem miejsca w knajpie koło połnocy, aby coś przekąsić,
- Syficzna pogoda,
- Coś do spania za 99€.
Dolce far niente 
A z innymi krakusami to się nie chcecie spotkać ?FUX pisze: Wrociłem z KRK.
- Bardzo żałuję, że nie wypalił spocik z devlinem i grubym, ale, co się odwlecze, to nie uciecze...
Nie!WRC fan pisze: A z innymi krakusami to się nie chcecie spotkać ?
Żartowałem...
Dolce far niente 
Chciałeś się pochwalić, że schudłeś?So What! pisze:Chyba coś pokręciłeś
czarne jest piękne...
AAAAaaaa!!!! Moi znajomi, to debile!!! Znowu chca mi dac laptop Ericssona, ktory jest telefonem!!! AAAAAA!!!
g.
g.
Po raz kolejny mam poprzegryzane kable zapłonowe przez te &%$&#@ kuny
. Zaledwie w sierpniu kupowałam i zakładałam nowe, i znowu to samo
. A 'kołderka" pod maską wygląda jak ser szwajcarski
Chyba pod osłoną nocy ogolę sąsiadom bernardyna i nawrzucam sobie tą sierść pod maskę. Podobno pomaga
Chyba pod osłoną nocy ogolę sąsiadom bernardyna i nawrzucam sobie tą sierść pod maskę. Podobno pomaga
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Doxa pisze: A 'kołderka" pod maską wygląda jak ser szwajcarski
Łączę się w bólu
Siedzę w taksówce i nie jadę takie korki
Płakać się chce
Jedyny pozytyw to, to że nudów wjąłem laptopa i sobie forum poczytam 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
mały 5150 pisze: edyny pozytyw to, to że nudów wjąłem laptopa i sobie forum poczytam![]()
mały 5150, nie poznaję kolegi...
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ja też nie się mogę przyzwyczaić do nowego avatara małego 5150Chloru pisze: mały 5150, nie poznaję kolegi...![]()
Ciekawe w co Mały zmieni się za jakiś czasSo What! pisze: Ja też nie się mogę przyzwyczaić do nowego avatara małego 5150
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
We Frodo, albo w Bilbo

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
A macie jakas dobra propozycje na co przemienic (jakbym juz go znalazl) tego barana, ktoremu chcialo sie w sobote w nocy wdrapac 6 metrow po scianie i buchnac mi antene do netu?
odciety od swiata
Remek
odciety od swiata
Remek
Na nawoz do chmielu?remek pisze:A macie jakas dobra propozycje na co przemienic (jakbym juz go znalazl) tego barana, ktoremu chcialo sie w sobote w nocy wdrapac 6 metrow po scianie i buchnac mi antene do netu?
g.