Grają nasi!...i nie tylko;)

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Re: Grają nasi!...i nie tylko;)

Post 2 paź 2017, o 17:43

stach22 pisze:No właśnie. Doniesienia z różnych stron są dość jednoznaczne. "Nie czytanie" chyba niewiele tu zmieni.
Klub powinien zrobić porządek z tym bandytyzmem. Wystarczyłoby zgłosić na prokuraturę.
Ale klub tego nie zrobi.
wyrok wydany - ścinać, tyle razy mówiłem, z wyrokami ostrożnie bo można się ośmieszyć
Legia Warszawa informuje, że dokładnie analizuje zajścia, które miały miejsce w nocy z 1 na 2 października, po powrocie drużyny z przegranego meczu w Poznaniu. Pierwsze ustalania wskazują, że grupa osób weszła na teren stadionu zgodnie z przyjętą praktyką po meczach wyjazdowych, co nie dawało ochronie obiektu podstaw do niepokoju. Niestety po wjeździe autokaru na parking doszło do ostrej wymiany zdań i szarpaniny z udziałem zawodników oraz członków sztabu, które łącznie trwały ok. 8 minut.

Klub ma świadomość silnych emocji związanych z niepowodzeniem sportowym drużyny, ale jednoznacznie potępia wyrażanie ich w sposób odbiegający od przyjętych norm.

Podstawową zasadą w Legii powinna być zasada wzajemnego szacunku, nawet w trudnych i konfliktowych sytuacjach klub nie będzie tolerował przekraczania normalnie obowiązujących granic.

Legia będzie dalej wnikliwie analizowała wszystkie fakty związane z incydentem i na podstawie wyciągniętych wniosków podejmie wszelkie możliwe działania, aby zapewnić zawodnikom i wszystkim pracownikom klubu pełne bezpieczeństwo.

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
Polubił: 203 razy
Polubione posty: 485 razy

Post 2 paź 2017, o 18:48

No tak, Legia wyjaśniła, temat zamknięty :giggle:
:drunk: KONIEC PISLANDU :thumb:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 37 razy
Polubione posty: 76 razy

Post 2 paź 2017, o 19:26

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 paź 2017, o 20:14

To jeszcze kilka slow trenera
Obrazek

Czy piłkarze nie mają ochrony???

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 2 paź 2017, o 20:21

stach22 pisze:No tak, Legia wyjaśniła, temat zamknięty :giggle:
a było zgłoszenie? :razz: tak działa korporacja- sztab pobił się z kopaczami

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 paź 2017, o 20:33

Dla mnie to chore.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 82 razy
Polubione posty: 6 razy

Post 2 paź 2017, o 20:34

stach22 pisze:Dla mnie to chore.
Skrzywienie zawodowe! ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 37 razy
Polubione posty: 76 razy

Post 2 paź 2017, o 20:39

Próchnica i inne korniki :giggle:

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Post 2 paź 2017, o 20:59

Gumas wybacz, ale oświadczenie Legii jest nic nie wartym bełkotem.
To samo było jak Kuba dostał na obiekcie, a co widać, Staruch dalej sobie swobodnie spaceruje po stadionie i "zarządza" klubem. Więc o jakim wyciąganiu wniosków i braku zgody na takie działanie mówimy?
Bogus chyba na za dużo im pozwolił

W Poznaniu była taka jazda, ale skończyło sie na pyskowce. Nikt nikogo nie uderzył, ani nie upokorzyl. Kibole nie płacą im kontraktów, bo najczęściej za darmo wchodzą na stadion przy okazji handlując... wiec nie mogą ich traktować jak swoich podwładnych.
Przekroczyli granicę, pomimo tego co działo się na mieście w tygodniu. Trzeba było dostarczyć dowody klubowi. Jeśli klub nie wyciąga konsekwencji, to znaczy że nie ma narzędzi (odpowiednich zapisów w kontraktach) i jest również odpowiedzialny za takie prowadzenie się piłkarzy
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 2 paź 2017, o 22:51

busik pisze:
W Poznaniu była taka jazda, ale skończyło sie na pyskowce. Nikt nikogo nie uderzył, ani nie upokorzyl. Kibole nie płacą im kontraktów, bo najczęściej za darmo wchodzą na stadion przy okazji handlując... wiec nie mogą ich traktować jak swoich podwładnych.
Przekroczyli granicę, pomimo tego co działo się na mieście w tygodniu. Trzeba było dostarczyć dowody klubowi. Jeśli klub nie wyciąga konsekwencji, to znaczy że nie ma narzędzi (odpowiednich zapisów w kontraktach) i jest również odpowiedzialny za takie prowadzenie się piłkarzy
Czuję się przekonany. To klub, czyli pracodawca powinien wyciągać konsekwencje wobec pracowników, jeśli łamią zasady. Nie kibice. Kibice mogą głosować nogami, po prostu nie przychodząc na mecze

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 2 paź 2017, o 23:46

Na dobre i na złe :razz:

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 paź 2017, o 04:53

Oczywiście że tak
Tylko czy jak jest źle to należy żonie ręcznie tłumaczyć tylko dlatego, że wczoraj wypiła?
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 4 paź 2017, o 01:05

Temat repry: Grosicki nie trenował dziś bo poprzedniej nocy przegrał 2 mln w kasynie :lol: zuch chłopak, problemy z miastem widzę nic go nie nauczyły, dalej siano

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 4 paź 2017, o 15:54

A jednak nie będzie zamiatania pod dywan?

"Teraz prezes Legii, Dariusz Mioduski, postanowił przerwać milczenie w tej sprawie. Za pośrednictwem oficjalnej strony internetowej klubu opublikował oświadczenie, w którym odniósł się do zajść. Oto jego pełna treść:

Po ostatnim meczu Legii Warszawa z Lechem Poznań wydarzył się incydent, który nigdy nie powinien mieć miejsca. Doszło do przekroczenia granic dotyczących funkcjonowania klubu i jego kibiców. Atak kibiców na własnych piłkarzy jest zjawiskiem niewytłumaczalnym."

http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,721.html

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 4 paź 2017, o 19:46

ach ta troska o znienawidzony klub przez 4/5 Polski :mrgreen:

Gootek
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 2 razy

Post 4 paź 2017, o 20:42

Konto usunięte pisze:Temat repry: Grosicki nie trenował dziś bo poprzedniej nocy przegrał 2 mln w kasynie :lol: zuch chłopak, problemy z miastem widzę nic go nie nauczyły, dalej siano
Na wieczornym treningu pojawił się w czapce.
Co o tej czapce mówią pod budka z piwem?
:cofee:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Post 5 paź 2017, o 05:43

Nie mam czasu "grzebać" możecie podesłać link strony, gdzie mogę obejrzeć na żywo dzisiejszy mecz z zagranicy? nie wiem czy słowo z zagranicy ma jakieś znaczenie, ale czasami bywało tak że niektóre pliki nie dało się otworzyć poza granicami naszego kraju.
Z góry spasiba ;-)

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 paź 2017, o 08:39

darecki1981 pisze:Nie mam czasu "grzebać" możecie podesłać link strony, gdzie mogę obejrzeć na żywo dzisiejszy mecz z zagranicy? nie wiem czy słowo z zagranicy ma jakieś znaczenie, ale czasami bywało tak że niektóre pliki nie dało się otworzyć poza granicami naszego kraju.
Z góry spasiba ;-)
Ostatnio Gumas polecił coś takiego i zadziałało

http://www.soccer-live.pl/

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 5 paź 2017, o 09:26

:thumb:
Warto tez zainstalować sop casta

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 paź 2017, o 10:53

Konto usunięte pisze:Temat repry: Grosicki nie trenował dziś bo poprzedniej nocy przegrał 2 mln w kasynie :lol: zuch chłopak, problemy z miastem widzę nic go nie nauczyły, dalej siano
no się ładnie dałeś zrobić...

http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/201 ... dementuje/

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 5 paź 2017, o 12:34

Ta kaczka dziennikarska

Ps:
Choć jest to patologia gdy miasto nie pozwala wyjechać z Polski grajkowi bo takie ma długi u nich :x

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 5 paź 2017, o 17:23

stach22 pisze:
darecki1981 pisze:Nie mam czasu "grzebać" możecie podesłać link strony, gdzie mogę obejrzeć na żywo dzisiejszy mecz z zagranicy? nie wiem czy słowo z zagranicy ma jakieś znaczenie, ale czasami bywało tak że niektóre pliki nie dało się otworzyć poza granicami naszego kraju.
Z góry spasiba ;-)

Wszedłem w tę stronę jest że dzisiaj mecz i o 18 będe mógł obejrzeć ? bezpłatnie? :)

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 paź 2017, o 17:50

darecki1981 pisze:
stach22 pisze:
Z góry spasiba ;-)

Wszedłem w tę stronę jest że dzisiaj mecz i o 18 będe mógł obejrzeć ? bezpłatnie? :)
Na to wyglada;)

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 5 paź 2017, o 18:04

kurcze nic nie ma .....

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 paź 2017, o 18:22

No to Lewy wyrównał rekord Lubańskiego, historyczny moment :)

ODPOWIEDZ