Konto usunięte pisze:
Wiesz, on napisał co chciał, ja zareagowałam jak chciałam, ale już Twoj komentarz ze wzgledu na pełnioną
przez Ciebie funkcję....
yyy, jakby można jaśniej cóż takiego w moim komentarzu było, zwłaszcza ze względu na pełnioną funkcję?
BTW ludzie strasznie poważnie podchodzą do "tej" funkcji. A to tylko wbijanie gwoździ.
Nie wiem, czy kledzy zauważyli, że wprowadził BOR zakaz lotów dronów nad centrum Warszawy. I już nikt z góry nie zobaczy jaki duże czy małe są demonstracje
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Pytanie: Polska zostaje określona jako kraj który zmierza do dyktatury przez media zagraniczne, w tej chwili ja mam wrażenie, że trwa wyścig w przygotowywaniu przez media zagraniczne, najczęściej niemieckie, materiałów które powiem wprost, szkalują RP(...) Odpowiedź(...)Ten nawyk donoszenia na Polskę zagranicą. W Polsce jest taka fatalna tradycja zdrady narodowej. I to jest właśnie nawiązywanie do tego. To jest w genach niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków. Ten najgorszy sort Polaków jest niesłychanie aktywny, bo czuje się zagrożony. Wojna, komunizm, transformacja temu typowi ludzi dawała szanse
Pewnie jestem ostatnim który chciałby popierać tego socjalistyczno radio maryjnego Kaczora, ale jeżeli ktoś uważa, że łapie się do tego najgorszego sortu, to albo nie wysłuchał tego wywiadu i daje sobą za nos ciągnąć mediom, albo naprawdę nie ma się czym chwalić.
jarmaj pisze:
Pewnie jestem ostatnim który chciałby popierać tego socjalistyczno radio maryjnego Kaczora, ale jeżeli ktoś uważa, że łapie się do tego najgorszego sortu, to albo nie wysłuchał tego wywiadu i daje sobą za nos ciągnąć mediom, albo naprawdę nie ma się czym chwalić.
Więc o co w sumie chodzi...?
O bicie piany głównie
W tej chwili gdyby JarKacz powiedział, że słońce go razi w oczy, to w mediach byś usłyszał, że JarKacz kazał zgasić słońce.
PS Staję w szeregu jako ostatnia do popierania JarKacza, ale powszechna histeria z nim związana jest chyba po prostu modna. Przynajmniej tak to wygląda jak na razie, zobaczymy co się będzie działo dalej - chociaż niestety obawiam się, że może nadejść moment, kiedy będzie słuszna.