Ja przeważnie przychodzę chwilę przed filmem, z reklam to lubię tylko te które zapowiadają inne filmy, albo kiedy puszczają te krótkometrażowe bajkiWRC fan pisze: 30 minut reklam przed seansem

Ja przeważnie przychodzę chwilę przed filmem, z reklam to lubię tylko te które zapowiadają inne filmy, albo kiedy puszczają te krótkometrażowe bajkiWRC fan pisze: 30 minut reklam przed seansem
A z innymi krakusami to się nie chcecie spotkać ?FUX pisze: Wrociłem z KRK.
- Bardzo żałuję, że nie wypalił spocik z devlinem i grubym, ale, co się odwlecze, to nie uciecze...
Nie!WRC fan pisze: A z innymi krakusami to się nie chcecie spotkać ?
Chciałeś się pochwalić, że schudłeś?So What! pisze:Chyba coś pokręciłeś
Doxa pisze: A 'kołderka" pod maską wygląda jak ser szwajcarski
mały 5150 pisze: edyny pozytyw to, to że nudów wjąłem laptopa i sobie forum poczytam![]()
Ja też nie się mogę przyzwyczaić do nowego avatara małego 5150Chloru pisze: mały 5150, nie poznaję kolegi...![]()
Ciekawe w co Mały zmieni się za jakiś czasSo What! pisze: Ja też nie się mogę przyzwyczaić do nowego avatara małego 5150
Na nawoz do chmielu?remek pisze:A macie jakas dobra propozycje na co przemienic (jakbym juz go znalazl) tego barana, ktoremu chcialo sie w sobote w nocy wdrapac 6 metrow po scianie i buchnac mi antene do netu?