Będzie na BaluWiS pisze: W lewo nie popatrzy za Chiny Ludowe, żeby przypadkiem gostek w Audi 6 za nim nie zobaczył, że ma jakichś szajsowatych znajomych, w segmencie poniżej 4.5 metra...
No trudno.
Póki gosć jeździł Foresterem, wyglądał na demokratę.
Od pewnego czasuapal pisze:maf1, czy Twoja czarnulka nie stała dzisiaj rano niedaleko KWP na Św. Trójcy/Okopowa?
Miała naleśnik na pupce, więc nie jestem pewna, czy Twoja ma zakrytą czy gołą.
Pozdrawiam.
edit: sprawdziłam na zdjęciu wklejonym przez Tomira, że Twoja ma gołą pupkę, ale pozdrawiam mimo to.
Ja już dawno mówiłem, że to prostytutkaKonto usunięte pisze: WiS, tak się lansuje, że nawet przestał do nas zaglądać kawior jeden ;)
A gówno prawdaFUX pisze: Tak poważnie, xenon to podstawa...
mały 5150 pisze: A gówno prawda
odpozdrawiam, tym razem widziałem CięWiS pisze: esilon, to pozdrawiam ponownie - pieeeęęknie te ksenony świecą,
esi nie, podgrzewane foteleesilon pisze: ta jest , podstawa to siatka z nierdzewki
i tak po Warsiawce jeździsz, a tam raczej highwaye oświetlone, to wręcz nawet na postojach możesz upalać...mały 5150 pisze: jakby mi coś zabrać chcieli bez kozery powiem ksenony
Odpozdrawiam-SeQ- pisze: Pozdrawiam właściciela nowego forestera z naklejką forumową za którym wczoraj jechałem przez Wyszyńskiego pod parking strzeżony![]()
Chyba do kiedy. Bo jak już zaczęli selekcjonować, to jest dobrzeremek pisze:Dido, nie ma co się dziwić. Od kiedy AK i Subaryta oznajmili, że selekcjonują klientów, to się narobiło jakichś takich