Лукашэнка pisze:
Interesuje Cię "sportowy" charakter samochodu?
Ta sama przewaga nad AWD, co w przypadku przednionapędówek
Лукашэнка pisze:
Przewaga, o której wspomniałem nie jest w sporcie tylko w salonie.
to się zdecyduj
No pewnie ,że większość nie ma (choć im się wydaję ,że ma

) co nie zmienia faktu ,że bliższa koszula ciału i jak by nie patrzeć Rajdy na bank mają więcej wspólnego ze zwykłym poruszaniem się po drodze niż F1 to pierwsze primo , a drugie jest takie ,że przyjedź swoim S-Maxem do mnie jak spadnie śnieg i spróbujemy się kto lepie wyjedzie z zasypanego parkingu i takich ciekawych miejsc nawet z zylionem elektrowspomagaczy
Po któroś tam jeszcze o ile BRZ mi się podoba to jednak jestem zdania ,że 4x4 w Subaraku być musi bo to jest coś co te auta wyróżnia z tłumu i jak dalej tak będzie to rzeczywiście marka ta utonie w morzu szaro-beżowj miernoty która nas do okoła otacza ,bo zwykłemu zjadaczowi opon dębica frigo i tak nie wmówisz ,że impreza FWD z dizelem pod maską jest lepsza od jego wymarzonej Skody łOktawi bądź innego Passata.
Bo czym miał byś go przekonać. Dlatego uważam ,że powinno się grać do swojego klienta i nie szukać na siłę innego upodabniając się do innych bo tą markę będzie czekał dokładnie ten sam los co spotkał SAABa. Ludzie się zachłysnęli ,że mogą mieć tą gdzieś tam osławioną markę w bardziej przystępnej cenie i opcji ale jak się okazało ,że to jest Opel tylko po retuszu to ją olali i jak się historia skończyła wszyscy wiemy.
Nie chciał bym być złym prorokiem ale tu wygląda tak samo.Teraz są zadowoleni ze wzrostu sprzedaży ,ale powiedz mi kto to kupuje

taki zwykły kowalski który nie ma nic wspólnego z motoryzacją

a co go do tego skłoniło ,żeby nie kupić sobie lepiej doposażonej i bardziej znanej Skody. No właśnie to kupują ci którym marka Subaru z czymś tam się kojarzy i jak odkryją ,że to żadna różnica między jakimś innym dupowozem to potem już po nie nie sięgną i za parę lat ostatni zgasi światło bo ci co teraz są wielbicielami marki (dla właśnie tych ochów i achów nad 4x4) nowych też nie kupią bo nić w nich nie będzie ciekawego