Piękny dzień dziś mamy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Letnie koła rządzą.
Niestety jedna felga jest do prostowania a w zimówce miałem zainstalowany wkręt

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Oj, tak. Nawet Legaś odżył i przestał się bujaćChloru pisze: Letnie koła rządzą.![]()
Niestety jedna felga jest do prostowania a w zimówce miałem zainstalowany wkręt
![]()
![]()
Potwierdzam. Pirelli Snow cośtam na suchym asfalcie z naniesionym kurzem spisywały się znakomicie. Autko pięknie latało na wszystkie strony.So What! pisze:Zarówno na suchym, jak i na mokrym asfalcie spisują się zaskakująco dobrze.EterycznyŻołądź pisze: Na asfalt również![]()
czarne jest piękne...
Chwalipiętavibowit pisze: Autko pięknie latało na wszystkie strony.
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Ale fajnie, ciepło i słońce. W południe zamiast coś jeść wyszłam z szefową na spacerek. Wypaliłam 4 szlugi - chain smoker jestem (palacz łańcuchowy, znaczy jednego gaszę wyciągam drugi) i tak dotleniona wróciłam po 40 minutach. Szefowa mnie tylko zabawia, bo ona nie pali, nawet nie pije (nobody's perfect)
Ale fajnie się dotarłyśmy. No ale za trzy miesiace się rozstaniemy, chyba zacznę liczyć dni, już żałuję...
Ale fajnie się dotarłyśmy. No ale za trzy miesiace się rozstaniemy, chyba zacznę liczyć dni, już żałuję...
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
Tak? to dlaczego ja coraz bardziej śnięta chodzę?gregski pisze:yes! wreszcie dopasowali cyferki na zegarku do pory dnia. zaczynam sie wybudzac ze snu zimowego.
aliza pisze: nobody's perfect
Jak zawsze powtarzam.
Nobody's perfect. I'm nobody.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
vicu pisze: Nobody's perfect. I'm nobody.
ok, kloccie sie o tego nobody, ja biore perfecttom669 pisze: really? I thought I was nobody![]()
Sorry You are great!!!vicu pisze:aliza pisze: nobody's perfect
Jak zawsze powtarzam.
Nobody's perfect. I'm nobody.
If You think so, You are great too!tom669 pisze:really? I thought I was nobodyvicu pisze: Nobody's perfect. I'm nobody.
Chapeau bas, czyli moherek spadł mi z główki!remek pisze:vicu pisze: Nobody's perfect. I'm nobody.ok, kloccie sie o tego nobody, ja biore perfecttom669 pisze: really? I thought I was nobody![]()
Co wy z tym "You"? Od kiedy to się z dużej litery pisze? :=)
A ja zapraszam na wiosenną wyprawę - co za piękny dzień!
http://boringpic.blogspot.com/
A ja zapraszam na wiosenną wyprawę - co za piękny dzień!
http://boringpic.blogspot.com/
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Wiesz, w Polsce był kiedyś taki ładny zwyczaj, że gdy się do kogoś pisało list, to zaimki osobowe takie jak "Ty", "Ciebie", "Was", itp. pisało się wielką literą. Przez zwykły szacunek dla czytelnika. Może to z tego wynika.devlin pisze:Co wy z tym "You"? Od kiedy to się z dużej litery pisze? :=)
czarne jest piękne...
Boguś, chodzi o to, że to było napisane po polsku, ale nie w polskim języku 
ołkej maj frenddevlin pisze: chodzi o to, że to było napisane po polsku, ale w nie polskim języku![]()
Piękny dzień! Śliczny poranek! Ptaszyna kwili! Słoneczko świeci!
Niżej podpisany, korzystając z tychże jakże pięknych okoliczności przyrody, a także faktu, że jako (od niedawna znowu) człowiek bezdomny, nocował w domu swym rodzinnym, postanowił wydobyć z zakamarków przykurzonego Rometa Charta i po sprawdzeniu wszystkich systemów pokładowych pojechał nim do oddalonej o ~70 km pracy
Po przejechaniu kilkunastu kilometrów Romet stracił moc i stanął. Na dobre. Wróciłem na piechotę, pchając złoma, a do pracy, spóźniony trzy godziny, pojechałem Srebrzaną
Niżej podpisany, korzystając z tychże jakże pięknych okoliczności przyrody, a także faktu, że jako (od niedawna znowu) człowiek bezdomny, nocował w domu swym rodzinnym, postanowił wydobyć z zakamarków przykurzonego Rometa Charta i po sprawdzeniu wszystkich systemów pokładowych pojechał nim do oddalonej o ~70 km pracy
Po przejechaniu kilkunastu kilometrów Romet stracił moc i stanął. Na dobre. Wróciłem na piechotę, pchając złoma, a do pracy, spóźniony trzy godziny, pojechałem Srebrzaną
Nie, wdarłem się do środka, bo pan maszynista nie potrafił odmówić krawaciarzowi, pomimo sokistów krążących czujnie wokoło, szybka fota, graba i out.
Aaaaaa....devlin pisze: Nie,
To szkoda. Mi udało się w '87 roku popilotować skład złożony z kilkudziesięciu wagonów za ET-43...
Mhmmm. Doznanie wstrząsające, jak dodajesz gazu
Gorzej z upuszczaniem powietrza przy hamowaniu. Jedziesz, jedziesz, jedziesz...
Dolce far niente 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
FUX pisze: za ET-43...
Chyba ST-43...
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0