Pozdrawiamy się
- eddie_gt4
- 4 gwiazdki
- Auto: zono-woz FXT MY'16 & daily WRX MY'15 & fun-car Celica GT-Four MY'96
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
pozdrawiam devlina, adamusa (aka LORDA VADERA
), a takze Az'a... milo sie gadalo, mam nadzieje, ze nie po raz ostatni 
Jezdzic nie umiem, ale bardzo lubie 
Pozdrawiam kierownika srebrnego Forka, któremu na Grunwaldzkiej elektrownia padła.
Jakiś amerykanin go reanimował i pooojeeeechałłłł
Jakiś amerykanin go reanimował i pooojeeeechałłłł
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pozdrawiam zofiję którą na 95% widziałem dziś w forku w okolicach Domaniewskiej
Bardzo Ci w forku do twarzy 
maf1, czy Twoja czarnulka nie stała dzisiaj rano niedaleko KWP na Św. Trójcy/Okopowa?
Miała naleśnik na pupce, więc nie jestem pewna, czy Twoja ma zakrytą czy gołą
.
Pozdrawiam
.
edit: sprawdziłam na zdjęciu wklejonym przez Tomira, że Twoja ma gołą pupkę, ale pozdrawiam mimo to
.
Miała naleśnik na pupce, więc nie jestem pewna, czy Twoja ma zakrytą czy gołą
Pozdrawiam
edit: sprawdziłam na zdjęciu wklejonym przez Tomira, że Twoja ma gołą pupkę, ale pozdrawiam mimo to
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Co to się z ludźmi dzieje, gdy zaczynają jeździć limuzyną... w dodatku - granatową. Stoi dziś taki obok mnie na światłach (Kościuszki, on prosto, ewidentnie właśnie spod firmy ruszył, ja na lewoskręcie w kierunku IX Wieków...) - i nic. Udaje, że złoty kolor się niewyróżnia z szeregu szaro-grafitowo-czarnych. Trąbię, nic, udaje, ze słucha empetrójki. W lewo nie popatrzy za Chiny Ludowe, żeby przypadkiem gostek w Audi 6 za nim nie zobaczył, że ma jakichś szajsowatych znajomych, w segmencie poniżej 4.5 metra...
No trudno.
Póki gosć jeździł Foresterem, wyglądał na demokratę.
Ale auto, przyznam, ładne...
I pozdrawiam serdecznie - a niech ma
No trudno.
Ale auto, przyznam, ładne...
I pozdrawiam serdecznie - a niech ma
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Będzie na BaluWiS pisze: W lewo nie popatrzy za Chiny Ludowe, żeby przypadkiem gostek w Audi 6 za nim nie zobaczył, że ma jakichś szajsowatych znajomych, w segmencie poniżej 4.5 metra...
No trudno.
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Od pewnego czasuapal pisze:maf1, czy Twoja czarnulka nie stała dzisiaj rano niedaleko KWP na Św. Trójcy/Okopowa?
Miała naleśnik na pupce, więc nie jestem pewna, czy Twoja ma zakrytą czy gołą.
Pozdrawiam.
edit: sprawdziłam na zdjęciu wklejonym przez Tomira, że Twoja ma gołą pupkę, ale pozdrawiam mimo to.
A może kiedyś założę "naleśnik"
Odpozdrawiam
Ja już dawno mówiłem, że to prostytutkaKonto usunięte pisze: WiS, tak się lansuje, że nawet przestał do nas zaglądać kawior jeden ;)
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
esilon, to pozdrawiam ponownie - pieeeęęknie te ksenony świecą, rzadki widok przed moimi oknami
Sąsiad z willi naprzeciwko ma takie w BMW x5 - i daje mi po oknach i suficie, gdy wyjeżdża z garażu w piwnicy. Zapomniałem Cię poprosić, żebyś też mu chwilę dłużej poświecił....
Sąsiad z willi naprzeciwko ma takie w BMW x5 - i daje mi po oknach i suficie, gdy wyjeżdża z garażu w piwnicy. Zapomniałem Cię poprosić, żebyś też mu chwilę dłużej poświecił....
A gówno prawdaFUX pisze: Tak poważnie, xenon to podstawa...
mały 5150 pisze: A gówno prawda
ta jest , podstawa to siatka z nierdzewki
odpozdrawiam, tym razem widziałem CięWiS pisze: esilon, to pozdrawiam ponownie - pieeeęęknie te ksenony świecą,
esi nie, podgrzewane foteleesilon pisze: ta jest , podstawa to siatka z nierdzewki
Pozdrawiam właściciela nowego forestera z naklejką forumową za którym wczoraj jechałem przez Wyszyńskiego pod parking strzeżony 
" Nie umiem jezdzić....ALE LUBIĘ ! ! ! ! " 
-SeQ-, jak śmiesz mi żonę tak stresować!!!
nie była pewna czy to białe z dziurą w masce to Subarak ,
nie była pewna czy to białe z dziurą w masce to Subarak ,
i tak po Warsiawce jeździsz, a tam raczej highwaye oświetlone, to wręcz nawet na postojach możesz upalać...mały 5150 pisze: jakby mi coś zabrać chcieli bez kozery powiem ksenony
Wyjedź wieczorami za miasto lub wsie, to pogadamy...
Zwlaszcza przy padającym deszczu i sporym ruchu na drodze z naprzeciwka.
Te termofory lepiej spod d... wyciągnąć, ponieważ uzywam ich z 10-20 razy w roku, jak z nart do zimnej fury wsiadam...
Dolce far niente 
Odpozdrawiam-SeQ- pisze: Pozdrawiam właściciela nowego forestera z naklejką forumową za którym wczoraj jechałem przez Wyszyńskiego pod parking strzeżony![]()
Pozdrowienia dla DeLuxa i jego Forka, którego ślady wyjazdu z bramy bokiem
widziałem na zaśnieżonym asfalcie dziś rano 
Pozdrowienia dla Hobbit72 widzianego w Łodzi na Radogoszczu i kierownika/kierowniczki niebieskiego WRX'a, przed którego wepchnąłem się wieczorem na zakorkowanym Helenówku.
Pozdrawiam inaczej zielonego forka, który wczoraj w okolicy Żabiej Woli podjechał, zatrzymał się, pogapił się na mnie w rowie i odjechał...
A i panów policjantów, którzy uznali że wszystko w porządku, nawet nie zwalniając
A i panów policjantów, którzy uznali że wszystko w porządku, nawet nie zwalniając
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Dido, nie ma co się dziwić. Od kiedy AK i Subaryta oznajmili, że selekcjonują klientów, to się narobiło jakichś takich 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Chyba do kiedy. Bo jak już zaczęli selekcjonować, to jest dobrzeremek pisze:Dido, nie ma co się dziwić. Od kiedy AK i Subaryta oznajmili, że selekcjonują klientów, to się narobiło jakichś takich