Kwitną świerki zapewne...mały 5150 pisze: stoję obok jakiegoś pylącego na zielono drzewka

Kwitną świerki zapewne...mały 5150 pisze: stoję obok jakiegoś pylącego na zielono drzewka
Boże jak to dobrze ,ze jestem facetemmały 5150 pisze: To nie jest kochanieńki kwestia Zła
Dobrze, że Ci nie powiedział, że się nie zabezpieczyłaś...Doxa pisze:Otarłam się dziś o 500 zł i 10 pkt karnych. Pierwszy raz w życiu byłam popełniłam takie przestępstwo
, i chyba dzięki temu moje konto punktowe jest nadal dziewicze
. Ale się pan uśmiał, jak mu powiedziałam, że to moja pierwsza wpadka od 18 lat
Piter 35 pisze: Panowie Vibek I Fido nie wiem czy zauważyliścieale kolega Mały podkrada Wam Kobiety i to na ZŁO
![]()
Ależ z tego Małego to kusiciel , ciekawe ile Pań jeszcze wróci z Nim z chlejad.
Oj będzie się działo na chlajedach![]()
EterycznyŻołądź pisze: jak mentosa, jako przyjaciela,
Nooo...prawda, a żeby to był jeszcze fryzjer... ach...EterycznyŻołądź pisze: To, że mentos jest najlepszym przyjacielem kobiet to dla mnie wiedza całkowicie zasłyszana
EterycznyŻołądź pisze: masz tyle praktyki i dzielisz się teorią z innymi.
Doxa pisze:Nooo...prawda, a żeby to był jeszcze fryzjer... ach...EterycznyŻołądź pisze: To, że mentos jest najlepszym przyjacielem kobiet to dla mnie wiedza całkowicie zasłyszana![]()
Doxa pisze:Nooo...prawda, a żeby to był jeszcze fryzjer... ach...EterycznyŻołądź pisze: To, że mentos jest najlepszym przyjacielem kobiet to dla mnie wiedza całkowicie zasłyszana![]()
rrosiak pisze: Zakończyłem organizację akwarium dla dzieci....![]()
vicu pisze: Będziesz dzieci w akwarium trzymał?
devlin pisze: No już bez bestialstwa![]()