Kwitną świerki zapewne...mały 5150 pisze: stoję obok jakiegoś pylącego na zielono drzewka
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Dolce far niente 
Otarłam się dziś o 500 zł i 10 pkt karnych
. Pierwszy raz w życiu byłam popełniłam takie przestępstwo
, i chyba dzięki temu moje konto punktowe jest nadal dziewicze
. Ale się pan uśmiał, jak mu powiedziałam, że to moja pierwsza wpadka od 18 lat 
. Pierwszy raz w życiu byłam popełniłam takie przestępstwo Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Boże jak to dobrze ,ze jestem facetemmały 5150 pisze: To nie jest kochanieńki kwestia Zła
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Dobrze, że Ci nie powiedział, że się nie zabezpieczyłaś...Doxa pisze:Otarłam się dziś o 500 zł i 10 pkt karnych. Pierwszy raz w życiu byłam popełniłam takie przestępstwo
, i chyba dzięki temu moje konto punktowe jest nadal dziewicze
. Ale się pan uśmiał, jak mu powiedziałam, że to moja pierwsza wpadka od 18 lat
W CB np.
Dolce far niente 
FUX,
. Normalnie aż się zawstydziłam, że taka pierdoła ze mnie, żeby jeszcze nigdy ten... tego... mandat?
Zostałam zabezpieczona pewną informacją
, dzięki której nie szłam na całość na odcinku kilkudziesięciu km 
Zostałam zabezpieczona pewną informacją
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Podjeżdżam pod dom jakieś małe zamieszanie na ulicy. Stoją dwie terenowki ,pażdziesz zwany toyotą i vectra
Podchodzę a w vectrze ładniutka blond policjantka kasuje delikwenta a dwóch czeka w kolejce
. Chyba jakieś cuda się odbywały ...
W mojej durnej głowie pojawił się szatański plan poznać Panią
a ,że z cukierni wracałem to podchodzę i pytam czy nie osłodzić ciężkiej służby Zygmuntówką ...Oczywiście było straszne opieranie się i takie tam ble ble ...w każdym razie smakowała ...Ciekawe czy jak mnie dopadną to dostane jakiś rabat
Numeru nie dostałem 
Podchodzę a w vectrze ładniutka blond policjantka kasuje delikwenta a dwóch czeka w kolejce
W mojej durnej głowie pojawił się szatański plan poznać Panią
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Jakiś wysyp subaraków dzisiaj, naliczyłem ponad 20 sztuk, w tym 4 forki w Konstancinie jadące prawie jeden za drugim. Normalnie jakiś zlot czy co?
Ale żaden nie był uświniony.
Ale żaden nie był uświniony.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
wczoraj i dziś: II-gi Perłowy Rajd Porsche Club Poland, który odbył w Lublinie, Ułężu i Kazimierzu Dolnym
Piękne Prosiaki i inne egzotyki - i tyle na raz w jednym miejscu o jednej porze, mniam
Piękne Prosiaki i inne egzotyki - i tyle na raz w jednym miejscu o jednej porze, mniam
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Piter 35 pisze: Panowie Vibek I Fido nie wiem czy zauważyliścieale kolega Mały podkrada Wam Kobiety i to na ZŁO
![]()
Ależ z tego Małego to kusiciel , ciekawe ile Pań jeszcze wróci z Nim z chlejad.
Oj będzie się działo na chlajedach![]()
Sęk w tym, że panie małego traktują jak mentosa, jako przyjaciela, ale nikogo więcej, a ten później udaje maczo.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze: jak mentosa, jako przyjaciela,
Przecież to się jedno z drugim wyklucza
Ty, wiatropylny, lepiej się już nie wypowiadaj na tematy które znasz tylko z książek SF
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, faktycznie. To, że mentos jest najlepszym przyjacielem kobiet to dla mnie wiedza całkowicie zasłyszana, której nigdy w praktyce nie sprawdzę. Dobrze, że Ty, jako czołowy mentos forum masz tyle praktyki i dzielisz się teorią z innymi. 
Nooo...prawda, a żeby to był jeszcze fryzjer... ach...EterycznyŻołądź pisze: To, że mentos jest najlepszym przyjacielem kobiet to dla mnie wiedza całkowicie zasłyszana
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź, jak zwykle kompletne pudło, ale już się przyzwyczaiłem że kompletnie nie czaisz bazy.

EterycznyŻołądź pisze: masz tyle praktyki i dzielisz się teorią z innymi.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
EterycznyŻołądź, tak sie udzielasz w tych mentosowo-damskich tematach, czy chcesz nam sie czyms pochwalic? 
remek, pytanie tylko czym

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
No już bez bestialstwa 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Doxa pisze:Nooo...prawda, a żeby to był jeszcze fryzjer... ach...EterycznyŻołądź pisze: To, że mentos jest najlepszym przyjacielem kobiet to dla mnie wiedza całkowicie zasłyszana![]()
a ja mam takiego
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Doxa pisze:Nooo...prawda, a żeby to był jeszcze fryzjer... ach...EterycznyŻołądź pisze: To, że mentos jest najlepszym przyjacielem kobiet to dla mnie wiedza całkowicie zasłyszana![]()
Jednak prawda? To co się ten Funky czepia i odwraca wiewiórkę ogonem? Czyżby mimo tego, że jest mentosem kobiety go nie lubiły?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Zakończyłem organizację akwarium dla dzieci....
... i zaczynam odliczać dni, kiedy przeniosę się z tym do "Coś niedobrego"
Pan w zoologicznym powiedział, że najwięksi twardziele wytrzymują pół roku
... i zaczynam odliczać dni, kiedy przeniosę się z tym do "Coś niedobrego"
Pan w zoologicznym powiedział, że najwięksi twardziele wytrzymują pół roku
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak pisze: Zakończyłem organizację akwarium dla dzieci....![]()
Będziesz dzieci w akwarium trzymał?
To straszne
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
vicu pisze: Będziesz dzieci w akwarium trzymał?
Hmmm, nie myslałem o tym, ale wiesz że to może być dobre rozwiązanie
Tylko bedę musiał większe zapodać, aby dwójka się zmieściła
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
devlin pisze: No już bez bestialstwa![]()
Rozumiem ,ze stajesz w obronie wiewiórek
vicu, pytanie na marginesie. Czy rdzenni tubylcy wymawiają Glasgoł czy Glesgoł oraz Manczester czy Menczester?
Dolce far niente