Oj, tak. Nawet Legaś odżył i przestał się bujaćChloru pisze: Letnie koła rządzą.![]()
Niestety jedna felga jest do prostowania a w zimówce miałem zainstalowany wkręt
![]()
![]()
Potwierdzam. Pirelli Snow cośtam na suchym asfalcie z naniesionym kurzem spisywały się znakomicie. Autko pięknie latało na wszystkie strony.So What! pisze:Zarówno na suchym, jak i na mokrym asfalcie spisują się zaskakująco dobrze.EterycznyŻołądź pisze: Na asfalt również![]()
Chwalipiętavibowit pisze: Autko pięknie latało na wszystkie strony.
Tak? to dlaczego ja coraz bardziej śnięta chodzę?gregski pisze:yes! wreszcie dopasowali cyferki na zegarku do pory dnia. zaczynam sie wybudzac ze snu zimowego.
aliza pisze: nobody's perfect
vicu pisze: Nobody's perfect. I'm nobody.
ok, kloccie sie o tego nobody, ja biore perfecttom669 pisze: really? I thought I was nobody![]()
Sorry You are great!!!vicu pisze:aliza pisze: nobody's perfect
Jak zawsze powtarzam.
Nobody's perfect. I'm nobody.
If You think so, You are great too!tom669 pisze:really? I thought I was nobodyvicu pisze: Nobody's perfect. I'm nobody.
Chapeau bas, czyli moherek spadł mi z główki!remek pisze:vicu pisze: Nobody's perfect. I'm nobody.ok, kloccie sie o tego nobody, ja biore perfecttom669 pisze: really? I thought I was nobody![]()
Wiesz, w Polsce był kiedyś taki ładny zwyczaj, że gdy się do kogoś pisało list, to zaimki osobowe takie jak "Ty", "Ciebie", "Was", itp. pisało się wielką literą. Przez zwykły szacunek dla czytelnika. Może to z tego wynika.devlin pisze:Co wy z tym "You"? Od kiedy to się z dużej litery pisze? :=)
ołkej maj frenddevlin pisze: chodzi o to, że to było napisane po polsku, ale w nie polskim języku![]()
Aaaaaa....devlin pisze: Nie,
FUX pisze: za ET-43...